Ja sam sad imala razgovor sa svojim sinom 😊 Bila je i sveki i ne može vjerovati...mislim,ne mogu ni ja al da sam joj pričala ne bi mi povjerovala. Uzme ciku i valjda mu se zaletilo i priča on meni kako je au au i ja njega pitam di buba i kako ga je glupa cika zalila i on meni priča li ga priča 😄 A ja uživam!!! 😂😂😂
Buffy,a što će drugo reći? To ti kao kad nekog sretneš pa pitaš kako si....tako kad beba plače ljudi pitaju jel gladna....e,pa nije! 😌
Moj je danas bio samnom kod doktora. Ne mogu ga ostaviti s mlijekom jer mu se boca gadi.
Jao axia divna si moze slikica, mi smo vec na preko 6 kila (tako nekako kad vazem sebe i njega, pa samo sebe)
Mrkvice, možda ti se vrti od gladi...ako jedeš šećerne gluposti možda ti fali nešto slano. Ili probaj uzet jabuku ili mrkvu umjesto keksa. Ili nisi vode pila. Mislim, glupo komentiram,al meni tako zna biti i isto imam nizak tlak pa kad pojedem tost s maslacem bolje mi je nego nešto slatko.
Violeta i bebe od kontuma su iste pelene mi se cini...trojka nam je sjela super sad cemo vidjeti
Vrtoglavice imam i ja i mislim da mi fali vitamina iako imam i nizak tlak..iman od centravita post natale al su sumece pa mi nije okus bas
Malidebeli moje iskustvo je čisto akademsko ali ako je suditi po onih stotinjak članaka koje sam pročitala sve radiš kako treba .
Ako je problem u njegovom nedostaku entuzijazma ili slabosti onda je sisa pa ad u istom obroku way to go. I da izdajanje, kako bi povečala proizvodnju da malom zabušantu bude lakše.
Imaš li osjecaj da je sada zadovoljniji? Mirniji? Znam da si se žalila da je jako nervozan i da ne spava.
Ako te brine to što zaspe na sisi prije bočice i misliš da zbog toga ne dobiva dovoljno kad vidiš da će zaspati makni ga i daj mu bočicu. Barem još nekoliko obroka. Ti uvijek možeš izdojiti to što je ostalo i stimulirati proizvodnju. Inače je naravno bitno forsirati sisanje do kraja ali ako je jako iscrpljen možda je bitnije u ovom trenutku da on skupi snage i oporavi se.
I budi ga nakon dva i pol sata. Znam da se čini nezamislivo i užasno. Pogotovo nakon što tjednima ne spava kako treba. I znam da si i ti vjerojatno već luda i da ti trebaju ti trenutci dok on spava čisto da udahneš i dođeš k sebi (da ne spominjemo jelo, wc o tvom spavanju da ne govorimo). Ali probaj tako još barem dva tri dana. Vaga će se pomaknuti na gore. Popustit će panika i ti ćeš malo lakše disati.
Cure su gore pisale sretna beba = sretna mama, ali slogan ne ide tako. Slogan je sretna mama = sretna beba. Zato duboko udahni, poljubi malog princa i prestani kriviti sebe. Radiš sve što je moguće napraviti. Ti si jedina osoba koja sebe vidi negativno. Svi mi ostali ti se divimo i uz tebe smo.
Lillany slogan dobro zvuci kako god ga upakirali
Malidebeli sce radis kako teeba i ne sekiraj se jer bebac to osjeti. Vjeruj mi...trebat ce vremena da se uskladis s potrebama bebe, cicanja i ad-a. Al to ide brzo. Ti si mama...znas sve.
