I moja mrva uglavnom spava s nama. Krevetić njen je odmah pored našeg, znam je staviti u njega, ali prvo noćno buđenje je stavim pored sebe. Sad ove dane (noći) kako ne spava dobro, zaspi pored mene i ne mičem je. Tako da je 80-90% u našem krevetu, ostalo u svom.
I ja dojim ležećki pa se samo ustekavamo i istekavamo sa cice 😊
S obzirom na maminu prehranu u zadnje vrijeme nije niti cudo sto toliko prducka..ali barem nista ne zadrzi u sebi tako da se smiri.
Ma sve su to na kraju slatke muke i sve prode.
Curi/zeni u sobi danas,6 dan rekli da mali mora hitno na operaciju srca u ZG..ako oni to tamo ne mogu onda ide u Austriju.
Mozete zamisliti taj sok jedne mame..da stvar bude gora dr. su pretpostavljali da nesto nije u redu i ona danas slucajno sazna da malac mora na UZV.
Dok nije iznapadala doktore da joj kazu cega i zasto!
Mislim,bezobrazni su..pa to je njeno dijete i ima sve pravo znati od prvog dana.
Uglavnom,maleni je roden bez jedne klijetke.
Mislim nek' mi je dijete samo zivo i zdravo a ostalo cemo nekako prezivjeti.
A mene je brinilo sto malenom jedno uho spljosteno i glavica malo s desne strane od polozaja u trbuhu..
A netko je pitao za rooibos caj..cula sam da nekima pomaze ali osobno nisam probala
Lina maleni ti je preeesladak slažem se sa tobom neka su nam živi i zdravi za ostalo ćemo lako..
Ines ja sam čula da je dobar za mlijeko ali nisam čula da je za grčeve
mama tvoj čaj ti ne pomaže? aaaa pa to je pravi momčić jaoooo preslaaatko
moja mrva zaspi kraj mene i tako ona spava malo da utone dublje u san, pa ju ja premjestim tako da se mogu fino ušuškati mužu u zagrljaj i onda je kod prvog buđenja prebacim kod sebe ponovo i tako je dok ne ustanemo, a po noći dojim isključivo ležeći to što kaže mama samo izvadim sisu i nastavim spavati hahaha
Malena je i danas nervozna i bljucka i dalje dooosta, ali kao da bljucka svoju slinu??? je li to moguće, stolice joj nisu česte kao jučer ali i dalje rijeđe, i meseko joj bijelo dolje na jedinicama...
Danas je odvalila od 13:28 do 16:48... a između onako nije vrijedno spomena hahaha
Mi sutra idemo na inekciju i drugu kontrolicu :)
Rekla mužu da kupi calgel za bebe,ali tu to nemaju,pa nije kupio ništa, a ono sve slini oko sebe i mene čak žvače -_-
Navratit ću ja sutra do glavne ljekarne nekako..
I da dobila sam M, e sad da li je prva ili druga ne znam, računat ću da je prva hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lina cestitke na malom princu. Bas je meden . I najbitnije da je zdrav.
Ulovila sam da je neka od vas pitala za izbocinu nakon carskog. Imala sam je ja, splasnula sama od sebe nakon neka 2 tjedna, a krvarenje je trajalo tocno 40 dana. Uglavnom, nista vrijedno panike. I ja sam malo jace krvarila ali su mi u bolnici rekli da je to tako nakon carskog.
Vidjela sam da Pepita vodi borbu s muzem.. Eh, ja sam isla po onom principu "Sad ces vidjeti kako je kad nista ne radim." Dogodilo se da bi se moj muzic htio maziti navecer a ja premorena. Prosli tjedan je rekao onu slavnu ecenicu "A od cega si tolio umorna." 5 dana nisam nista skuhala, donijela mu letke z abrzu hranu i rekla tu ti je dorucak, rucak, vecera. Nisam prstom mrdnula. Sinoc mi je sav snuzden dosao i rekao da je shvatio i naucio lekciju, cijeli dan se bavi bebacem, ja pocistila kucu, zvao me samo kad je malenoga trebalo nahraniti. :D Maloprije me pustio da s malim malo zaspim, onda me probudio, skuhao kavu, i rekao da se odmaram on ce oko maloga. Pa ne's mene, ja sam zensko. :D Eto tako, ponosna sam na sebe. Iako moram priznati da mi je vec drugi dan bila puna kapa zbog prasine, nakupljenog rublja i svega, ali sam izdrzala. :)
Eh da, vidjela sam i da je netko pitao za prijavu. U maticnom uredu treba vjencani list i osobne, podatke o bebacu imaju iz bolnice. Mi smo ih prvo nazvali da vidimo je li bolnica poslala podatke, tako da preporucujem da ih prvo nazovete. U policiji su trazili nase osobne i rodni list od maloga. Za naknade mi je trebala kopija osobne i zdravstvene iskaznice. Ispunis 2 formulara i to je to. Ja sam odmah sljedeci mjesec dobila isplate.
Lina, bas sam se rastuzila kad sam pročitala ono za tvoju cimericu 😢 nadam se da ce sve biti dobro. Kad imas ovako djetešce pored sebe ni ne razmišljaš da se tako nesto moze dogoditi... Bitno da su nam svima bebice zdrave, a sad ako nas moraju držati budne po noći, nek nas drže. Tu smo radi njih ❤️
Mery15 svaka cast na školovanju muza morala bi i ja nesto takvo napraviti pa mozda skuzi.
Ines ja pijem rooibos (crveni grmic) iz kuce zelenog caja i super je. Dok nisam pila mala je imala svaku večer grceve, doduše ne jake al ih je imala.
Sortiraj odgovore
Najstariji