Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malidebeli
    08. Veljača 2016. 17:03

Ines ja sam pila taj čaj i nis od toga.bolji mi je hippov ili iz dm-ov.
    Just smile ja sam rodila carskim i dugo sam krvarila odnosno imala sukrvicu čak do 6 tjedna.
    Mrkvica vidjela sam da i ti daš dudu između obroka.jel ti poslije cica normalno?mene strah da mi se nenacica dude pa kad dođe vrijeme papanja se umori

Malidebeli
    08. Veljača 2016. 17:03

Ines ja sam pila taj čaj i nis od toga.bolji mi je hippov ili iz dm-ov.
    Just smile ja sam rodila carskim i dugo sam krvarila odnosno imala sukrvicu čak do 6 tjedna.
    Mrkvica vidjela sam da i ti daš dudu između obroka.jel ti poslije cica normalno?mene strah da mi se nenacica dude pa kad dođe vrijeme papanja se umori

Loli22
    08. Veljača 2016. 17:04

Eheh moj mali je prava maza

L<3 B<3

allegrazg
    08. Veljača 2016. 18:14

Cure evo i mene, konačno sam ulovila vremena da vidim kaj radite. Prvo pišem, pa onda idem čitati kaj ste sve pisale.
    Obavila sam pregled kod ginekologa, sve je ok, papa pokazuje neku upalu i paraketazu, kaže ginekolog da je to normalno nakon poroda dok još nisam mengu dobila, jel neko od vas to imao na papi?
    Curka mi je super, Bogu hvala. Imamo prvo cijepljenje u cetvrtak, jer nam je pedica bila na bolovanju, pa malo kasnimo s drugim pregledom..

lady6
    08. Veljača 2016. 18:16

Aleksandra, vidjet ces, ali mislim da je normalno.  Namw su i na tecaju rekli da je ok dva tjedna
    Mama, na cemu okruglica spava s tobom u krevetu? I moja svaku noc s nama i isto mislim da ju necu forsirat do 4.mj.bar. jedino stonja ne mogu dojiti na lezecki pavse tu malo mucimo al inace ona bi se budilacsvakih par min da je sama. Od pocetka sam ju stavljala u jastuk za bebe i u tom bi spavala pored mene a ja bibse samo dekicom pokrila da ju slucajno ne poklopim. Ali sad je vec skoro prevelika za taj jadtuk a ovak sama mi je nekako nezasticena....jesam ga zakomplicirala

Alekssandraa
    08. Veljača 2016. 18:28

Sutra planiramo prijavit malog u opcini i na policiji...Jel se mozda sjecate koje papire trebamo uzeti ? Mislim da trebamo za opcinu otpusno pismo i osobne ...ne znam jel treba i vjencani list ? Koji papiri trebaju za policiju,hzz ? Koliko dugo ste cekale da vam sjedne ta naknadna za bebacha i jel treba neke posebne papire ispunjavat za porodiljnu naknadu koju daje drzava (onih 2000 kn) ? Puna sam pitanja 

LinaKarolina
    08. Veljača 2016. 18:37

Hvala curke 

Hahaha Mama bas i jesam bila vise k'o koka na jajima i cekala da se izlegnem

Nego ja ne mogu vjerovati da je ovaj malac k'o da mu je vec par dana a ne da je prvi.
    Donjeli su mi ga turbo gladnog,ja mu dam prst a on hvata k'o od sale.
    Da ne kazem da mene jos nisu bili sredili tako da sam se brzinski potprala jer se derao i gurnila mu sisu da se umiri.
    I strasno ga pate vjetrovi.
    Zar beba stara  par sati moze toliko prduckati? 
    Siroce pocne spavati i u snu se grci i onda pocne dreka dok sve ne izade iz njega.
    Vidim bit ce nam veselo.
    Rekla sam vec dragom da pripremi sve kapi koje nade 
    Zaspao je tek u 16h i probudio se u 18..napokon je nesto i odspavao nakon cijelog dana.
    Jedva cekam da mlijeko posteno nadode da se napapa k'o covjek..

Mrkvica2
    08. Veljača 2016. 18:38

Malidebeli ma joj moja curka ti vecinu dana provede s dudom u ustima i cica najnormalnije. Kad zakmeci dam joj dudu, kad je nervozna dam joj dudu i tak.. kad ju ne zeli onda ju pljune, kad joj se duda onda duda do besvjesti. Nece se umoriti od toga, kada vuku dok cicaju drugacije je to nego kad dudu dudaju. Isto kao na sisi ako si primjetila. 

Aleksandra pricekaj ta dva tjedna.. meni se stvarno ovo cini malo. S tim da mozes ocekivati da ti gotovo prestane pa pocne opet sve ispocetka.. vidjeti ces. Ali normalno sa 6-8tj odi na pregled obavezno. Ja sam se sa tim svim borila 2mj ali sve je bilo u redu.. 

Buffy ja cu ipak uzeti neku kremu namjenjenu atopijskom pa ce se valjda povuci.

Lady moja samnom spava samo ujutro kada mm ode na posao. Izvadim ju iz vrece i strpam sebi pod poplun. Pokrijem ju do vrata cak, odmaknem se malo od nje, usukam ju i spustim si jastuk da smo glavom tu negdje na istoj razini da se i ja mogu pokriti normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.