Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    07. Veljača 2016. 20:41

Axia, super 👏👏👏

Pepita2109
    07. Veljača 2016. 21:06

Ne znam šta bih mislila, evo sada spava, koliko dugo ne znam,ali toliko je plakala i vrištala da sam se prepala pošteno, ni marama nije pomagala tj nisam ju ni mogla staviti koliko se razmahala rukama i bacala, malo je bila gola i vesela i onda nakon pola sata počela prvo jezikom izvoditi svašta, pa rukice u usta i udri plakanje,zaspala uz sisu..
    lady ne znam ako tebi odgovara nosiljka super  
    axia weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
    žao mi je šta se anaheja ne javi mislim da je i ona na tetrama

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    07. Veljača 2016. 21:34

Ja sam ocito dobila jednu jako dobru curicu.. neznam ima dana kada tesko izlazim s njom na kraj ali sve to prode. Nadam se eto da ce tako i ostati..

Axia za koju s pekmezom probam hehehe. 

Lady alazem se s pepitom, tu bas i ne pteporucaju. Ako bebici ravno vise nogice i nije u zabica polozaju ja je stvarno nebi nosila, pogotovo jer si rekla da vi i jedan labaviji kukic imate ako se ne varam? Kod podrigivanja na trbuhu beba tek nakon kojih 15 min ide na trbuh a ne odma jer sve zivo izbljucaju.. preko koljena nikada nisam probala, ali kada ju nemogu tupkanjem po ledima dobiti da podrigne onda ju odozdo po guzi lupkam par puta i potera zrak van.

Pepita etotoplo se nadam da ce ovaj put stvarno drzati do rijeci i pomoci ti, tj ne pomoci vec se ponasati kao ravnopravan roditelj.
    A ovo za podoje ne brini.. mislim da vas stvarno jako pate zubici. Ja sam nabavila onaj calgel za mazanje desni za krizne slucajeve. Kad probam javim dojmove..

Nama je pupak kad je otpao stalno stvarao krasticu i nekada je bilo malo krvi. Tu krasticu smo cistili svaki dan octeniseptom dokne nestane i jedan dan je pypak samo sestra naprasila.

• buffy
    07. Veljača 2016. 21:37

Vecer.. mi smo popodne imali 1 spavanac i ostatk dana veseli..veceras sam mu dala sab iako mislim da ga sinoc nisu grcevi micili.jer se nije grcio ali za svaki slucaj
    Pepita kako joj mjeris temp..bit ce da su zubucinproblem kod nje ili jedjostavno ima los dan..ne vejrujem da je sta 
    Justsmile i meni je bilo nateceno tj.meni je jos ali ja sam poseban slucaj spricaj ocentiseptom i bit ce sve super...
    Ja tetre susim kod vatre iako ih je malo za sad jer vristi kad je u njoma pa ga privikavaamo polako svaki dan povecavam broj motanja u tetre
    Vi pelene skupa s robom bebinom perete ili odvajate? Kako to funkcionira?

Sonja8
    07. Veljača 2016. 22:06

Pepita, i ja sam se sjetila Anaheje, kako se dugo nije javila... Znam da je rodila dan prije Nove godine 😊 
    A sto se tice tetranja, na proljeće ce biti lakse svakako, držim fige 😉
    Buffy, ja i pelene i svu njenu robicu perem zajedno. Na 60, bez omekšivaca i duplo ispiranje.

LinaKarolina
    08. Veljača 2016. 06:05

Dobro jutro zene,majke,kraljice..
    Da vam se pohvalim da nam je u 4:50h stigao nas junak od 4060g i 50cm.
    Napokon!! 
    U ponoc smo se zaputili u bolnicu s trudicima na 5-6 min..
    Tamo me stavili na ctg,pregledali i htjeli staviti na odjel jer nisam za radaonu.
    Dr. nije bila zadovoljna ctg-om pa je trazila da se ponovi jer su malenom padali otkucaji.
    Medutim u 3h trudovi su postali intenzivniji i tada me poslala u radaonu.
    Prokinuli vodenjak i stavili na drip i moram priznati da uopce nije bilo strasno.
    Prosla sam bez epiziotomije jedino sam iznutra malo popucala i za to sam zaradila dva sava.
    Cekanje ovog malca se isplatilo..plav je i strumpfastican bas kao i braco sto je bio
    A i dragi je bio velika podrska jer me budio izmedu trudova da se skoncentriram na disanje..

Eto drage moje..zelim vam lijep i miran dan uz vase bebije 

Ines24
    08. Veljača 2016. 06:10

Lina konačno, čestitke na malenom štrumfiću  brz oporavak ti želim 

gagicamamica
    08. Veljača 2016. 06:36

Lina juhuhu. Cestitke! Dobro nam dosao strumfasticni!! 
    Brz oporavak i odlazak kuci zelim. 😘 

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

MaliV
    08. Veljača 2016. 07:42

Dobro jutro svima 😘

Lina cestitkeeeee 😁👏🏼💙 odmori se i uzivajte jedno u drugom ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.