Mery0303 moji su oboje prethodnih imali atopijski dermatitis tako da je kortikosteroidna krema bila neizbjezna.
Pokusavali smo sve od Aderme,Eucerina,Avenea ali nista nije pomagalo.
Malac je po licu cijelu kozu si oderao od svraba.
Pedica nam je preporucila Diprogentu i proslo je sve za dva dana..i sada cim nesto izbije malo namazem i prode.
Kortikosteroidi i nisu nesto naj za bebice ali bolje i to nego da se pati.
Izbacili smo sve kremice u pocetku,kupali malca u kupkama za suhu i atopicnu kozu..sada jedino Niveine proizvode prihvaca od ostalih dobije alergijsku reakciju.
Probaj izbaciti sve te kremice i uzmi nesto za takvu kozu..
Neznam koliko ti je bebica stara ali i od odredene hrane koja sadrzi alergene moze osip izbiti.
Ostale mamice..vidim da se borite sa svojim mrvicama i jedva cekam.da vam se pridruzim na temi
Mery mojoj se znalo pojaviti par puta tako malo osipa i stavila bi tanko sudocrem pa bi do drugog dana nestalo. A ako se dugo borite s tim nemam pojma...Malo mi pretjerano zvuče kortikosteroidi za osip po licu. Al nisam ja stručnjak, tak da nemoj me uzeti previše ozbiljno.
Linakarolina jos sitno...👍😊
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro svima ☕️
Mery, kortikosteroidi zvuce uzas, ali ako vam je dr tako rekla, valjda zna sta govori... Ili trazite neko drugo misljenje, ja bi osobno prvo tako
A ja danas opet naspavana, maliV odvalio od 9 do 4, papao, i opet od negdje 5.30 do 7 😆 U 10 imamo doktora i to ce nam biti prvi pravi izlet vani, s tocno mjesec dana (gagica, sretan i vama mali rockas) 🎉 Idemo se spremati, a vama svima ugodan dan i nadam se da ste se naspavale 😘
Gagica ooo daaa..jos malo
Mary0303 ako je obican osip onda ce se on povuci sam od sebe ako je alergijska reakcija onda ce se samo sve vise siriti.
Promatraj i ako sve bude ok ne trebas koristiti kortikosteroide,ako se ne povlaci bebica ce samo to rukicama jos vise rasiriti.
Jutro drage moje...
Neka se i ja javim ha? Hahahaha
Sve vas lijepo pozdravljam. Cestitam svima koje su postale mamice a nisam bila prisutna
Nisam vas bas pratila (citaj..nisam uopce ) al jos uvijek se osjecam dobrodoslom
Inace nas dvoje smo dobro. Papamo i bocicu i siku jer sam mali zderonja.
S grcicima nemamo problema. Ja se drzim svog caja koji mi je prefin hahaha
Rez od carskog je prosao. Sad sam kao nova.
Po noci lijepo spava s jednim budenjem u 5 sati s time da je ritual da ide spavati tocno u 23.30
Puno vas pozdravljamo i pratit cemo vas cesce
Utro(podne) bebe i mame!
Kako ste danas? Naspavane, nenaspsvame?
Mi smo jucer prezivjeli hordu s posla, 3 sata su nas gnjqvili. Dode mi da otkaz dam...
Uspjeli smo sunoc zaspat s dudom. Danas ju opet nece...
Pozdravljamo vas, odosmo van u nasoj novoj marami ^^
Jučer je osim crvenila imala i neke zute naslage. Danas ih nema. Budem ovako mazala kako sam i napisala do četvrtka. Ako ne prođe mazem sa kremom koju je dobila. Znam da doktorica najbolje zna al sam svašta čitala za kortikosteroide.
Tjemenicu smo dobili pa i to moram riješiti. A mislim da i soor ima. Jer to moraju biti bas naslage? Njoj je nepce bijelo al ne izgleda ko naslage. Smotana sam i nisam jucer pitala pedijatricu. Predugo smo čekali pa sam samo cekala da je idem nahraniti doma.
Hvala vam cure/ zene
Sortiraj odgovore
Najstariji