Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    17. Veljača 2016. 21:10

Ja sam se najezila po cijelom tijelu, rasplakala i bila toliko ljuta nakon tog clanka.. U zatvor i dozivotna robija... Odvratno stvorenje... 
    Ne daj Boze nikome, pa ubila bi vlastitim rukama da mi malog itko takne, a kamoli to... 
    Jadna zena, Boze dragi

Pinky, i mi smo smotani s tim prevlacenjem, nisam sigurna da dobro radimo. Mi mu na kupanju to malo povucemo i pocistimo, ali isto nisam sigurna je li premalo ili previse.. Bas osjetljiva tema 😥

Tyna24
    17. Veljača 2016. 21:48

ja mu prevlacim kad se sjetim.meni je patronazna pokazala i cisti se kamilicom.povuces do tog zmazanog,kod mojeg se nakuplja bjelo,pa to pocistim i provucem natrag kozicu.za sad nije bilo crvenila...

• Anjaaa
    17. Veljača 2016. 22:37

Luki, kužim te, isto sam se osjećala i došlo mi sto puta da pokupim malog i sebe i odem. Ma svi me kao podupiru u dojenju, ali to ti je ono - daj mu bočicu za svaki slučaj i sl. Ali ajde, pedijatrica me bar podupire što se mm-a tiče jadno mi je i glupo da je došlo do toga da sam mu morala zaprijetit odlaskom mene i malog nakon što me rasplakao nekoliko puta... pa je sad kao divan i krasan, ali vidjet ćemo.. pamtim ja to sve. Divno mi je vidjet kad muževi podupiru svoje žene u takvim situacijama i svaka im čast. Kod nas je dojenje već odavno uhodano i uredno dobiva na kilaži pa su sad svi zadovoljni

gagicamamica
    17. Veljača 2016. 22:45

Axia prije je bila di i za velike samo odmah na ulazu lijevo. Sad neznam jel se sto mijenjalo. 

Loli a mi jucer bez vode. Hehe😁 

I mi zadnje dve noci cesce dojimo. Od 4 ili 5 pa nadalje malo malo pa cica. Tak da isto nespremam cicu nego je stalno na izvolite. Najslade mi je kad se napapa pa se obrazom nasloni na nju ko na jastuk. ❤  evo ga spava na meni jer se danas budi svakih 10min.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    17. Veljača 2016. 22:54

Ostao mi na mobu stari post pa sam umjesto ocisti stisnula salji. 😁😁🙈Hehehe . smotana sam malo. A kad netrebam onda izbrisem. 😳 

Mi smo danas popodne lijepo odspavali. Samo nisam bas kvalitetni iskoristila ti vrijeme jer nisam ocekivala to pa sam stalno iscekivala njegovo budenje. 
    Nakon kupanca se malo poigrali,papali i opet sam zaspo. 😁😁😁 

Mali Kozicu eventualno oprati fizioloskom ili octeniseptom ako je malo jace crvenilo. A prevlaciti koliko ide...
    Menga?? U sve me strah toga...opet. Iako zadnjih par dana povremeno nekakav cudan osjecaj u donjem dijelu trbuha.bice da jajnici kuhaju nesto. 🙈 

Zelim vam svima mirnu i laku noc😴😴😴

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Mery15
    17. Veljača 2016. 23:35

http://www.peticija24.com/za_trajnu_suspenziju_nikole_kolaka_vk
    Mame, vrijeme je za akciju. Potpisite, dijelite, maknimo cudoviste iz bolnice.

Mrkvica2
    18. Veljača 2016. 01:24

Mi smo danas isto bili nervozni da je to strasno.. mm s posla dosao i ja taman krenula kuhati rucak kad mala udri u plac.. mm je skoro slom zivaca dozivio pa sam ga poslala van da si zapali i uspjela smiriti malu i po prvi put valjda uspavati na sisi. Neznam sto je toovih dana pa su takvi nervozni..

Veceras smo otisli opet po espumisan.. dala sam joj prije zadnjeg hranjenja, isprdila se ko velika i ispodrigivala. Veceras nije bilo plakanja wee  jos cu jojpred jutro dati pa mozda mirnije bude spavala.. 

Nama je ovaj skok poremetio sve zivo. Od silnog nacicavanja i divljanja spavanja su nam se poremetila i uspavljivanja ma sve.. sva sreca mislim da se smiruje situacija i da smo pri kraju skakutanja.

MaliV imam i obicnu mustelinu za lice pa njom mazem svaki dan, a stelatopiu poslje kupanja svaki drugi posto se sada situacija na liceku smirila.

Sto se tice ovog "doktora" mozda bolje da kazem mesara.. stvarno neznam sto bih rekla. Nedaj Boze nikome.. zaslosno je sto je ta situacija tamo vec dugo, a morala se dogoditi ovakva tragedija da netko izade u javnost s time. Nadam se da ce mu se napokon stati na kraj i da nikome vise nece moci nesto ovako uciniti. Grozno, jos su se roditelji 6god borili za tu bebu i sada je to tako zavrsilo..

Mrkvica2
    18. Veljača 2016. 01:30

Maliv jesi bila ti kod ginica vec?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.