Mali D u sobi vec spava. Nadam se da je ro to za danas
Malidebeli mislim da ti je lillany jako dobre savjete dala.. meni se cini da je on mali ljenjivac i da ti je tako i proizvodnju uspio poremetiti. Nadam se da ce se stvari ipak popraviti. Drzi se ❤ i slazem se s lilany sretna mama, sretna beba..
lillany bas je mala rambo meni se cini da ova moja mrva spada medu mrsavije bebe ovdje. Gospodicna drzi liniju
Raste u duzinu jako, bas smo se mm i ja zezali da ce nam curka biti visoka a kakve smo srece drugo ce biti decko koji ce biti nizak kao nas dvoje i crvene kose i pjegav kao mama
I jako mi je drago da vam samouspavljivanje ide a ovo da zele da ih se malo spusti se i nama redovito dogada. Nasa se bas unervozi i zeli da ju se ostavi na miru, ne peigovaram
Pinky ma sve je moguce.. vjerojatno mi samo fali vitamina, mogla bih kupiti nesto, dobro ce doci. Imam zeljeza jos koje sam pila u trdunoci ali nisam sigurna da ga smijem samo tako i sada..
Mm je izgleda prehladen, luda sam vec. Rekla sam mu da sutra ne dolazi bez maske s posla
Neznam kako vi zene drage ali ja se u zivotu nisam ovako usamljeno osjecala i to bas lose djeluje na mene.. tuzna sam. Radujem se ja malenoj i svakom danu s njom ali bas se uzasno usamljeno osjecam. Jos gore mi je sto mm to ne razumije i mislim da nikada nece shvatiti. Nikada vise nisam plakala nego u ovom periodu otkako sam rodila, a inace nisam pekmezava ni placljiva.. neznam valjda mi tesko pada ova zatvorenost ili ovo sugavo vrijeme koje jos vise sve pogorsa.. mah.. eto stvarno da nema vas ovdje mislim da bi pukla odavno..
Vecer mamice 😊
Evo moja mrva lezi na meni i cori... Zaspala upravo. 😊 par minutica jos da zaspi čvršće i stavljam je na krevetac.
Mi bili danas na uzv kukova, rekla teta doktorica da je nalaz uredan ☺️
Alekssandra, pitala si za grcice. Pa ja i dalje nisam sigurna ima li ih moja ili su to samo probavne smetnje. Za grcice kazu da bebe neutjesno placu, a naša ne place puno. Kad je muci probava, čujemo joj crijeva, malo se zgrci i zaplace...i to traje dok se ne pokaka. I nakon toga fino zaspi. Najčešće nas to muci usred noći (2-5), ali ne place ona non stop tada, nego malo place, pa jede pa je nosimo pa legne pa zaplace opet...i uglavnom to traje dok se ne pokaka. 😳 dajemo joj biogaiu. Tako da stvarno ne mogu sa sigurnošću reci jesu li grcici ili nisu.
Pročitala sam i ja članak o onom tragičnom slučaju u Vinkovcima. Zaledila sam se stislo mi se sve u trbuhu. Brižni ljudi. Nemam rijeci stvarno. Visnjass, sva sreća pa je muž bio s tobom u rodilištu! To je bio jedan od razloga zašto sam ja htjela da moj ide sa mnom. Nikad se ne zna sta moze biti, a ovako sam se osjećala sigurnije da ako sta krene po zlu, da ce moći reagirati. Sva sreća da je sve bilo super, a i stvarno moram pohvaliti osoblje u našoj bolnici. Kad vidim ostala iskustava iz drugih rodilišta, naši ovdje su zlatni! Stvarno kao da živimo na drugim planetima, ne u drugoj državi ili gradu!!!
Sto se tice pelenica, ja sam stvarno presretna s ovim našim platnenim, ako se jos koja mama predomislila...preporučujem! 😍
Malidebeli, ja cu ponoviti samo ono sto su druge mamice vec rekle, samo hrabro, ti si mama lavica! Trudiš se i radis najbolje za svoje djetešce i imas potporu svih nas ovdje!
Mozda sam htjela jos nesto napisati, ali eto utekle mi misli od tako dugog posta, a i cijeli dan nisam pisala pa sam morala nadoknaditi 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji