E i htjela sam pitati kako rezati bebi noktiće na nogama??? Na rukama joj odrežem bez problema ( ne mogu dok spava jer bi se probudila)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Axia, i ja se prvo moram izorganizirati s prijevozom pa onda zvati, da me ne ulove nespremnu. Taxi mi bas nije neka opcija zbog sjedalice, ali ako budem morala.. Morate li vi fizijatru? Gdje to obavljate? Ili si i to vec rekla.. Ovo vrijeme me raspameti, pamtim k'o riba, 3 sekunde.
pozdrav svima. ne stignem više ni čitati jer puno pišete. a i ima tu puno novih bebica i mamica, pa čestitam vam na dobro obavljenom poslu i želim vam puno lijepih trenutaka i maženja.
mi smo već tri i pol mjeseca. nedavno smo bili i na uzv kukova pa kaže doktor da je sve "uredno". uskoro ćemo i na pregled pa ćemo dobiti nove pikice i vidjeti koliko smo narasli u ova dva mjeseca. (a ja nikako da obavim onaj famozni pregled nakon poroda.)
i moj se dječak "pokvario". češće dojimo po noći, ali više me smeta njegovo nemirno spavanje. tako da više gledam što radi nego što spavam. da me vidite kako sam smiješna i raščupana.
drago mi je da vam dječica lijepo napreduju i rastu. baš mi je to lijepo čitati. žao mi je što su neki "vruće" odreagirali na cjepivo, ali to je zapravo dobar znak. meni je samo bitno da nakon cijepljenja nekoliko dana čuvam dijete od bolesnih ljudi jer im cjepivo sruši imunitet.
pusa svima.
Mery. Ne idemo fizojatru, idemo ns uzv mozga zbog srastenih prstica na nozi. Zele otkloniti mogucnost drugih problema pa nas salju svuda.
.
Dobar vam dan drage moje, nisam imala bas vremena se javit jer je bila ludnica sa vodom, pukla cijev negdje u blizini i cijeli dan smo bili bez vode a danas se nakupio kamenac pa smo i to rjesavali... uzas, poludila sam :(
Mali bi nemoguc ovu noc, nije bilo kupanja jucer i bio je uznemiren, jer to nam je ipak rutina i predivno je za vidjet koliko bude zadovoljan nakon nje i opusten :) al sta je tu je... kako ste mi vi?:)
L<3 B<3
Pozdrav svima..zapamtila sam vecinu sto je pisalo al ne i tko je..tako je kad na rate citam
Mi smo cjepivo dobili samo u 1 nogu. Citajuci vas i jos kroz trudnocu pitam se dal amo u istoj drzavi svaki dr drugacije... a komentare za pice nemam kao ni za cepice
Za sakuxe sam vas i ja htjela pitati..moj oh najgrcevitije drzi kad je na trbuhu... ovako na ledjima i ne bas jedino figu zna napraviti i da poceo je sisati palac..u biti cijelu ruku jucer je svoj zglob onako sa srcem sisao da je meni bio full smijesan...
Spavanje i stenjanje mi je nesto najgore..a mm nista ne cuje a ja kao zombi
Sad da pitam moj ima samo 1 obraz crven i to se pojacava smanjuje tokom dana ili par dana nema pa opet izadje netko neku ideju?
joj cure, mene sad počele brinuti te njezine zatvorene šakice. često ih otvara, ali ajmo reči dio vremena su još uvijek zatvorene ili s palcem unutra ili kao da drži figu...kaj se igračaka tiče, udara ih, ali uglavnom sa zatvorenim ili poluotvorenim šakicama..ko da ih još ne lovi nego samo udara. a tek neki dan je gledala rukicu i gurala ju u usta, nekag zagura, pa cucla, a nekad samo nasloni na usta, lizne, napravi gadljivu facu i makne rukicu...
e da, i kad je na trbuhu, ulovi rukicom tetru na kojoj leži, i opet skupi šakice....
Sakice bi se trebale otvarati izmedu 2.i 3.mj.....sad nisu svi isti....vjezbice su da ih dragate po vanjskoj strani sakice da ju otvori...moja pola pola, nekad zgrci a kad spava otvori
Sortiraj odgovore
Najstariji