Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    08. Veljača 2016. 14:48

Opet ode post a nisam gotova....malidebeli, nemoj odustat od dojenja...daleko ste dogurali, izdrzi....ne znam za taj u 3.mj.jos ali normalno je inace da nacicava i trazi stalno cicu da si navuce vise za kasnije. A nasi podoji nisu ni vrijedni spomena, totalno su zbrckani i nemamo neko pravilo ni trajanje...jedino bolje po noci....a meni su cice non stop prenapunjene...

Alekssandraa
    08. Veljača 2016. 14:52

Lina,cestitam na malom pisulincu !!! 

Mrkvica2
    08. Veljača 2016. 15:00

Hvala curke na savjetima.. pavlovoceva ne pomaze. Budem probala bepanthenom i ako ni to ne upali uzeti cu nesto za atopijski..

Malidebeli nemoj tako, ako ste do sada dogurali nemoj sada odustati.

Aleksandra vidis meni je dr rekao da je normalno krvariti dva tjedna frisko pa potamni i da onda smede i na kraju zuti iscjedak. Tjedan dana je po meni jos uvijek rano.. pa ja sam valjda dva tjedna chicco nosila. Ali dobro bolje puhati na hladno nego zaraditi sepsu..

Lady a kad vidim da se mucite, rado bi da nesto upali 

@JustSmile@
    08. Veljača 2016. 15:02

Aleksandra: a meni je moj cendrav preko dana a noc lijepo otspava,sa 3 najvise 4 budjenja.daj boze da tako ostane.
     neznam dali su tebi ali meni su svih 6dana poslije poroda davali injekcije u stomak bas zbog tog krvarenja,zgrusavanja,sto god.meni uopce nije bilo jako s pocetka,cak mi se cini da je malkice vise sada,ovisi o danu.smeckasto je,kad kad crveno,sluzavo a smrdi za pop ...(jel i vama tako?mene to zanima xD )...koliko znam,nebi ti stvarno trebalo biti tako jako.bas me zanima kako je drugim nasim curama bilo.a sve mozda ovisi i od organizma do organizma..ako nastavi,posavjetuj se sa dr.

Jel icija beba spava na stomaku?citam po netu pa me preplasilo.nije on toliko na stomaku koliko  nesto izmedju,polu bok,polu stomak i uvijek poduprem s necim sa obje strane.a tako lijepo spava u tom polozaju,ajme...♡ net me sad izbezumio.. :(

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Sonja8
    08. Veljača 2016. 16:08

Justsmile, moja spava na meni bar sat vremena dnevno i onda je na trbuščiću...

Pepita2109
    08. Veljača 2016. 16:09

Mrkvica a mišica mala nadam se da će to mama sve fino rješiti brzinski kao i do sad, ja za ličeko koristim isključivo melem, pavlovićeva je masna ajme, sebi sam namazala lice baš je nekak teška.. samo ako ćeš kamilicom prati svakako poslije namazati jer kamilica isušuje kožu..

Lolli22 moja spava malo u kolicima, malo u kinderbetu, malo kod nas, malo na kauču,još da sama zaspi bilo bbi super hehe 

just smile ne čitaj net hahah meni je srce stalo, svugdje drugačije piše negdje piše da bebe ne smiju na bok ni na trbuh nego samo na leđa, negdje da ne smije na leđa pa kak da onda spava.. onako kako paše bebici tako neka spava, moja isto spava na poluboku

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    08. Veljača 2016. 16:31

Pozdrav curr moje.

Lina cestitam ti.. docekala i ti da se izležeš 

Mi bili na prvom pregledu.
    6080g i 60cm ( po doktorovom programu to je za bebu cca 4mj )
    Kako li ce biti sa 6 mj? Tezak kao za 12 mj hahaha
    Uzv kukova smo obavili kod njega isto sto nisam ni znala da imaju sada ( bas sam stara skola u tome hahaha).
    Prije smo se narucivali i cekali u cekaoni satima da dodemo na red za uzv. Impresionirana sam.
    Kukovi idealni, piso na mjestu , dobiki d3 koje ne mislim davati...i tako...

Citam vas kako premjestate bebe u kindere i to sve... pa... ja sa svojim spavam u krevetu od prvog dana. Tako sam i sa onih dvoje. Puno mi je lakse, ne budi se po noci, a ako traži sisu samo ju izvadim, 'uvalim' i nastavimo spavati.
    Meni kinder ne treba barem prva 4 mj  a zurila da ga sklopim hahaha.

Ines24
    08. Veljača 2016. 16:48

Moja cura spava na boku (uvijek je podmetnem s nečim) u svom krevetiću, kad ju nahranim stavim je u krevetić, najčešće se sama uspava s ili bez dude varalice... Po danu zna spavati i na kauču...

Da ponovim pitanje, koristi li itko rooibos čaj za grčeve?

• buffy
    08. Veljača 2016. 16:54

Dan cureee..justsmile i ja sam prirodno nisam carski mislila sam da za to pitas
    Podoje koliko traju i koliko ih je udanu ni ja nemam pojma ne brojim i ne zelim se s tim opterecivati jer sam ba pocetku skoro izludila
    Moj navecer spava u kreveticu a po danu samo ako sam ja blizu spava odnosno na meni..evo danas sam ga stavila do sebe lezeci dok sam dojila i zaspao je.. a mislim da je tome ulogu igralo ti da od 6 i pol ujutro nike spavao duze od 15 min.. ja sam koma vec sad a jos niti 5 nije
    Moj isto ima pristice i hrapavu kozicu na 1 obrazu mazala sam s melemom al ne vidim pomak tako da i ja odoh u apoteku po bepanten

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.