Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    09. Veljača 2016. 05:41

Mama pa ti imas pravog kapitalca, deckic raste ko gljiva 

Lina nadam se da ipak nisu grcici, da se to samo prolazno nagutao zraka.. i bas je medeni, dosta kosice ima 

Pepita a nju siroticu ocito jako bas muci pa je nervozna.. ovo za slinu ti je moguce, to moja redovito radi. Sada jako rijetko bljuca bas mlijeko, ev nakon papanja a ovo ostalo bas vidis da je radi toliko sline.. nije bijelo nego prozirkasto onako.

Lady a gmizavica mala  Moja kako ju stavis tako spava, osim kada se treba isprditi onda se vrti ko na ringispilu  

Mery15 dobra taktika. Bitno da je upalilo 

Ja po noci isto dojim lezecki ali ju vracam u kindac.. ustanem stavim ju kod nas na krevet napapa se, dignem ju da podrigne i spustim u krevetic. Ionako ju dizem na podrigivanje pa je odma mogu spustiti u krevetic a i cesto zaspi dok papa pa prespava i podrigivanje i samo nastavi u kreveticu. Meni nije problem ustajati a tako mirnije spavam.. stavim je kod sebe vecinom za budenje oko 7h ujutro pa odspavamo jos malo skupa. Nema nista ljepse kad se onako snena nasmije od uha do uha. Tocno mi dan uljepsa..

• buffy
    09. Veljača 2016. 05:59

Evo i.mene.. izgleda da sam od silnog hvaljenja svog malise kako spava zeznula ga.. evo zaspo je nakon cijelodnevne ludnice.i ne spavanja i 2 i 45 i da bi se u 5 i 45 tocno probudio za jest inace ide.u krevetic ali mm ide na posao pa ce sad samnom spavati da.ne ostanem sama
    Mama bas je maleni kapitalac..zao.mi.je da caj ne pomaze. Lina kao sto mrlvica kaze nadam se da nisu grcici nego nesto jednokratno..mery15 svaka ti cast tako.treba pepita i.moj bljuca slinu i sve manje mlijeko  cisto.bas kao sto i mrkvica kaze..

allegrazg
    09. Veljača 2016. 08:45

Alekssandra, za općinu trebaš samo osobnu, ti i dragi, tamo ti kaže kam dalje. Al uglavnom, ti papiri kaj dobijes tamo ti trebaju za mup, a onda njihovi za hzzo.

Loli22
    09. Veljača 2016. 10:30

Vidim da se bavite dovodjenjem muzeva u red, haha... i ja sam imala isti problem... moj je bio dobar prvih tjedan dana i onda blokada... i pukla sam i jednostavno ga ignorirala, jedan cjeli dan nije izdrzao, samo sto nije pao na koljena, bilo je "ljubavi oprosti mi zeznuo sam, dat cu sve od sebe..." i sad je divan, moja desna ruka. Eto me istusirane i sredjene pijem kavu i uzivam a on se igra s malim :D

L<3 B<3

Pepita2109
    09. Veljača 2016. 10:52

Pozdrav drage 
    Mrkvica Moja je sinoć toliko plakala bolno da sam ja plakala sa njom, smirila se tek kad sam joj dala čepić protiv bolova, i zaspala na meni i bila sam mokra od sline totalno... da upravo tako kako si opisala, kao voda ali naravno kuži se da je slina..
    Ja ju navečer ne dižem na podriganac nemam taj običaj jer kad sisa ja zaspim uredno...

Vidim da su neke fino ukrotile muževe, e pa blago vama kad vam to pali, ja da ništa ne radim po kući njemu bi bilo svejedno, a i to da ga ignoriram upali na način da će se ispričati i obećati čuda,ali većinom ostaje upravo na tome, na obećanjima... 

lady znači vama je zubić vani? Ja iako ju muči, nekako očekujem da će izaći tek za mjesec ili dva,ako ne i više... makar bih voljela da što prije naravno...

buffy onda izgleda da sam nam svima zubići krenuli zajebavati mališane

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    09. Veljača 2016. 11:09

Bok drage moje... Jedva vas stignem procitati zadnjih par dana, em je mali nemoguc, em je muz.. uf... Necu nista govoriti, samo ponoviti sta je pepita napisala- puno obecanja, a nikad nista, isto sam probala s nespremanjem i ignoriranjem, ali boli njega ona stvar, on to ni ne vidi..  na rubu sam zivaca. Slag na kraju, danas mi dolaze svekar i svekrva, bit ce kod nas u stanu do subote/nedjelje. Drzite mi fige. Ako vam se ne javim do vikenda, saljem vam razglednice iz zute zgrade u vrapcu.

• buffy
    09. Veljača 2016. 11:19

Maliv mozes ti to 
    Ma ja nemam pojma sta mog muci ali mislim da zuvi nisu.. da jednostavno zeza mamu on je nervozan 10min drugih 10 se smije pa sisa i taakoo u krug 
    Dobro je sto su gana gymu igracke pocele zanimati i lovit ih je poceo pa imam vremena na wc otic
    Danas cemo ic malo u maskare pa se nadam da ce biti dobar.. 
    Malo sam tuzna jer izgleda da ce mi ovo biti prvi rodje dan nez torte nitko se nije niti sjetio svi oko maloga skakutali😶

axia
    09. Veljača 2016. 12:00

Buffy, jel danas? Nek je sretan!!

lady6
    09. Veljača 2016. 12:15

Pepita, nije vani al kad prstom prodem po svim desnima ostali su glatki a kod jedinica tvrde i nepravilno. Mozda nije to to, ne znam. Sutra cu pitati ped jer se idemo cijepiti ( jos i to ak nas primi MaliV prikljucit cu ti se u vrapcu). Vise ne znam razlog plakanja, guranje sakice, nervoze, nespavanja, rutine nula, krivo i dojim ocito jer su mi cice prepune stalno, spava stalno na meni i jastuku za dojenje i vjerojatno joj unistavam kraljeznicu time, gotovo sam sigurna da ima hipertonus a ova na zamjeni mi rekla da nije tako da cu platit vjerojatno privatno pregled i gotovo, ovo siroko povijanje joj stvarno smeta jer je jako zivahna i to ju zulja a da ne pricam da jon nemam kaj za obuc zbog toga....mene kicma i glava rasturaju svaki dan, izgledam koma, samo mi se nos vidi (skinula sve kile od poroda)....bas sam upala u zacarani krug iz kojeg ne znam van i u kojem sam relativno sama (ne racunam mmovo cuvanje i igranje malom sat vremena dnevno). Bake su ko da nikad nisu rodile, sestre nemam, sogorica nema djece, frendice nemaju djecu.I svi cekaju da ja nadem rjesenje za sve. Eto, morala sam se vama pojadati..mada to su sve sitnice, glavno da je moja misica ziva i zdrava. I lijek mi je kad se smije i guguce.

lady6
    09. Veljača 2016. 12:17

I svjesna sam da osjeti moje frustracije ali ne mogu si pomoci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.