Mrkvica, ne daj se ljutiti. Oni su blesavi, i ne misle tako (nekad ne misle uopce), posije im sigurno bude zao... 😘
Lillany & malidebeli ❤️❤️ Ja gdje god da idemo, gledam da li cu neku od vas sresti (a ko da znam kako izgledate haha). Trebale bi neki tajni znak napraviti, da se mozemo prepoznati u javnosti, meni bi isto bilo bed prici nekoj i pitati: e jesi ti zimska mama? 😄
Sto se tice sredjivanja i kupanja, ja stignem, cak i cesce perem kosu nego prije, jer koristim priliku da kazem muzu da moooram oprati kosu i neka ga pricuva. Neka se snalazi 😜 Evo jucer kad smo isli van, otisla se ja samo otusirati kao, na kraju sam i oprala kosu i nasminkala se i to smokey eye.. Bas mi je doslo da se prisjetim kako izgledam bez podocnjaka 😁
A krstitke.. Mislili smo negdje u 4.mj, samo mi je muka krenuti pisati tko bi sve dosao, jer je najuza obitelj vec puno ljudi (znaci samo roditelji, braca i sestre s obje strane i njihova djeca)... Mislim da ispod 50 ljudi necemo moci.. I netko je napisao da se mora ponijeti svijeca i ono odijelce.. To je ono bijelo, svecano? Ja sam mislila bez toga, normalno ga obuci..
MaliV mislim da to odjelce mozes samo prislniti...ja ju ne mislim u to obuci...obuci cu je normalno u neku haljinicu koju ja hocu a ovo prisloniti. I mi smo mislili u 4.mj.
Mrkvice, sve znam...eto kuzim te jer mi je slicna situacija. Ali imas nas! Oni su kreteni i da moraju provesti jedan dan kao mi pukli bi i u ludnici zavrsili a ne da bi se jos i nasmijali i funkcionirali tako mjesecima. Ti znas da za svoju curku radis najbolje sto znas i da izlazak van nije stetan! I boli te briga za ostale!
Sto se psihickig stanja tice, ja sam gore nego za vrijeme babinja. Svi kazu da je koma taj pocetak a meni sad.
Mi smo opet solidno spavale, s tim da sam zaspala na sjedeci dok je papala i tako iskrivila vrat da me jos uvijek boli...
Drage moje mamice..
Uvijek mi je tesko citati vas.
Iako vas ne poznam kada citam situacije u kojima ste od hrpe hormona i zaplacem.
Svi mi zelimo djecu,imamo tu priliku da ih dobijemo dok se mnogi godinama muce.
Volimo ih,obozavamo,sretni smo..ali nitko ne govori o tezoj strani roditeljstva.
Psihicki i fizicki umor..
Pogotovo ako jos kraj sebe imate osobe koje misle da ako si majka moras sve znati..sto beba zeli,kada zeli,zasto place.
Zasto uopce ikada place?
Jer po njihovom nije normalno da place.
Istina je da su muskarci malo nespretni po tom pitanju..ali strasno me ljuti sebicnost pojedinih koji ne mogu odvojiti niti pet minuta sa svojim rodenim bicem a slusaju savjete svojih mamica.
Treba ih upitati imaju li oni svoju obitelj?
Trebaju razgovarati sa svojom zenom koja im je prva na mjestu ako imaju nedoumice..sve se moze rijesiti i dogovoriti.
Treba ih upitati treba li im uopce zena ili majka u kuci?
I ja sam bila u braku u kojem se sve pitalo prvo svekrvu pa meni obznanilo,u kojem me se vrijedalo da nisam dobra majka..a i opcenito.
Najvise me rastuzilo kada sam htjela da bude sa mnom na porodu a on je rekao da bi mu se gadilo poslije ista imati sa mnom.
Plakala sam,trudila se radi malene,sutila sam i jedan dan jednostavno pukla!
To dijete sam JA rodila,JA sam mu majka i JA znam najbolje za svoje dijete.
Ako mene netko ne moze postivati kao takvu a svoju majku,babu,sestru dizati na tron onda tu nema mjesta za mene.
Treba se izboriti za sebe..treba razgovarati s vasim muzicima..posjesti ih i objasniti im neke stvari. Oni su velika djeca i tako im treba pristupati.
Srecom sada imam kraj sebe predivnog muskarca..
Koji je uz mene,s kojim razgovaram,kojem sam ja najbolja zena i majka.
Koji govori da ce mu djeca dici spomenik i otplacivati kredit jer im je nasao tako dobru majku
Istina je da je i on mozda dva puta pelenu promijenio..ali to je tako nebitno jer je tu u puno vaznijim situacijama.
Lako je naci zenu,muskarca..postati obitelj.
Ali treba znati i zadrzati sve to a to mogu samo dvoje kada se sloze i ignoriraju sve ostalo.
Zato drage moje..oklagije u ruke i opametite svoje muskarce!
Vi ste obitelj i zasluzujete srecu!
P.S..sorry na dugom postu..uhvatilo me pisanje
Lina, bravo!!!!
Jos si u komadu??
Dobro uutro svima! Kako ste spavale?
Lady, tebe tvoja mrva sve cesce pusti nocu spavati :) lako je po danu?
Mislila sam da meni mm ne pomaze, da je jedini koji je na igricama i sl, ali citajuci neke od vas i o vasim muzevima, vidim da je moj super. Od prvog dana i presvlaci, buduci je malac na ad-u i hrani ga, mogu ostaviti decke same jer znam da je malac siguran s tatom i mogu se izboriti jedan s drugim. Sto da vam kazem- malac i ja smo kod mojih na moru i bit cemo mjesec dana. Muz je ostao sam. I nije se ni jednom pozalio, dapace, podrzava me u ovome jer zna da je lakse i bolje za mene, a i za maloga na morskom zraku. Nikada mi nista nije prigovorio. Kad su mene pucali hormoni sama sam sebe krivila za sve oko maloga, a on me uvjeravao u suprotno- da nista nisam kriva i da sam dobra majka. Uvijek mi je podrska, cak i kad se radi o njegovoj mami. Nikad nece ici protiv mene da bi udovoljio svojoj mami. Ne dopusta joj da ni meni ni njemu puni glavu glupostima. Radila je to na pocetku, kako sam bila osjetljiva od poroda i svega uspjevalo joj je i stvarala mi je paniku gdje je nije bilo. Kad je muz vidio kako to utjece na mene ocitao joj je bukvicu i od tada je sve ok.
Slozila bi se s Linom; posjesti, razgovarati i dovesti neke stvari na cistac. Vi i vasi muzevi ste roditelji vasem djetetu i vi znate najbolje. Svi ostali su manje bitni. Savjet je uvijej dobrodosao, ali pametovanje ne. A puniti glavu muzevima vama iza ledja je jako nisko i podlo. A i muzevi bi trebali znati prepoznati sto od svega sto cuju- sto je nebuloza, a sto ima smisla i logike.
Cure, drzite se, glavu gore, jer vi ste majke i najbolje znate za svoje dijete!
Hvala vam cure, stvarno mi puno znaci da vam se mogu izjadati, a o podrsci da ne pricam. Svu ste me raspekmezile
Evo danas je bolje, ali mi mm i dalje nije najdraza osoba na svijetu.. ne gleda mi ga se bas.. jutros mala opet se dere a on joj tepa oce tata otic po bebimil da pojedes nesto.. reko imas gore u ormaru nemoras ic kupovat. Usutio je.. nemam jednostavno zivaca. Sva sreca pa nebi znao bocu sastavit
lillany pa ti ces upoznati pola klokanice.
Nemojte se bojati pitati, kako je meni lillany uletila lijepo heheh. Pruzila ruku zenska. Bas je bila simpaticna iako sam se vise napricala sa njenim muzem dok smo je cekali sa ctga hehe.
Nezz tko je pitao za benkice, ma obuces ih kako hoces to se samo nasloni na bebu. Nemogu se ni obuci. Ima ih gore na kaptolu kupiti kao i svijece.
Mrkvica a sve po cekaonicama. . I opet je mm bio s nama jer mu je jucer bio vikend. Umontirala sam maramu na njega da je nosa. Malo se patimo s umetanjem u vec svezanu maramu ali praksamo se zadnjih dana. Kolica su jos u starom stanu pa nisu ni opcija. A i tako su tonu teska a mi smo na trecem katu.
Zbilja morat cemo neku masovku organizirati kad bebaci malo narastu. Bas bi bilo lijepo uzivo se napricati.
Dan cure..imamm pitanje..mom misu su jutros usne bijele ali ne cijele nego kao popucane..zna netko sta je to?
Buffy usta im znaju biti bijela ako su zedni.
Ako mu ne dajes nista osim mlijeka probaj mu na zlicicu dati vode.
Da su gljivice onda bi bilo bijelo unutar usne supljine.
Sortiraj odgovore
Najstariji