buffy šetam ja sa njom tu po ulici, mi smo ipak na selu i to na brijegu i nije meni problem do grada nego nazad hahaha još nisam bila u tako dugoj šetnji nakon carskog pa treba pomalo..
MaliDebeli a spava u krevetiću ili kolicima,je li onako blago povišeno to gdje spava? Baš zeznuto,miš mali.. zna njih to jako mučiti i prduckanje i podrigivanje nekad ništa ne pomaže nekad sve..
Mrkvica ahahah stvarno sanjaš to? u početku sam stvarno skakala na svaki njezin zvuk i sve, i ne samo to nego dizala ju i davala sisu, a sada da to radim ne bih ni ja spavala hahaha
o da da pucketaju oni.. koliko god ja nježna bila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Malidebeli, gagica...nama je stalnobtak i to prilikom svakog podoja...u naletu grcenja nateze bradavicu dok se ne smiri...pa zakunja pa opet ispocetka...onda nekad, ali rijetko odspava po sat dva i idemo ispocetka. Tako da, koliko god zvucalo ocajno, zbilja zavidim mamicama koje uspiju spavati preko noci ili imaju bar koji sat za sebe po danu...
Eto cijelu noc odspavala svega 3 sata zbrojeno..posto je mm doma uspije j smiriti na nekih sat vremena nosenjem, pjevanjem i sl.
A van uopce ne voli ici...cim krenem oblaciti skafander suze...i dok smo po dvoristu suze e kad se skinemo onda ok..
Meni je bas izbio herpes na usnici. A naravno da ona zadnjih dana gura rukice meni u usta dok jede bocicu. Ufffff zlo mi je. Pogotovo nakon svih horor prica s interneta. Nekad mi se cini da smo dobili savrsenu bebu i da je svaki dan sustavno samo kvarimo. Sad mi se povraca koliko sam se uplasila.
Pepita najozbiljnije. Zna mi se desiti da me ona probudi iz sna i mislim si pa sta sad hoce sad sam ju maloprije nahranila i presvukla jako realan san pa se nekada stvarno omisljam jesam ustajala ili ne
Lady stvarno se nadam da ce se stvari promijeniti.. jesi nabavila kapi na kraju?
Malidebeli a mozda mu je takav dan, jaci grcici.. mozda danas ili sutra nebude tako.. samo nastavi sto vise da podriguje.
lillany istu situaciju imali za Bozic.. sveki imala herpes a malu cmakala bila stalno po rukama i licu. Kada sam pocela citati na netu sto sve moze biti plakala sam od muke sto ako pa kako itd itd.. srecom nije nista pokupila, a nadam se da niti tvoja nece. Samo pazi sto vise dok se ne povuce..
Uh drago mi je cuti da ne pucketa samo moja. Vec sam mislila da sam je jadnu rastimala
Razštimala? bas se nasmijah.
MaliV kazes pocasceni ste s 5 sati spavanja??? Jao kad cu to docekati??? 😉
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
I naša je fino spavala noćas 😊
Zaspala oko ponoći, buđenje u 4, sl buđenje u 7, zaspala u 8 i buđenje u 10.30.
Danas joj prvi put stavila mpp, javim kako je proslo 😉
Pitanjce mamice...kad ste izašle na par min prvi put s bebicama? Naša ima 12 dana. Je prerano za 5 min terase sutra? 😳
Mame cije bebe imaju grceve.... Prosli smo to i ja i malac.... I nervoza, i plac, i vristanje, i nespavanje, sto po danu, sto po noci... Mislila sam nikad nece proc, nikad nece spavati cijelu noc, pa tako ni ja.... Ali proslo je. Malac sad zaspe oko 8-9 navecer, nahranim ga u snu u 11, i spava do 7-8 ujutro. Milina!! A bilo je nunanja, pjevanja, nosanja do 4 ujutro, pa zaspe na pola sata pa opet sve ispocetka. Kako sam te dane funkcionirala- ne znam, al jesam. Razdoblje grcica mi je bilo jako tesko- gledati malenog kako se grci i pati, ja umorna, iscrpljena, neispavana... Ali proslo je sve, a sad se zapravo ni ne sjecam u potpunosti svega toga.
Zelim reci- koliko god sad bilo tesko, proci ce. Za mjesec, dva grcici ce proci, bebaci ce uspostaviti neki ritam, nocna hranjenja ce se prorjedjivati i vi i vasi bebaci cete spavati po cijelu noc. Samo izdrzite!!
Maliv piski.i kaki normalno, ali je mali požderuh koji se naguta zraka užas. Probala sam mu češće dati papati, ali onda ne papa već duda...
Pepita dobra je ideja s.kreveticem probat cu...
Buffy lakše mi je kad čujem da je i vama tako, koliko god to grozno zvučalo. Oko mene sve neke priče o bebama koje spavaju i smiju se pa si.mislim očito ja nešto krivo radim..
Bilo n je ok 2 tjedna s tom grčevima, ali sad opet sve ispočetka. ..evo danas ne uspio odspavati sad sat vemena..bar nešto. ..
Mrkvica bas si me nasmijala.ja isto sanjam da sam ga dojila i probudim se u strahu, pogledam ispod pazuha da provjerim jel mali ispod..☺
I mi pucketamo, ali mislim da je to normalno..
Hmmmm ja ne znam šta sanjam, znam da sam par puta sanjala otkad sam rodila da me muž vara hahaha,ali to je zato jer mi je na umu da više nikad neću biti sexy ni imati vremena biti sexy hahah
lady i ostale curke proći će sve i to prebrzo, ovo sada ide kao kad smo prenijele (znaju one koje jesu) pa se čini nikad kraja tim grčevima i nespavanju.. ma kakvo idealno.. jednostavno su neke bebe osjetljivije od drugih što je normalno jer nismo ni mi sve iste.. ja sam danas rekla mužu jedva čekam da ju pošaljemo na faks hahaha ali kad sam ju ugledala ma jooooj pa neće mi vječno dati da ju grlim, mazim i pazim heh..
Nije meni savršeno samo se trudim one teže stvari ostavit po strani, kad je malena neraspoložena onda legnem s njom ako treba i sisa joj je u ustima cijelo vrijeme, ili nosanje i pjevanje, kosu sam prekjučer oprala nakon tjedan i po srećom imam min vremena da se tušnem navečer, sudoper mi je pun suđa već dva dana, uhhh mogu do sutra tako nabrajati,ali neću nego ću se pohvaliti šetnjom od sat i pol, rekao mm idemo šetat nakon ručka, ja u sebi moš mislit kad ono stvarno hahaha
MaliDebeli vrijedi pokušati, naša košara od kolica se da podići u blagi pad pa smo i tu namjestili...
🙏👸👸🙏❤️
mrkvica kak oblačiš malenu kad ideš s njom van u marami
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji