Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    08. Veljača 2016. 08:54

Eto, Lina, vise nitko nece pitati kad ce... CESTITAM VAM! Pusa malom strumpfu :)

Sonja8
    08. Veljača 2016. 09:05

Lina, cestitke na mrvici i sve najbolje vam želim! ❤️ Drago mi je da je sve dobro proslo! 😊

renata6
    08. Veljača 2016. 09:42

Lina čestitke, i ti si dočekala, uživaj sa svojim štrunfom!

Mrkvica2
    08. Veljača 2016. 09:53

Lina cestitke, napokon smo i njega docekali  Drago mi je da je porod prosao super i ovaj put bez epiziotomije  Brz oporavak ti zelim.

Malidebeli
    08. Veljača 2016. 10:08

Drage moje,
    Bile ste baš vrijedne..Nisam dugo čitala jednostavno mu svrco ne da..valjda mi je tako grah pao.
    Mrvice čestitke na krstiitkama.Ja se grozim toga, drago mi je da je sve dobro prošlo.
    Dobrodoslica svim novim bebacima 😘
    Netko je pitao za pupak. Ja sam ga cistila i s onim  praškom,  u sterilnom gazom lkad je otpao sa Octeniseptom i sve bilo super..
    Jel netko kužim skok u 3 mjesecu?
    Jel to na početku ili?
    Meni bebac bas ne vuče dobro 45 min na cici, a nije se najeo.a vice peku....jel moguće da je to zbog dude?

Pepita2109
    08. Veljača 2016. 10:17

Helou helou drage moja
    Prije svega čestitam od srca našoj Lini na malenom štrumfiću, 
    Mrkvica i ja se nadam 
    a šta se tiče zubića uh uh, nadam se da će brzo izbiti ako misli, ja nisam htjela kupovati ništa na svoju ruku dok se ne posavjetujem sa pedijatricom..
    buffy fino skinem pelenicu, primim nogice na bok  mi je lakše kad ju okrenem i vršak onaj metalni u guzu, ja imam neki skroz gumeni i savitljivi baš za bebice.. ne znam šta je bilo,ali prošlo je Bogu hvala
    ooo tetrate ajme presupeeer, meni u kuhinju ne stane stalak za veš od kolica hahaha jedino navečer da stavljam... je li ti promoči?? 
    sad i mene kao bockate da probam hahaha koliko ti drži? tj nakon koliko ga premotaš?
    Sonja a valjda će nam se javiti kada uhvati vremena, nije nas valjda zaboravila hehe
    oooo nadam se i ja da ću uspjeti.. 

Ja se ne sjećam kada smo sinoć išli spavati, samo znam da nije bilo kasno posve negdje 23 sata, i to nakon sati vrištanja i nervoze čim smo legle u krevet, primila sisu i zaspala... i onda sam ju prebacila u krevetić dobro je spavala.. mislim da je vrijeme da odredimo vrijeme spavanja...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

tweety91
    08. Veljača 2016. 10:18

Lina cestitam ;)) docekala si ti njega. 

[/u

lady6
    08. Veljača 2016. 10:39

Lina, cestitke! Brzo si ti to rijesila! Zelim i brz oporavak! 
    Mrkvice, mi se siroko povijamo i oba nisu samo jos dovoljno razvijena za sad...vidjet cemo kontrolu u skoro. Ma zbljucka se i pol sata nakon papanja ako je na trbuhu. Ne drzim ja nju tako dugo, samo da podrigne ali nisam znala da je problem sto nogice vise. A tako nam je pokazala i patronazna i pedijatrica, podrigivanje na ramenu. 
    Mi smo tako tako spavale. Prvi set od ponoci do 3 pa od pol 4do 6 i ovo poslije ni ne racunam
    Nikako prije ponoci zaspati, najvise se mucimo sa spustanjem na krevet jer cim ne osjeti ruke gotovo...

Mrkvica2
    08. Veljača 2016. 11:19

Lady nije problem ako ju dignes na rukama na rame, ali nebi smjela u nosiljki visiti tako da nogice nisu rasirene nego da samo vise prema dolje. Inace nosenje nebi trebalo biti problem za kukice, dapace u grupi tamo ima zena koje sa remencicima bebice stave u maramu pa se nose. Sto se tice podrigivanja i moja se kada ju strpam u maramu najbolje ispodriguje i isprdi, valjda im pase tako uspravno a na rukama ih vjerojatno nikada ne drzimo tako dugo. A za bljucanje neznam.. moja je prestala tako jako bljucati. A gle nece ona pobljucati sve, samo visak. Iako iritantrno je a i ne podrigne pa shvacam da ti radi problem to.. nemam bas neki pametan savjet za to podrigivanje. Eventualno za prduckanje.. tu joj odgovara polozaj u sjedalici ili viperu. 
    A ovo za spavanje na rukama, a da ju probas staviti u kindac kada primjetis da je umorna i mazis ju u kinderbetu, npr dragas po kosici ili nesto da zna da si tu ili da legnes kraj nje na vas krevet. Da proba tako zaspati..

Pepita a najgore je sto tako moze biti jako dugo dok ne izbije zubic.. ovaj gel sam pitala u ljekarni neato za zubice za bebu. Nisam jos probala srecom nije imala epizode..
    Kad citam to kako ti se ponasa kao da gledam svoju.. srecom vec par dana nije bilo tog vristanja. Grozno je znam.. i ne pomaze nista bas. Mi smo svoju nosali dok nije prestala i zaspala koliko se umorila placuci..
    Ja svoju za spavanje stavljam u krevetic oko 21. Nekada ne izgleda umorno ali ubrzo pocne gazicu navlaciti i brzo je gotova.. vec se navikla tako i zaspi ko topic mali. 

Mene muci ova njezina koza.. na celu ima sada jako tvrde ljuskice i kao tockice i bas je ruzno i hrapavo. Mazem ali se ne povlaci samo nebude crveno ili zuto i malo bude mekse.. ima malo i na obrascicu i kod uha sa strane. Ovaj put trljanje kod kupanja ne pomaze.. cak sam joj i na koljenu sinoc napipala suhu fleku. Jutros sam ju pogledala, nije crvena i ne ljusti se nego onako kao lisajcic izgleda. Nikada joj nista neoprano nisam obukla i pasim stvarno da je cista.. namazala sam pavlovocevom pa cu vidjeti. Neznam sto cu vise s njom i tom kozom. Pedicu sam na pregledu pitala kaze od zraka je tako i promjene temp, ali tada nije bilo ovako bas.

@JustSmile@
    08. Veljača 2016. 11:32

Lina: cestitammmmm na malisi! Napokon! :)))) i bas sam sretna sto si preskocila rezanje.vidis da i i kod nas ima toga. :P uzivajte i volite se i grlite i ljubite i brz oporavak zelim! ♡♡♡♡♡♡

BuffY,mery: nisam napisala da je od carskog sav,jel i vama?...meni je dr.rrekao da poslije tusiranja samo stavim sterilnu gazu i to je to.bas nije ugodno ni na dodir ni ovak kad se malo negdje okrenem boli na tom djelu.ufff.ko kad se misic upali,zadebljalo tkivo onak pa se malo brinem.

ja sam skuzila da ovaj moj momak voli spavati na stomaku(barem nakosen tako da izgleda) inace ga za spavanje povijem i spava na boku jos od bolnice.jucer se sam nekako namjestio pola bok,pola stomak i spavao je 4h u komadu.poslije se probudio u ponoc,pa spavo do 2,od 2-5 i od 6-8.izbezumila sam se. XD probat cemo i danas tako Pa javim rezultate. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.