Malidebeli, drzi se.. Sve sto napravis, dobro je i budi ponosna na sebe... Nemoj se samo zivcirati, jer to malisani najvise osjete. Ustraj i dalje u dojenju, pa ako treba ubaci ad-a koliko mu je potrebno da napreduje, nece valjda tako brzo zaboraviti na cicu. Ne daj se, imas nasu potporu 😘
Axia, cula sam za violetine da su super, mi smo na pampers premium ali boze dragi sto to smrdi, uzas.. Koliko kila imate? Kupila bi sljedeci put onda violeta, pa da znam za broj. Sad smo na 3 pampers
Cure moje, ja na dijeti od ponedjeljka, otislo skoro 2 kile 😱 I jos imam mengu, a inace kad ju dobijem, kilaza ode gore... Bas me to raduje
Malidebeli trudiš se maximalno lavica prava
šta se tiče pelena mi smo sada sa pampers prešli na babylove i jako sam zadovoljna, i onda kako dm nije radio muž kupio u kauflandu pampers (premium care), smrduckaju meni sve te jp pelene,ali kao pampers nijedne..
Violeta pelene su hvaljene i iz Lidla..
Ja moram kupiti još tetri pa da krenemo tetrati onako za pravo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mi isto koristimo pampers premium care i bas smrduckaju...cim potrosimo paket,kupujemo neke druge..a nisu bas ni jeftine
Malidebeli moja se kao i od buffy i pinky zadnjih dana tako ponasa.. ali mi smo u skoku pa mozda zato. A koliko je star malac? Mislim meni je cudno da on nakon obje cice i 70ml place. Moja je 3mj i kada pojede 70ml zadovoljna je (izdojenog ne ad-a)
Mi koristimo papmpersice al zelene. Sada smo na trojci i super su mi. Za razliku od premium ne smrde ni prazne ni pune.. kupili ih slucajno i eto sluze nas odlicno.
Ja se divim vama na dijetama. Ja toliko lose jedem i ovako pa neznam kako bi uopce drzala dijetu. Istina jedem slatkog jako puno, i keksa i svih tih pi**arija ali jos da biram hranu za dijetu neznam kako
Mene hvataju u zadnje vrijeme neke vrtoglavice.. nemam pojma od cega. Tlak i inace imam nizak ali nisam ih do sada imala.. morati cu do doktora a neznam kako cu to opce izvesti jer malu ne mislim vuci sa sobom a red docekati je lutrija
Mrkvica pridružujem se vrtoglavicama, ja to pripisujem manjku željeza..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
maliv, imamo oko 5300. Ja bih rekla da su violetina dvojka kao pampers trojka... Mogu ti poslikat za usporedbu ako hocrs da se ne zeznrs kod kupnje...
Mrkvica moj Rambo ko od šale popije 160ml a 2.5 smo mjeseca. Doduše drugačije su količine kada je u pitanju ad i dojenje. Kod ad-a bebu hraniš da izdrži 3 do 4 sata. Na sisi je to ipak češće.
Malidebeli jeste li ustanovili što je osnovni problem? Je li on lijeni sisavac pa i tvoja ponuda pati zbog njegove loše potražnje ili je problem s proizvodnjom? Pitam jer strategije za davanje ad-a su drugačije.
Pelene mi koristimo one bijele pampers. Promočile su par puta ali to je bio znak da trebamo veće. Što se smrada tice nisam primjetila da mi nešto posebno smrde. Drže pa se ne opterečujem time.
Mi smo zadnja dva dana odlučili više ne uspavljivati nosanjem i nunanjem pa se vježbamo na tom području. Da kucnem u drvo za sada ide. Samo je dva puta trajalo oko 45 minuta sve ostalo smo odradili za 15ak. Još uvijek moram sjediti pored kindača i gurati dudu nazad u usta ali to je okej (Mrkvica sjetim se tebe). Kao i kod mame malena je zaključila da je njoj dosta tog nosanja i počela glasno protestirati. A tko sam ja da se bunim kada 6.5 kg zaključi da ne želi da se moja leđa savijaju pod njima. Hvala dušo, mama to cijeni .
Hahhha..napisala sam lijepo cijelu pricu i mali koji spava na meni bas pukne mob na ocisti
U kratko na vaganju pocetkom mj.smo imali 5500 danas kupila sebi vagu pa cu pokusati nekako ga izvagati..koristili smo pampers premium br.3..nasla sam u kuci od violete br.3 pa cu isprobat kakva je pa vam se javim. S pamperspm sam zavrsila osim toga sto su propustile sam vidjela da prodaju razlicite pelene u dm u i kozmu..tako da su mene s tim odbili kao potrosaca
Malog smo pustili kod.mojih dok smo isli u trgovinu i nastala je panika..on je jadan vristao i nikaako ga nisu mogli smiriti..i sad ja razmisljam dal.cu ja moci ici negdje bez njega i dal.je ovo bila.slucajnost
I radi tog placa sam docekla i komentar da je gladan da se on ne najede dovoljno na mojoj sisi😢 i to me je bas pogodilo😢 jer mama do sad nije nista komentorala a i zna kako mi.je bilo na pocecima...😢
Sortiraj odgovore
Najstariji