Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    24. Siječanj 2016. 21:46

Znam da sam nešto još htjela napisati  u trudnoći sam dobila 25 kila, dosad otišlo 11  ali mi smo na ad-u tako da mogu pripaziti što jedem tj. morat ću  htjela sam pitati kad se koža trbuha počne smanjivati? I postaju li strije manje vidljive? 

Sonja8
    24. Siječanj 2016. 22:20

Ines, super za šetnju! Onda mi definitivno mozemo bar na terasu 😉 ma ja nisam bas za šetnju jos, šavovi me jos bole, mislim da ja ne bih uživala 😳
    Sto se kila tice, dobila ih 20 😔, skinula 10 za sad. Trbuh je kao da sam 3.mj trudnoće (makar nije ni prije trudnoće bio ravan 😂), strije nisam dobila, Linea i dalje tu. Nadam se da ce se jos koja kila povuci pa da za 2-3 mjeseca ostatak mogu skinuti nekom Vježbom 😳.
    A sto se tice snova/spavanja Itd, mene strah da tijekom dojenja ne zaspim i da je brižnu preklopim ili nesto...jer usred noći budem koma pa nije nevjerojatno da cu zaspati. Npr jutros se probudila, curka pored mene na krevetu, cica vani... 😳😳😳

MaliV
    25. Siječanj 2016. 08:36

Jutro cure, iza nas je jos jedna dobra noc (kuc kuc).. Zaspao oko pola 11, probudio se u 3.30, malo nesto kenjkao poslije hranjenja, i opet se probudio u 8 😅 Mama naspavana 🎉 ali nekako mislim da se taj trend nece nastaviti i tokom dana, iskupit ce se on 😄

Sto se tice kila, ja sam dobila oko 15, izgubila 12, s tim da imam jos malo viska od prije. Trbuh mi je kao u 4,5 mjesecu, ali najvise me zivcira skembica koju sam imala i prije, a sad je puno izrazenija.. Linea je isto postojana 😄 Strije sam dobila po bedrima i guzici, a na trbuhu sam ih skuzila tek tu vecer kad mi je pukao vodenjak, sad jesu se tek tad pojavile, ili ja nisam dobro gledala (a gledala sam svaki put nakon tusiranja) 😕

Izgleda da sve imamo iste snove, ja sam sa svojim mozda jednom malo odspavala da je pored mene, jutarnji nap, inace on spava sam, ali ja se redovno budim misleci da je jastuk za dojenje s kojim jos uvijek spavam, zapravo malac 😳

Mrkvica2
    25. Siječanj 2016. 08:41

Pinky moja kada bas cvrsto zaspi ispadne joj duda, a ako joj ne ispadne ja ju nekada znam izvuci jer nevolim da mi po noci ostane sa dudom u ustima. Preko dana ju pustim, ali dogadalo mi se da sjedim pokraj kindaca i vracam dudu u usta sve dok se ne smiri i zaspe kak spadsa. Cesto mi zna zaspati pa ako joj ispadne duda ne probudi se ali se pocne meskoljiti dosta.. Jedino sto ti mogu savjetovati je da malo tetrom koja mu je ispod glave podupres dudu da i ako ju otpusti ne ispadne mu skroz i moze je vratiti usta.

Mi smo jucer isto bile u setnji ali ne dugo jer nije bas toplo bilo..

Sto se tice kila.. dobila 17 ostalo mi je 7. Koza se na trbuhu polako vraca, vidim po pupku koji se lagano vraca u normalu. Linea mi je jos tu i ro mi je ruznije od strija.. strije imam na guzi i par na bedrima malo jesu posvijetlile ali su jos uvijek onako crveno ljubicaste.. Dajte si vremena, 9mj se to rastezalo nemoze se za tjedan dana vratiti. 

