Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    07. Veljača 2016. 18:25

Axia,naprasim malo s tyrosurom,do danas mu nije nista curkalo,a danas se pojavilo malo krvi. U bolnici su mi rekli da pupak s nicim ne tretiram ( rodila sam na Sv.Duhu ),a patronazna mi je samo za taj prasak rekla...

axia
    07. Veljača 2016. 18:33

Iste upute sam i ja dobila. Isto nam je curkao, pa ga je patronazna lapizirala (spalila)'i dr dan je otpao. Ja sam naspricala octenisepta na vaticu, pobrisala okolo, ostavila minutu da se posusi i naprasila.

axia
    07. Veljača 2016. 18:34

Gagice, isti problem imam i ja, jos zabije nos u majcu tako da disat ne moze...

Pepita2109
    07. Veljača 2016. 19:09

Ines tvoj bar po kući pomaže moj nula bodova, ja sam svom rekla da od njega ne očekujem da mi čisti po kući ili šta već (iako bi bilo u redu), ali da se bar onda malo pozabavi njome da ja imam vremena išta napraviti, a ne ovako on da sjedi i igra a ja sa malom pa čekaj da zaspe pa radi i tako u krug da nisam robot i bla bla.. muškima bebe nisu zanimljive i osjećaju se bespomoćno, mislim kako je starija vidim da ostaje malo duže sa njom, u početku bi došao pogledao je i pa pa..
    Mrkvica ajme super ti je mrvica... nadam se da ću je i ja uspjeti naučiti da zaspi sama bez sise, nosanja, ljuljuškanja i sl. 
    lady ne želim te plašiti ali ta nosiljka je poznata po tome da nije ispravna za bebu..
    sonja želja je veeelika, zimi uvjeti nula bodova, ali ako krenem u proljeće možda ju odviknem do sljedeće zime hahaha 

Moja malena je tako čudna danas, imam osjećaj da slabo jede, odnosno da su podoji prekratki, siše normalno kao i do sad ma ni 5min, i počne se buniti i nervoza ja stisnem da vidim ima li mlijeka jer su mi sise ispuhane kad ono nisam ni stisnula curi, zatim kod svakog podoja danas kakanje pa pređe preko, iako nije količinski puno ali je dosta rijeđe, slini za poludjeti kao i obično i ruke žvače, i puuuno bljucka  sada je jeeeedva zaspala pa kad se probudi ću joj izmejriti temp, makar nije nešto topla jako nego onako normalno.. na rubu suza sam jer se bojim da ju nešto boli, a ja ne mogu otkriti da li je boli.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    07. Veljača 2016. 19:16

Justsmile, nisam ti napisala za pupak ☺️ Otpao nam je 4.dan, a vlažan je bio jos cca tjedan dana. Patronazna nam je rekla da ga spricamo octaniseptom i da ga nakon toga posusimo štapićem za usi. Ja sam taman tako nesto počela koristiti i mpp, ali sam za svaki slučaj na pupak stavljala sterilnu gazicu jos par dana. 
    Axia, cekam izvješće 😉

Sonja8
    07. Veljača 2016. 19:18

Pepita, vjerojatno joj je to sve zbog zubića...

axia
    07. Veljača 2016. 19:59

Sonja, pelena mokra i pokakana nakon 3h, izvana suho :) nastavljam sutra, za noc ipak jp... (kukavica sam :) k

lady6
    07. Veljača 2016. 20:05

Pepita, drugacije ako ju primim uopce nec podrignuti.... patronazna je rekla da je isto ok...ne znam....ako ju na trbuh stavim bljucne a ne podrigne isto kao i preko koljena. Ne nosim ju tako dugo ali svejedno me brine sto jako nabija glavom i mao zaletava se u rame i naravno lupi se....moja opet danas nervozna a meni glava puca

lady6
    07. Veljača 2016. 20:07

Opet ode post a nisam gotova.....Pepita, ako nema temp.i normalno piski i kaki nije vjerojatno nista, mozda stvarno zubici. A mozda i takav dan....drzim fige da nije nista

@JustSmile@
    07. Veljača 2016. 20:19

Aleksandra: ♡♡♡♡
    Mi se pratimo u razmaku 6dana. :)))
    Mi pupak naspricamo octaniseptom da se malo procisti,obrisem pa naprasim tirosurom i prekrijem gazom.
    kako vam ide?jesi li bolje?kako sav?

meni je iznad sava sa lijeve strane bas nateceno,kao grbica neka i nije bas ugodno na dodir.jel bilo to kome od vas?

danas nam je bas gadan dan...nije spavao od 3 sve do sada.plac,budan gleda okolo,sika,plac,grcevi...bas mi je bilo tesko ga gledati,pomogla bih a nemogu..pustim mu pacji ples,na to se nakratko smiri,pa onda sve ponovno.bubili,valjda ce nam noc biti mirnija.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.