Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    08. Veljača 2016. 11:33

Eh da,i tako vise prdi bez plakanja. :))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

gagicamamica
    08. Veljača 2016. 12:37

Mrkvica mozda da probas s nekom kremom za atopijsku dermatitis.bpitaj u apiteci za tester. Nama je cijeela koza bila suha...a oko uha te zute kraste....namazala uljem da omeksa a onda gazom mao istrljala i kasnije namazala kremom za atop.dermatitis.od La roch posay tak se nekak pise valjda. I to imam par testera i super su.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Sonja8
    08. Veljača 2016. 12:38

Mamice, jesu li vama bebice nekad nakon zijevanja ili kašljanja počele plakati? Mi smo opet imali 1.30-5 nespavanje...papanje, plakanje,nosanje,kakanje, presvlacenje... I onda u cijelom tom ciklusu cesto bi zijevala i zna se dogoditi da se nakon toga rasplače, kao da joj je nesto zasmetalo u zijevanju. 😳 nije svaki put kad zijevne, ali svejedno razmišljam je li to normalno... 
    Da, sinoc se smirila nakon sto se fino isprduckala i pokakala (oko 4 i nesto)...nakon presvlačenja zaspala na cici za par minuta...

lady6
    08. Veljača 2016. 13:13

Mrkvice, hvala na savjetima i trudu...ma tako ju i prebacim preko ramena ali ona se stalno bori i nabija glavicom i gmize tako da nam taj polozaj ne pase, pogotovo ako podrigivanje potraje. Po noci tako i spava samnom na zalost jos uvijek jer je jedini nacin da zaspi i duze odspava ali mora biti bas umorna. Ako je li-la onda nema sanse a da nije na meni a zijeva. Evo maloprije je sama odspavala u kinderbetu 40min ali prvo je zaspala na meni pa sam ju uspjela prebaciti i nakon meskoljenja se ipak smirila i zaspala. Ali to su rijetki trenuci....nadam se da ce ih s vremenom biti sve vise....
    Mozda i nas muce zubici ali malo i u naletima...jer saka stalno skoro u ustima a slina samo leti i bude nervozna bez nekog razloga.

• Mery0303
    08. Veljača 2016. 13:28

Mrkvica to smo i mi imali na licu i oko uha. Doktorica nam je dala kortikosteroide. Nisam mazala sa time. Kupila sam bepanten mast i time mazala. Proslo je. Al sad kako su joj ruke stalno u ustima zaslini uvijek obraze pa joj se crvenilo vratilo. Al cim namazem bepantenom bolje je. Mislim da budes to i sa pavlovicevom rijesila. Sretno. 

JustSmile, sorry ja to imala od epiziotomije. Nisam pratila da si imala carski.

Pinkypik
    08. Veljača 2016. 13:47

Lina, čestitam! Dobro nam došla! 😊🎉🎆🎈
    Moj sinek je odlučio da ipak ne bi spavao po danu...uspavljujemo se po 3 puta i evo sad jedva...napokon spava. Jedva sam ga uvjerila da mora ići nanati jer je još uvijek mala malena beba 😄
    A mama ne može više...crkoh...i leđa mi pucaju od tih 6 kg.
    Danas 1. pregled kog gin. ... uh, što se veselim 😵
    Pokušali se mm i ja podružiti...ne ide. Sad moramo vježbati sve ispočetka 😛
    Justsmile, meni kad su 3. dan skinuli gazu s carskog rekli su da ničim ne prekrivam i da se normalno tuširam, ali da ne trljam ručnikom. Ja samo nekad namažem kantarionvim uljem.A taj "čudan" osjećaj lagano prolazi...

Loli22
    08. Veljača 2016. 13:54

Drage moje da vas pitam gdje vam bebaci spavaju? Moj se ne odvaja od nas, u krevetic nece ni da cuje, a pored nas u nasem krevetu spava ko top :) al cak i preko dana ako mi nismo u krevetu, valjda osjeti miris

L<3 B<3

Malidebeli
    08. Veljača 2016. 14:07

Lady naše bebe kao da su su rod..😊 si probala držati ga ledimao krenutog na svom trbuhu s svojom jednom rukom ispod njegovih, a drugom pod guzom?tako se ne izvijaju a podrigne. .
    Mrkvice probaj s ovlazivacem.takve prištiće moj mali uvijek dobije kad smo kod mojih gdje je centralno.nemoj mazati s pavlovicevom, mislim da je to premasno.si probala s kamilicom  svako malo oprati? Tako su meni prošli. 
    Moj bebac spava isključivo u svom krevetu.već sam ga navikla na ruke, ne želim i na to.
    Sonja moj place poslije zjevanja, a to je zato kaj se ne zna sam uspavat pa postane nervozan.
    Jel zna netko ovo sa skokom u 3 mj? 
    I da, kad se konačno ustabili to dojenje?ne znam kak vi, ali ja još uvijek dojim po 30-40 min i uvijek imam osjećaj da je gladan.možda je najbolje preci na ad i bok.

lady6
    08. Veljača 2016. 14:44

Malidebeli...hehe izgleda..nisam jos taj polozaj probala eto budem bas...
    Lolli22, moja isto...spava s nama po noci...ali po danu slabo spava i to je najcesce na meni ili u kinderbetu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.