Evo ja i curka lezimo u krevetu jos uvijek ona se omislja bi li jos malo odspavala ili nebi.. ali mislim da cemo ipak ustati pa nek onda spava u dnevnom ako zeli. Nadam se lijepom danu da mozemo usetnjicu malo 

axia
    25. Siječanj 2016. 08:44

kutro, drage moje. kako ste? kako bebice? i smo dobro malo mas muci kakanje al ok. prezivjet cemo. 
    jucer smo bili u prvoj velikoj setnji, 2 sata blazenog spavanja... zato je po noci festala:)
    sonja, super za mpp. cekam dalje izvjestaj. mi smo opet propisali... pokusavamo i dalje...

meni se upraco najavila ekipa s posla- njih 10. pizdim na najjace

lillany
    25. Siječanj 2016. 08:46

Jutro curke
    Sto se kila tice u trudnoci sam dobila 25 prije dva tjedna je bilo 15 manje. Ali ja kronicno nemam apetita i svi me tjeraju da jedem. Stomaka je ostalo ali uglavnom razvucena koza. Strije postojano ljubicaste. Imam steznik ali bi ga trebalo nositi samo dok se hoda tako da sam ga stavila samo par puta jer se srola cim sjednem.  Savove jos nisam provjerila. Cekam vecer prije ginekologa. Ako se uspanicim da ne moram dugo cekati.

Tko je pitao za ispadanje dudice? Dobrodosla u zacarani krug pljuni placi vrati. Glavna mi je kad ju uhvati rukicom i izbije iz usta i onda ju jos drzi u ruci ali place. Koja samo-sabotaza. Zakljucili smo da bi bilo tako dobro kad bi mogli s dvije gumice pa zakacit oko usiju. Naravno necemo. Ali zbilja bi bilo super.

Ja sam u pocetku sanjala da sam jos trudna pa bi se budila sva u panici da moram jos jednom proci porod.

I jedno priznanje. Evo pijem kavu i pisem ovo vec deset minuta a znam da se zasrala do pasa. Ali ne mogu se uhvatiti toga bez kave.

allegrazg
    25. Siječanj 2016. 08:55

Jutro mamice i bebice! Kako ste mi?
    Vidim većina ima iste probleme. Prošli put kada sam pisala taman je bila ulovila neki odličan ritam noću i sada već dvije noći za redom izvoljeva. Sinoć je papala u pol 1, bila budna do 3, dala sam joj još malo ad za pod zub, zaspala i probudila se oko 6, papala i evo još spava...
    I ja moram kupiti biogaiu sa d vitaminom, jer kaj sam sve čula za ove plivit kapi, ne želim joj ih davati.
    Inače, kakvo je stanje kod vas? Ja još imam taj žuti iscjedak i to dooosta, čak zna biti pun uložak. Naručila bi se konačno na pregled, ali ne znam jel treba taj iscjedak skroz proći. A i počelo me svrbiti dolje...
    Kaj se tiče epiziotomije i pucanja, još uvijek me zateže i pecka nakon dužeg sjedenja i hodanja.

lillany
    25. Siječanj 2016. 09:08

Mrkvica jel ti ono peres guzu pod pipom? Moramo to uvjezbati. Ovo je smjesno koliko ona moze posrati.

Allegra ja sam dobila mengu prije dva dana ali je prije toga bio zuti gusti iscjedak. Ja sam bila izbacila uloske cim me prvi put zasvrbilo. Ne zelim jos i infekciju zbog ulozaka. 
    Slobodno se naruci na pregled. Iscjedak je normalna pojava i mislim da ga doktori ocekuju. To je jedino tebi bed.

@JustSmile@
    25. Siječanj 2016. 10:27

Lillany: mislim da si prije par stranica napisala za herpes,jesi li probala ikako sa onim flasterima?meni su oni zakon i uvijek ih imam u ormaricu za svaki slucaj.jesu skupi ali stite i drze nekako njega van svega na sto moze prijeci em mu je + sto se neprimjeti tako kao npr.krema.toplo preporucam.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.