Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    17. Veljača 2016. 18:00

Dakle  kolektivnoj nervozi se i mi pridruzujemo...nadala sam se da cemo.popodne skupa malo odspavat al nis od toga.....

LuKi5
    17. Veljača 2016. 19:59

Pepita, obicno se javi sirok spektar simptoma uz poremecaj rada stitnjace. Meni je bilo bas svega, od umora neobjasnjivog do promjena raspolozenja, nije mi bilo jasno koji se k dogada samnom, cas vesela, cas bjesna, cas depresivna, problemi sa spavanjem, otpadanje kose, krvarenje desni, sad pojedini simptomi su slicni onima koje PCOS uzrokuje tako da po njima nisam mogla skuziti da je do stitnjace. Ja dan danas skuzim da mi terapija vise ne odgovara samo po tome sto pocnem biti kao ludakinja, ove ostale simptome imam I kad su mi hormoni u normali, posto je nama hashimoto nasljedan u obitelji cim su mi se pojavili ti simptomi su me poslali na provjeru I skupa samnom I sestru, koja nije imala niti jedan jedini simptom da nesto nije u redu sa stitnjacom I na kraju je ispalo da obje imamo hashimoto, tako da bi bilo najbolje da ti kontroliraju stitnu pa da znas na cemu si. :)

14.06.2014. L ♥

MaliV
    17. Veljača 2016. 20:13

Vecer svima (nadam se da je mirna) 😄

Mi smo danas bili mirni, ali sad je nastupila nervoza (hvala Bogu pa je i tata doma). I jos mi je dosla menga, fujkac... Bas mi je bilo lijepo bez nje 😕 Mrkvica jesi ti ono pitala za tampone? I mene zanima... I uvijek ti zaboravim reci, ona kremica za lice koju mi imamo se zive stelaprotect, namazem mu je nakon kupanja svaka 3 dana. Mislim da je stelatopia malo jaca, ova je vise za svakodnevnu upotrebu. 

I tjemenicu smo dobili 🙁 Sad sam ga okupala sa pjenom od mustele pa cemo vidjeti. Nije bas odusevljen s cetkanjem

Pinky, necu ni komentirati "savjete" koje si dobila od med sestre 😤 Uzas.. Dobro si postupila ignorirajuci

Cure koje imate deckice.. Jel vam se znao zacrveniti vrh pimpaca? Ne znam je li za uzbunu, da li da diram, ne diram.. Ima tko kakav savjet?

Tyna24
    17. Veljača 2016. 20:14

jeste cule za ovog mesara od doktora iz vinkovaca???uffff

Mery15
    17. Veljača 2016. 20:27

Mame, pije li mozda koja od vas kakve vitamine dok doji? Ja sam vec nekoliko dana iscrpljena i lose se osjecam, moj malac izvuce sve iz mene. Prehrana mi je uravnotezena ali bas imam osjecaj da mi fali nekih vitamina. U trudnoci sam povremeno pila Centravit prenatal i ostalo mi je tih tableta. Pise na njima da su i za dojilje.. Ono, uzmem kutiju, gledam ju 5 minuta i ostavim.. Piti ili ne piti, pitanje je.. 

Pinkypik
    17. Veljača 2016. 20:34

MaliV, i mene zanima ta pimpilinca a očito neću pitati kod dr. 😛
    Kažu da treba malo po malo micati dolje da se rupica poveća i počistiti jer se zna smeća skupiti. Mi kad ga kupamo malo ga promrljamo i vrlo malo pomaknemo dolje. Neznam kako to treba zapravo i kako će se ta rupica povećati. 
    Tyna, tog treba osuditi za ubojstvo i zatvoriti na goli otok 😠 Ne mogu na zamisliti kako je toj mami....

shimmer
    17. Veljača 2016. 20:45

mery, ja pijem one neke nove sto su kombinacija vitamina i ribljeg ulja. ali su bezobrazno skupi, 200kn 60kom. amalgea ili tako nesto. mala spava na meni pa ne mogu provjeriti.
    poslije cu elevit ili nesto slicno, cisto da se nadje.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lady6
    17. Veljača 2016. 21:01

Ja elevit kad se sjetim jer mi je ostalo jos od trudnoce...a i cula sam da bi bilo dobro omegu 3 piti....e sad i tog mi ostalo od trudnoce pa ne znam....
    A ovog kakti doktora necu ni komentirat...samo sam se uzrujala

Pinkypik
    17. Veljača 2016. 21:03

Mery,ja pijem ono što sam i i trudnoći - od twinlaba prenatal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.