Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    17. Veljača 2016. 13:55

allegrazg, nemoj se zabrinjavati. stavlja rukice u usta što je dobar pokazatelj razvoja motorike. normalno je da su šakice zatvorene. palac šeta i unutra i van. i moj dječak još uvijek čvrsto zatvara šakice, pa još su maleni.

kad je budna, stimuliraj ju tako što će joj pomoći da otvara šakicu. isto tako joj kroz ruku možeš provlačiti različite materijale (ručnik, tetra, plišanac....).

allegrazg
    17. Veljača 2016. 14:17

hvala curke, sad mi je lakše...

axia
    17. Veljača 2016. 14:26

Cure, Jel mi zna tko objasnit gdje je na rebru djecja hitna?

gagicamamica
    17. Veljača 2016. 14:40

Axia prije je bila di i za velike samo odmah na ulazu lijevo. Sad neznam jel se sto mijenjalo. 

Loli a mi jucer bez vode. Hehe😁 

I mi zadnje dve noci cesce dojimo. Od 4 ili 5 pa nadalje malo malo pa cica. Tak da isto nespremam cicu nego je stalno na izvolite. Najslade mi je kad se napapa pa se obrazom nasloni na nju ko na jastuk. ❤  evo ga spava na meni jer se danas budi svakih 10min.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Alekssandraa
    17. Veljača 2016. 15:03

Kod nas danas nervoza na najjace...nikako zaspati  Zaspi na 10,20 min,...pa se probudi i sve ispocetka. Mislim da mi je pola dana proveo na cikama,sad sam ga nekako uspjela uspavati...upalila sam kuhinjsku napu i malo ga u kuhinji nunala...i sad momcina kao spava. Nadam se da ce odcoriti barem sat vremena,da i mama malo odmori.Bas sam se sad fino zavalila u kauc s kutijom napolitanki,,,ma koga jos briga za kile 

axia
    17. Veljača 2016. 15:07

Gagica, hvalla...
    Danas smo onda opet kolektivno nervozni??

• mama@
    17. Veljača 2016. 15:37

Ja necu vise komentirati kakav je mali jer se uvijek pogorsa  pa ispadne da mama laze

Pinkypik
    17. Veljača 2016. 16:39

Evo mi smo još dobro,bez temperature,čepića,vode i neznam čega 😛
    Spava ko beba a kad se probudi papa, smije se i brblja.
    Još ne mogu vjerovati "savjetima" med. sestre koja ga je cijepila. Baš si mislim kako bi bilo logično i normalno da roditelji slušaju savjete stručnjaka a ne da pitaju po internetu i forumima,zar ne? Al ne,kod nas je baš obrnuto! Pa se ti nemoj sam educirati i raspitivati 😠 A kad gledaš naša iskustva od doktora i bolnica,stvarno ko da nismo ni u istoj državi... 

Fizioterapeutica koja ga je gledala je rekla da je normalno da su šakice stisnute ali i da se pomalo otvaraju sve više u prva 3 mj. I da ih treba malo poticati u otvaranju lagano proći svojim palcem kroz dlan ili igračkom,i kad je na prsima da se isto lagano prođe palcem da se otvaraju i da osjete podlogu. Moj ima malo hipertonus i stisnutiji je al kad ga malo vježbam brzo se otvara i opušta. Al primi zvečku i drži je i lupa s njom. 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.