Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    25. Siječanj 2016. 12:38

Naručena sutra ujuro. Joj to bu bolilo, sve me strah. Sad sam sjedila s frendicom pol sata i tak me zateže sad.😱

Pinkypik
    25. Siječanj 2016. 12:48

Mračne tajne...zar samo jedna? 😝
    Meni je super kad mi navečer napokon legnemo spavati on se baš tad odluči uspekmeziti i buditi a nas dvoje tiho pjevamo "Nema naaas!" 😅
    A ako odem u kupaonicu, a tatica ga čuva u boravku pravim se da ne čujem kad se počne drečati...nek se tata uči malo 😉

Ines24
    25. Siječanj 2016. 13:05

Više ne znam tko je spomenuo dudu i gumicu, ali ja svojoj uvijek pričam kako ću joj dudu zalijepiti izolir trakom 
    Htjela sam pitati gdje se bebe prvi put cijepe, u rukicu ili? Čekamo da nas zovu, još nisu skupili dovoljno djece valjda...

Pepita2109
    25. Siječanj 2016. 13:06

malidebeli nisi grozna majka, grozne majke se ne brinu o svojoj djeci.. da možda je krivi hvat imali i mi problema s tim nama je renata pomogla

pinky ovo zadnje i ja radim pssst hahah 

moja mrva spava na meni stisla se ko malo mače 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    25. Siječanj 2016. 13:31

Pepita, super za maramu, prekrasna je 😊
    Nama stigao Caboo danas, probamo ga i mi malo kasnije jer mrva sad spava 💝
    Nadam se da cu se snaći ja s tim... 
    Curka nam je imala sinoc probleme s trbuščićem, od 11 do 2 smo je pokušavali umiriti...nije plakala cijelo vrijeme, nego nije mogla zaspati i ponekad bi odjednom zaplakala (osjetili smo joj grčenje u trbuščiću 😔) malo je bila na cici, malo ju je dragi držao na prsima (to je najviše opusti), malo smo je nosili pa na kraju opet cica i uspjela je zaspati. Vidjela sam da ste spominjale neke kapi. Da potvrdim...bio gaia je probiotik, djeluje za 15-ak dana? A sab simplex (tako nekako)...to je protiv Grcica isto? Ili?

Malidebeli
    25. Siječanj 2016. 13:44

Sonja tako je, mogu se piti i jedne i druge....

MaliV
    25. Siječanj 2016. 14:14

Hahaha kako je meni drago da vas imam  sve mračne tajne koje ste napisale, i ja dijelim- pogotovo ovo s presvlačenjem, ignoriranjem plača kad je tata blizu i kad sam u kupaonici  i još dodajem da i pobljuckanu majicu isto ne mjenjamo isti tren (jer uglavnom bljucne kad pojede, pa ga ne želim još dodatno mućkati, a poslije zaboravim, pa bude jadan ko siročić.. dok ne dođu gosti, onda ga sredim.. ajme grozna sam)  ...i još jedna mračna tajna.. nije da ne kupamo svoje dijete, ali očito nismo zavirili u sva skrivovita mjesta gdje se skuplja boktepitajštasvene... neki dan on leži na meni, a meni nešto njegova glavica smrducka pod nosom  kad ono jadničak iza uha imao.. ufff evo sad mi smrdi kad se sjetim toga.. mucice u svim bojama i veličinama, mlijeko (?!?), ma svašta nešto... ne znam uopće kako mu je došlo do iza uha, kapicu je do sad imao par puta kad smo išli van

Pinky, čekaj stvarno si uspjela lineu maknuti :O svaka čast, probat ću tvoj recept, ja ju za sad nakon svakog tuširanja malo istrljam ručnikom, ali nisam skužila neki pomak. Večeras kupka 

Mrkvica, ja sam ga isto razmisljala prati ukakanog, jer mu se nekad "zapeče", potrošim pola vlažnih maramica dok mu odlijepim sve s guzice... ali se još uvijek bojim nekako

Sonja, sab se ne apsorbira u organizam, možete to slobodno koristiti 

Pepita, marama je stvarno predivna  mi smo kupili ergo još na početku trudnoće (bio je neki dobar popust, pa nismo htjeli propustiti), ali poslije kad sam vidjela sve divote u grupi Babywearing, sad mi je žao da nismo uzeli tako nešto kao LL

shimmer
    25. Siječanj 2016. 14:52

malidebeli, i tvoj operni pjevac je promukao?  moja ima onaj jedan nacin plakanja kad se zakoceni, kao mala sirena. paralo mi je usi i srce ispocetka. sad vec uspijem izdrzati par sekundi. a cim je uzmem, tajac. pizdunka.

pinky, mi se svaku vecer kupamo s mustela gelom. derma nesto nesto. ne toliko zbog prljavstine, koliko zbog rutine pred spavanje. i maliv, ja sam na rodi citala temu o smrduckanju skorenog mlijeka iza usiju  tako da bas tamo dobro istrljam svaku vecer. a rukice im znaju smrduckati, istina.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    25. Siječanj 2016. 14:56

Sonja hvala, ja sam oduševljena, javi dojmove :)
    kako ide sa mpp? koliko često mjenjaš, propusti li? 
    MaliV ja sam se odlučila za maramu jer je mrkvica krenula sa njima, pa sam ih počela proučavati i na kraju se odlučila za tkanu maramu,ali nije da nisam škicala ergo samo mi je skup posao to,a nije da ću svoju nešto puno nosati, dok po kući radim, nošenje smeća, po dvorištu, dućan kad idemo u veliku nabavku pa nam ne stanu kolica i stvari..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.