Sonja drago mi je da si zadovoljna
Mam@ reci mi upute za čaj ide 1žl velika ili mala??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Renata daj nam svrati na probleme s dojenjem kad nađeš vremena . Jedna cura ima gadnih problema, a ja baš nemam dovoljno iskustva da dam sigurne savjete!
Ja u caj stavljam po 1 cajnu zliciu i meni je ok... a papiric di sam zapisala ne mogu sad nac
Meni je danas popodne veselo.. cijelo vrijeme je kenjkav i place samo bi se nosio i bio na sisi takav mi dugo nije bio.. i da sinoc je prvi put spavao s nama u krevetu nisam.imala snage ga prebaciti u krevetic
I.evo moje mracne tajne..bila sam protiv dude ali danas sam mu ju gurala da bi ja odrijemala 1 mimuti duze iako sam znala da bi on opet siso i uzasno sam se osjecala radi tog ali eto bez snage sam bila za pomaknuti se
Lady drzi se i stvarno ti se divim na svemu tome..svaka ti cast
Nadam se da vec spavate i da cete imati mirnu noc..ja nastavljam biti svom.misicu dudica jer eto veceras mu silikon ne odgovara i cvili ko.malo.mace
Jutro!
Kako smo damas?
Vidim, svi nabrajate mracne tajne. U svima sr pronalazim. Zlocesta mama...
Mene i dalje brine rijetka stolica. Kaka jednpm dnevno ali tako rijetko... Voda... Pedijatrica mi je rekla da he to ok, al meni je sumnjivo.
I da, svjesno si radim glupost. Oba podoja nocas sam joj dala desnu ciku jer me strah da me ne raskrvari...
Ma da, dosta vise mog kukanja...
Opet ce bit lijep dan. Nad se da cemo svi uzivat u njemu
Jutro/dan! Hvala curke sto mislite na mene. Buffy
Izgleda da da, trening izdrzljivosti. Moja najveca mracna tajna je sto se zalim i kukam i ponekad nemam snage odgovorit smjeskom na njen osmijeh a ona me pogoeda i smije se i guguce a ja mrtvo ozbiljna i onda mi bude zao
Sonja, jedva cekam izvjestaj za maramu...i ja budem uzela ak je dobra i jednostavna
Jutro svima ☕️
Buffy, sta bi bila losa mama ako dajes dudu, bebe su sisavci, a duda je zakon 😄 Ja ju svom dajem namjerno, bas ga ucim na nju, da mu ju poslije mogu uvaliti kao "apaurincek"... Evo sad sam i ja zlocesta mama 🙈😄
Mi smo opet imali dobru noc, od ponoci do 6.30 je odvalio, doduse, nije spavao posteno od 4 popodne do ponoci, ali dobro..
E, da li se vama desava da kad idete primiti bebu, da vas opali strujica? 😄 Mene (i njega) zadnjih 3,4 dana stalno, cim ga dotaknem, strujica 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji