Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    25. Siječanj 2016. 19:32

Curke, vi koje imate dude, koje ste kupile?

Tyna24
    25. Siječanj 2016. 19:52

Bas se cuje da je promukao..malo i nosić šteka pa se srdi kad mu ga čistim.budem vidla kakvo bude stanje sutra,ako slučajno odemo kod doktora..

mi imamo mam dudice i obozava ih.

MaliV
    25. Siječanj 2016. 19:53

Mia, moj je htio samo aventovu, a sad prihvaca i mam.. Mam i babylove su malecke pa im ne udaraju u nosic, aventova, npr, mom udara u nos i na bradi mu napravi otisak, pa mu se crveni jos pola sata kasnije 😕 S dudom samo treba biti uporan, prvo im je to bljak, a poslije dobro dodje..

Mrkvica2
    25. Siječanj 2016. 21:31

Mi smo imali nuk, babylove, avent, tommee tippee i sad sam pikirala mam. Skoro sve su joj na pocetku bile velike osim babylove, sada duda aventove jer je napokon narasla da ju ne udaraju po nosu. Tommee tippee nam se usjeca u obraze.. kod aventovih je meni dobro sto su ravne a ne zaobljene ko vecina duda pa se ne urezuje plastika u obraze ali je mana sto je ta plastika tako velika pa ide na nos..

• buffy
    25. Siječanj 2016. 21:35

Mi imamo tomee tippee i ne odustajem od njih.jer mi je nakon njihove bocice prihvatio sisu pa me sad strah i pokusavat s drugima.. a imam jos od nuka od mama sto su mi ljudi nosili za poklon . 
    mrkvica imaju nove ne urezuju se ove

Pepita2109
    25. Siječanj 2016. 21:41

MaliV hvala na informaciji, evo sestra mi donijela neki steznik neznam koji,nosila ga dok sam radila, i sada sam tražila da mi ga donese jer me leđa ubijaju, pa ću taj nosit...

Moja je nedavno tek prihvatila dudu i to kako ju pukne,  babylove 0-6mj

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    25. Siječanj 2016. 21:57

Mi imamo babylove onu najmanju. Ne duda cesto, ali dobro nam dodje kod presvlačenja npr da ne place (ili da manje place). 
    Sad smo kupali svoju mrvu i tako je uživala u vodi da smo odlučili da cemo je obavezno svaku vecer prije spavanja... Ne moramo svaki put sapunom, samo da je uronimo u vodu s malo bademovog ulja i super 😍
    E da, bio gaiu dam svih 5 kapi odjednom?? Žličicom?

lillany
    25. Siječanj 2016. 22:07

Sonja svih 5 kapi odjednom. I stavi mlijeka u zlicicu tako da kapi plutaju na vrhu. Dosta su masne pa ako ih bez mlijeka dajes sve ostane na zlicici.

lillany
    25. Siječanj 2016. 22:11

Moja isto obozava kupanje. Zapravo sumnjam da u rukama imam buduceg nudistu. Njoj samo da je gologuziti. Cim joj skines pelenu ona sretna. Jedino kosu ne voli prati. To radimo odvojeno od kupanja. Iskreno ni ja joj ne volim bas prati kosu. Nemam pojma kako bi je posusila. Istrljam lagano i stavim kapicu ali je svejedno mokro jos pola sata.

Tyna24
    25. Siječanj 2016. 22:21

A nasem ide kosica dole.vec je skoro celav.al nista zato,narasti ce druga.nadam se smeđa,ne mora sve imati po tati.hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.