Pepita, meni su u bolnici preporucili Scudotex, oko 100 kuna je, ako se dobro sjecam, u ljekarni ga je muz kupio zadnji dan kad sam izlazila. Ali ja ga ne nosim, par puta sam ga stavila, uvijek zaboravim na njega 😓
vidim da nije moj jedini promukli.al ja mislim da je prehlađeni.sad mi je smjesan,nemoze se tolko derati.hehe.nismo isli kod doktora zbog toga..temperaturu nema pa nema potrebe,ili?
Neznam koja je napisala da je tek sad kupila dudu.
mi imamo dudu vec odkad smo bili u bolnici,jer ga nisam mogla skinuti s cice,nisam mogla niti na wc.ja sam onda losa mama.on dudu ima cijeli dan,jedino ne kad zaspi i kad je gladan.onda ju pljune van duda je zakon!
Tyna mi smo bili zbog promuklosti kod doktora i ispalo je da je prehladjenja. Nije nista islo na nos i normalno je disala ali se slijevalo niz grlo i glasnice pa je zato promukla. Problem je kada pocnu manje jesti zbog toga. Mi smo dobili kapi koje smo inhalirali i redovna ispiranja i usisavanja nosa. Taman kada je proslo svi smo pa i ona u selidbi pokupili neku virozu tako da smo sad vec u drugom krugu. Ni to ne bih primjetila po nosu nego je krenila manje jesti i kasljucati kod plakanja. Sad imamo neku morsku otopinu za inhalaciju koja joj bas i nije draga. Stalno se vrpolji dok inhaliramo. Jadno malo. Ali apetit se hvala Bogu vratio. Morali smo i povecati mjeru flasice.
Sto se temperature tice nije imala. A kao temperatura se racuna kada predje 37.8 rektalno. S tim da ako mjeris nakon sto je kakala zbog pokreta crijeva moze biti malo visa. Idealno bi bilo mjeriti nakon kupanja. Cepici se daju tek kada predje 38.5.
E i ako budes isla kod doktora trazi da ti pokazu kako isprati nos. Malo je brutalno. Ja se ne bih usudila da nam sestra nije pokazala.
I ja prijavljujem jednu smrdljivicu. Nogice joj smrde po kiselim krastavcima Kupamo ju svaki drugi dan mustela dermatoloskim gelom za novorodencad i kosicu pjenom za tjemenicu. U pregibima ima svakakvog smeca, ali iza uha je sou. Katastrofa kako to moze smrditi.. izmedu prstiju na nogama cistim stapicem za usi. Svima bi preporucila namazati kremom za guzu ili sudocremom nabore poslje kupanja. Sprijeci dosta da se usmrdi i pocrveni.
I ja odem na "wc" kada mi dopizdi. Neka se on bori s njom kako zna i umije a ja se pravim gluha. Ako je gladna ionako mi provali u kupaonicu
Moja isto duda dudu cesto i nek duda kaj sad. Lakse meni a ona opsesivni sisavac ima uvijek nesto za sisati. Kada ju nece pljune ju i mir bozji.
Eto okrenem se na minutu da procitam sta ima na klokanici i mala zabljuca sve oko sebe i zabila je ruku do lakta valjda usta
Lillany, tyna...bas se cuje promuklost? Moja zna kasljucati al ne znam jel to od sline ili kaj i dosta kise vec duze al nosic je suh....a posto inace stalno visi na cici i grci se uslijed valjda grceva mislim da joj ne smeta. Joj preparanoicna sam al nemrem si pomoci
Pepita, znam kako je jer 10godina nis nije radio tako da sam stvarno bogu zahvalna na preporodu jer ne znam kako bih izdrzala posto je mala od pocetka takva kakva je
Moj hoce dudu kad setamp i kad mene ne vidi
Upravo sam se spasila od spavanja na meni..spustila sam ga na trbuh i zaspao je kao top u roku od 5 sekundi..i to je prvi put da spava u ovo doba dana
Ja sam mislila da smo mom nogice smrde
I evo probudio se tako da pvo sto sam napisala je bilo lazno veselje
Sortiraj odgovore
Najstariji