Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    01. Veljača 2016. 18:56

just smile čestitke na bebici i na dolasku doma 

Lolli dobrodošla. Mi smo isto na ad-u a ja masovno iskorištavam svaku dobru stranu toga. Što se spavanja tice nama se kljucno pokazalo da je nikada ne pustim da bude dugo budna. Kada je bila mjesec dana bili smo na sat vremena budnosti sada s dva mjeseca bi dopustila  sat i 45 ali ona je još negdje na max sat i pol. Tako da mi trenutno spavamo nekih 16 -17 sati dnevno. 
    Metode uspavljivanja se uglavnom svode na nosanje u kuverti (četvrtasti jastuk s čičkom iz bubamare), pjevanje i dudicu. U krizi napa ili aplikacija sa šumovima. Uvijek joj rukice pospremimo u jastuk da ne maše naokolo i ne sabotira se. Jedno smo vrijeme i umatali ali nam je jastuk praktičnji za nosanje pa sada umatamo i šuštimo (googlaj happiest baby on the block) samo u kriznim situacijama.
    Naravno nekada je nervozna i treba duže da je se uspava ali postoji onaj neki optimalni trenutak kada prvi puta protrlja okice i zjevne. Ako to pogodim onda je uspavana u roku tri minute. U svakom slucaju najbitnije je da ne ostane predugo budna. Onda je show. Unervozi se i krene lamatati i živcano dudati i pljuvati dudicu i cviliti. Onda i mama cvili.

lillany
    01. Veljača 2016. 19:11

marame/nosiljke 
    Ja sam sluzbeno zaljubljenja u marame i nosiljke. Imamo onu elasticnu iz mullera i divna je za setnje. I mm-u se svidja. Malo mi je još uvijek problematicno za vezanje ali ucimo. A odlucili smo uzeti i nosiljku jer ce elasticna biti uskoro premala. Trenutno su mi favorit L&C Plamenci jer je za ljeto i cijena je okej. Baš pokušavam na grupi saznati kako naruciti lillebaby koja mi se cini totalno savrsenom, ali izgleda da ju je nemoguće direktno dostaviti u hr.

Pepita2109
    01. Veljača 2016. 19:13

Curke koje su imale carski zanima me kako obavljate i ako obavljate depilaciju intimnog područja, ja inače onako na nulu,a sada ostavim veeeliki trokut jer me strah po rezu iako to i nije rez više nego samo crta u boji... 
    I kako vam izgledaju trbuščići kada ga gledate ne u ogledalu nego onak normalno moj ima dosta razmaka između pupka stanu i dva prsta  a ginekolog mi nije gledao ni rez ni razdvojenost mišića nego ja danas slučajno skužila.. nosim neki steznik koji je kao od gume čvrste, ali ga nosim isključivo radi leđa jer me leđa bole jako, a ne znam je li ok i za svrhu da se mišići približe ili moram kupovati novi, nekak mi se ne bacaju pare neke velike

btw malena tako lijepo spava da smo se mm i ja čak dvaput podruškali hahahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Veljača 2016. 19:16

lillany aaaaaa baš si slatka hehe 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lillany
    01. Veljača 2016. 19:21

Pepita  

axia
    01. Veljača 2016. 21:19

Mrkvice, prije svakog papanja mijenjsmo pelwnkicu. Rijetko kad drugo papanje bude skoro suha pa ju ostavim...

Pinkypik
    01. Veljača 2016. 21:30

Evo nama opet šugavih grčeva 😠 Pojavljuju se sporadično i ovih dana smo pojačali Sab. Sad se jadničak izmučio i izbljucao i sad opet ciki. I onda ga moram dići..pitanje je hoće li podrignuti i onda kad ga legnem bit će Aaaaa! Držite fige da ostane spavati! Ili bar da prije spuštanja podrigne.
    Pepita, vi ste danas na 8+1 bili...znači ušli ste u 9. tjedan.
    A trbuh mi nema razdvojenost. Samo je stepenica iznad reza jer nije ravno. Al vraća se trbuh u ravnu fazu. Sad je još malo okruglast ali nestaje skupa s mojim teško zarađenim kilama. 😛 Iako me stišću moje stare traperice i ne daju se skopčati. A frizura..pa ja sam si do reza skratila sa aparatićem za šišanje kao inače. A mogla bi i na depilaciju prije gin. Zajedno s mišem mojim 😄 E, to bi bilo uspješno!

Tyna24
    01. Veljača 2016. 21:41

Do kad ste krvarile?moja frizura jos nije sređena,vec ni sama neznam kak izgleda,a kamoli muž

lillany
    01. Veljača 2016. 21:42

Mrkvica  A kosica je da bi joj Donald Trump na frizuri pozavidio. Jedino je muka posušiti. Peremo jednom tjedno i to zbog tjemenjače (e kolike sam pare musteli ostavila) i to mi je uvijek stres. 

A kako kužite tu razdvojenost mišića? 
    Meni je koža još ružno razvučena na trbuhu. A imam i još 7-8 kila viška u odnosu na prije trudnoće tako da se ne usudim ni pogledati stare traperice a kamoli ih probati navući.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.