Eh da,i tako vise prdi bez plakanja. :))
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mrkvica mozda da probas s nekom kremom za atopijsku dermatitis.bpitaj u apiteci za tester. Nama je cijeela koza bila suha...a oko uha te zute kraste....namazala uljem da omeksa a onda gazom mao istrljala i kasnije namazala kremom za atop.dermatitis.od La roch posay tak se nekak pise valjda. I to imam par testera i super su.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Mamice, jesu li vama bebice nekad nakon zijevanja ili kašljanja počele plakati? Mi smo opet imali 1.30-5 nespavanje...papanje, plakanje,nosanje,kakanje, presvlacenje... I onda u cijelom tom ciklusu cesto bi zijevala i zna se dogoditi da se nakon toga rasplače, kao da joj je nesto zasmetalo u zijevanju. 😳 nije svaki put kad zijevne, ali svejedno razmišljam je li to normalno...
Da, sinoc se smirila nakon sto se fino isprduckala i pokakala (oko 4 i nesto)...nakon presvlačenja zaspala na cici za par minuta...
Mrkvice, hvala na savjetima i trudu...ma tako ju i prebacim preko ramena ali ona se stalno bori i nabija glavicom i gmize tako da nam taj polozaj ne pase, pogotovo ako podrigivanje potraje. Po noci tako i spava samnom na zalost jos uvijek jer je jedini nacin da zaspi i duze odspava ali mora biti bas umorna. Ako je li-la onda nema sanse a da nije na meni a zijeva. Evo maloprije je sama odspavala u kinderbetu 40min ali prvo je zaspala na meni pa sam ju uspjela prebaciti i nakon meskoljenja se ipak smirila i zaspala. Ali to su rijetki trenuci....nadam se da ce ih s vremenom biti sve vise....
Mozda i nas muce zubici ali malo i u naletima...jer saka stalno skoro u ustima a slina samo leti i bude nervozna bez nekog razloga.
Mrkvica to smo i mi imali na licu i oko uha. Doktorica nam je dala kortikosteroide. Nisam mazala sa time. Kupila sam bepanten mast i time mazala. Proslo je. Al sad kako su joj ruke stalno u ustima zaslini uvijek obraze pa joj se crvenilo vratilo. Al cim namazem bepantenom bolje je. Mislim da budes to i sa pavlovicevom rijesila. Sretno.
JustSmile, sorry ja to imala od epiziotomije. Nisam pratila da si imala carski.
Lina, čestitam! Dobro nam došla! 😊🎉🎆🎈
Moj sinek je odlučio da ipak ne bi spavao po danu...uspavljujemo se po 3 puta i evo sad jedva...napokon spava. Jedva sam ga uvjerila da mora ići nanati jer je još uvijek mala malena beba 😄
A mama ne može više...crkoh...i leđa mi pucaju od tih 6 kg.
Danas 1. pregled kog gin. ... uh, što se veselim 😵
Pokušali se mm i ja podružiti...ne ide. Sad moramo vježbati sve ispočetka 😛
Justsmile, meni kad su 3. dan skinuli gazu s carskog rekli su da ničim ne prekrivam i da se normalno tuširam, ali da ne trljam ručnikom. Ja samo nekad namažem kantarionvim uljem.A taj "čudan" osjećaj lagano prolazi...
Drage moje da vas pitam gdje vam bebaci spavaju? Moj se ne odvaja od nas, u krevetic nece ni da cuje, a pored nas u nasem krevetu spava ko top :) al cak i preko dana ako mi nismo u krevetu, valjda osjeti miris
L<3 B<3
Lady naše bebe kao da su su rod..😊 si probala držati ga ledimao krenutog na svom trbuhu s svojom jednom rukom ispod njegovih, a drugom pod guzom?tako se ne izvijaju a podrigne. .
Mrkvice probaj s ovlazivacem.takve prištiće moj mali uvijek dobije kad smo kod mojih gdje je centralno.nemoj mazati s pavlovicevom, mislim da je to premasno.si probala s kamilicom svako malo oprati? Tako su meni prošli.
Moj bebac spava isključivo u svom krevetu.već sam ga navikla na ruke, ne želim i na to.
Sonja moj place poslije zjevanja, a to je zato kaj se ne zna sam uspavat pa postane nervozan.
Jel zna netko ovo sa skokom u 3 mj?
I da, kad se konačno ustabili to dojenje?ne znam kak vi, ali ja još uvijek dojim po 30-40 min i uvijek imam osjećaj da je gladan.možda je najbolje preci na ad i bok.
Malidebeli...hehe izgleda..nisam jos taj polozaj probala eto budem bas...
Lolli22, moja isto...spava s nama po noci...ali po danu slabo spava i to je najcesce na meni ili u kinderbetu.
Sortiraj odgovore
Najstariji