Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    24. Siječanj 2016. 19:27

Izvješće platnenopelenasicama... 
    Nakon 3 sata sam je presvukla, imala je rodinu newborn (jedinu newborn koju  smo kupili) i preko bambinomio cover. Pelenica je bila mokra skoro cijela, ali nista nije propustilo vani. Ohrabrila sam se i stavila jos jednu, opet rodinu (nježna bambus pusa) jer mi se čini manja od ostalih. Nadam se da ce biti dobro 😊

Mrkvica2
    24. Siječanj 2016. 20:45

Pepita evo danas je imala bodi bez rukava, stramplice, carape deblje koje su joj do koljena, majcu deblju, i hlacice deblje malo. U tome je bila i po doma samo sam dodala strample i debele carape i naravno kapicu. Bile smo vani kojih pola sata, 40min i bila je sva topla doma kada smo se vratile osim malo nosic i obrascici. Mislim da joj je to cist dovoljno.

Sonja super sto si se odvazila tako rano. Bas mi je drago da ide dobro 

Sonja8
    24. Siječanj 2016. 20:46

Pepita, ja sam sigurna da ces uspjeti! Žene mogu sve, a mame jos i vise 😉❤️
    Ma ja cu jos malo kombinirati s jp jer ih jos imam. Po danu cu platnene, po noći ove. Za sad... Nadam se da ce biti ok, makar mi je mrva jos mala pa mi sve te pelenice izgledaju velike na njoj. Ali ionako mi tu moramo stavljati široko povijanje, pa kad joj vec stavljam platnene, bolje da su bez plastike unutra 😉

• buffy
    24. Siječanj 2016. 20:48

Vecer svima... evo mi danas nismo spavali nikako popodne i pitam se od kud mu snaga... sad smo ga okupali mo siso i sad naravno spava na meni 
    Ja sam jucer narucila bambino mio set za probu i jedva cekam isprobat..s tim da cemo i mi tetrati lakse je za susit i jeftinije...samo se moramo naucit slagat tetre
    Ja sam sadb7 dana mu davala sab kapi al meni se on uvijek isto ponasa pa neznam dal da dajem ili da prestanem..
    Na komentare od drugihvda cu ga razmazit da previse sisa i slicjo vise ne obazirem znam da imam vas koje me razumijete 

Pinkypik
    24. Siječanj 2016. 20:56

Večer okruglice! 😃 prije prvog spavanja noćas...
    Danas sam mom malcu kupila dudu 😔 Nisam to planirala, ali ne mogu ovako u krug. Stalno se budi.Papa pa dugo ciki dok ne zaspe (razmoči bradavicu) pa podrigne,spustim ga u krevetić i evo njega,opet budan i tako u krug. Zaspe samo na ciki pa mora podrignuti i onda se budi kad ga spustim i već je nervozan jer je pre umoran. Sinoć mi je cucao prst (moj prst) 10 min i tad sam zaključila da očito treba dudu. Odmah ju je prihvatio i sad spava ko top. 😊
    Al sad vidim novi problem...kad ispadne duda on se budi. Ja sam mislila da ima dudu samo dok ne zaspe duboko a ne stalno. Mrkvice? Pa neću se sad buditi i dizati da mu dudu stalno dodajem?
    I moj miš krcka...u ramenu. Već sam mislila da sam ga pokvarila lošim dizanjem...ajde dobro!
    I ja sanjam da sam ga sad hranila (a bilo je to prije par sati) ili da je kraj mene u krevetu pa da sam ga poplunom prekrila..Ok,onda smo svi jednako ludi 😋
    P.S. cika se oporavlja,izmasirana i dobro je 😁

Sonja8
    24. Siječanj 2016. 21:16

Pinkypink, super za cicu, svaka čast, dobro ste vi to odradili! I mi imamo dudicu za curku, koristimo je najviše kod presvlačenja kad je gladna pa da ne place 😳 
    Buffy, super za pelenice 😉 sretno, nadam se da ce nam svima poći za rukom! ☺️

Ines24
    24. Siječanj 2016. 21:33

Sonja mi smo bile danas malo vani jer je bilo preeedivno, planirala sam i šetnju kolicima baciti ali smo se kasno vratili od bake i djeda 

Ja sam jedan dan zaspala s njom na kutnoj i onda se noću znam buditi umotana u deku i trzam se da sam ju zgnječila 

• buffy
    24. Siječanj 2016. 21:34

Pinky super za sisu sad je odrzavaj
    Da i moj krcka ja sam takodjer mislila da nesto nije ok s kostima mu ili da sam ja nesto zeznula..
    A.mrkvice ja sam takve snove imala na pocetku kad sam se izdajala vise nisam znala dal sam ga nahranila ili ne..ali imao ih je i mm pa smo se medjusobno bidili i provjeravali dal je jeo dal je presvucen ma ludnica je bila jer sh bili ful stvarni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.