JustSmile hvala. Odmah sam ga stavila. I kod mene su dio ormarica s lijekovima.
Jutro...procitala sam sve jos u 10 al nikako se javit...evo i kavu tek pijem a skuhana u 10
I sinoc se 1 probudio za jesti tako da mislim da ce nam to sad ostat..meni je to 1 budjenje super jer mi.sise ne eksplodoraju ja nemam pojma sta je njemu s desnom sisom 2 dana je normalno siso i jucer joj opet ni blizu nije htio..cudan skroz...a jucer je i bio nesto nervozan cijeli dan cak i u setnji
nadam se da ce danas biti bolje...
Mrkvicebisto tako i ja radim samo ja opcenito njemu tu pelenu pustim na mjenjanje kad dodje s posla... i zavidim ti sto si sve to stigla..ja ni kavu ne stignem kad sam sama s njim
Sonja polako ni ja prva dva-tri tjedna nisam bas nista radila samo sam se na bebicu fokusirala i da dodem sebi. Ima vremena..
Sto se tice kupanja dosta rano smo poceli, mm prvo nije htio bilo ga strah pa sam samo ja ali s vremenom se ohrabrio. A nista joj nemoze biti, jos je lakse kad je mala. Ova nasa sada divlja nogama po umivaoniku pa se bojim da ne lupi guzom u pipu. Kad sam kod svojih ako se ukaka operem ju pod tusem jednostavno bude previse nereda a maramice vlazne izbjegavam koliko god je moguce.
Buffy ne uspije ni meni svaki put. Evo danas je nesto dobre volje, hvala Bogu pa voli biti u viperu. Eno je vriska i prica sama sa sobom, zabavlja se pa imam vremena malo Kada nemam svezem ju u maramu i paradira samnom okolo ili taj dan odustanem od svega dok ne dode mm.
pozdrav žene ratnice
čitam vas svakih par dana pa mi bude smiješno kako uvijek naletim na iste faze kod većine.
mi trenutno ne spavamo po danu jer je to za luzere. ali se onda deremo do iznemoglosti jer smo premoreni. dakle, dijete mi je promuklo od deranja. promuklo.
sinoć je (nakon kumulativnih 45min spavanja preko dana) spavala od 21:30 do 4:30.
s tim da sam se ja ustajala provjeravati jel diše i premišljala se hoću li je dizati za hranjenje jer me bilo strah da ne krepa od gladi.
a zato jutros sve po starom. ona zaspe, ali za 10-15min budna. nekad ju uspijem nadouspavati da barem 45min odspava. ali se svejedno budi nervozna i u plaču. premorena.
sad mi je u ergu, spava. složila sam veš, spremila krevete. doručkovala, popila kavu, surfam. da je vani ljepše išla bih i prošetati. proći će, što ću.
što se kila tiče, dobila sam oko 15kg, a otišlo je sve. makar imam barem 7kg još koje bih voljela maknuti. trbuh mi je malo mekan, ali ravan. jedino ta linea negra i meni smeta. pokušala sam ju malo oguliti pilingom, ali ne da se.
guzu isto peremo pod pipom
krvarenje mi je stalo pa krenulo opet. valjda nije menga, grrr.
šav sam pogledala prošli tjedan. i ništa nisam vidjela
očekivala sam masakr, ali uopće nisam skužila gdje je rezano.
doduše pod prstima još osjetim kao zadebljanje gdje je šav, i osjetim ga. ali ne vidim.
spomenule ste da vam smetaju zvukovi koje bebe proizvode dok spavaju.
ja spavam s čepićima. mislim, spavam s njima još otkad sam živjela u domu za vrijeme studiranja i bilo me strah kako ću s bebom, ali taman mi dobro dođu da ne čujem svako njeno meškoljenje, namještanje, coktanje i roktanje, a kad zaplače barem znam da je prava stvar. makar sam i plač krenula ignorirati, ako baš ne krene zavijanje. eto i moje mračne tajne
sonja, nastavi s izvještajima oko platnenih!
inače, lilany i pinky, krepavam na vaše opise borbi i svakodnevice s bebama
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Evo da ja prijavim- mi opet buđenje po noći svaka 2 sata..završili kod pedijatrice zbog promuklog grla i dali mokraću na analizu..
Cini se da mu je grlo promuklo od tog silnog placa...užas. .baš se osjećam kao grozna majka..
Ni pedijatrica ne zna što bi mi za taj zrak više predložila osim što mi je rekla da možda krivo dojim, ali to mi baš nije neka pomoć. .
Buffy, Mrkvica je rijetka sretnica.mi smo starosti kao i ona i njezina bebica pa nemamo nikakav tempo i nis ne mogu napraviti...to nikad ne znaš kak će biti..
Moja teorija je da su dečkići od malena zločestiji od cura i od malena bi non stop bili na cici......☺
Lillany,ti si meni mrak! 😎 Znači spremim si one veće gumice za vrećice 😉
Sonja, bravo za mpp! Samo neka izdrže i kad beba poraste pa počne puno piškiti.
Shimmy 😘 najbolje se smijat sam sebi
Lineu sam si slučajno izbrisala! Kako me cika bolila bila sam pod toplom vodom i malo napunila kadu,razmekšala se i istrljala sam je ručnikom. Zapravo nisam ni znala da se tako skida kao kad se smeđa koža od krastice istrlja. Bolje imati lineu na ručniku nego na trbuhu 😜
Duda pomaže! I dalje mi nije drago,ali pali. Ne želi ju stalno (za sad, sva sreća) ali kad ne zna što bi sam sa sobom primit će i tu gadost u usta 😜
Ja smrdljivog bebača operem samo vodom i namažem bademovim ali mislim da ipak trebam još nešto...Čime ih vi perete? Njemu rukice smrducaju...stalno skuplja unutra materijal za novu majicu.
Pozdrav drage mamice
Prije svega da se pohvalim da je stigla moja tkana marama i da sam oduševljena kako je mekana i lijepa i naravno moja malena je plakala jer se mama igrala umjesto da je nju uspavala eto to je moja mračna tajna hahaha… i da odmah sam probala sa njom i uspjela od prve,ali pošto je nervozna bila već nismo se dugo nosale jer je trebala sisa a to tek moramo uvježbati…
Jooooojjjjj da mi je umivaonik olakšalo bi mi sve hehe
Sinoć smo opet imali grčeke i sada sam bar 100000% sigurna zašto ( zato jer mama opeeet nije pila čaj ), svaki put kad ga ne pijem ( a zaboravim svakih nekoliko dana skuhat) imamo show navečer, tako da ne smijem više zaboravljati…
i da bila sam jučer kod frendice i gleda ona moju malu kako žvače ruke i sve što izvodi i kaže ajoooj pa koga to zubići muče, i kaže da nije nikako rano od njenog muža brat je sa mjesec i po dobio prvi zubić ( sad zamislite da imate u sklopu grčeve i izbijanje zubića uhhh)
Naravno ja još uvijek pamtim kao ribica, jer prebrzo čitam kako bih se što prije primila pisanja dok mi princeza dopušta,ali naravno odlučila je već da je dosta i zove hehe pusa svima čitam vas i dalje..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji