Dobro jutro svima.. iza nas je super noc, hvala Bogu, pustio je da odspavamo. Imali smo goste do kasno, tako je da je on samo drijemkao i tek kad su otisli, zaspao i pocastio nas s 5 sati spavanja u komadu 🎉
Malidebeli, ako se nagutao zraka, onda podrigujte dok ne ispusti dusu, a sto se tice spavanja s glasanjem, tako i nas spava.. Mi ga stavimo u drugu sobu, ukljucimo babyphone i tek tad mozemo i mi odmoriti. Jer kad je prvih par noci spavao s nama, ja sam se budila na svaki njegov glas i nisam nista odspavala, stalno sam bila na oprezu... Ako mozes, probaj tako, ja bi u protivnom bila mrtva umorna svaki dan (ovako sam samo nekad 😜)
Pepita, skoro sam malog probudila koliko si me nasmijala s ovim da ti m pomaze tako da ti upali svjetlo da mozes malu uzeti 😂
Helouuuu dame moje
Danas je tako divan daaaan, na umu mi je kratka šetnjica gradom,ali naravno mislim već unaprijed ništa od toga i da ću opet na 15min malo po dvorištu prođirat sa svojom princezom, tata nam je partibrejker...
Jučer kako smo povećali dozu na dva puta dnevno sab kapi, grčenja i urlikanja nije bilo zaspala je oko 23 sata u ponoć i 14 minuta je tražila malu dozicu i zaspala, ja sam ju u neko doba prebacila u kindač i nastavili tako pajkit do 9, s tim da se ona budila i meškoljila,ali ja na to više ne skačem jer uglavnom sama zaspi, čekam da zaplače...
Mrkvica ona se sama u tu pozu stavila, stajala bi ona još tako da ju ja nisam micala,a morala sam počistiti sve hehe
MaliDebeli stvarno nemam nikakav pametan savjet,ali i moja se tijekom noći javi, proizvodi zvukove,napinje i prducka ali ako ne plače ja se okrenem i nastavim drijemati.. koje kapi daješ?
MaliV hahaha a kad je tak hahahaha
jučer sam mu rekla da ćemo šetati malo on kaže može, na kraju pao mrak i on se sjetio da idemo šetat pa sam ga skoro živog pojela hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Malidebeli niti ja nemam nista pametnog za rec osim da mi je jao zao i tesko citati..drzi se proci ce mora proci....
Pepita a sama s malenom u setnju? Tako ja sa svojim svaki dan sama setam ako nema nikoga
I moj tokom noci njurga ali ja ga isto pustim pa zaspe sam
Evo zove me za hranje je pa cemo u setnju..
Uzivajte u lijepom danu i da bebe budu dobre
Malidebeli slazem se sa podrigivanjem. Ako ti ne podrigne na rukama stavi ga na trbuh, pricekaj malo nakon jela da ne izbljucka sve i okreni ga na trbuh. Meni moja podrigne kada ju dignem ali kada ju na trbuh stavim bas se ko mala svinjica ispodriguje.
Sto se tice spavanja ista stvar kao kod pepite. Cesto zna tako u snu i samo nastavi spavati kada se isprdi. Ako zaplace onda ustajem..
Iako mi se nekada desi da sanjam da sam se ustala, presvukla ju i nahranila a ubiti smo obje nastavile spavati
Cure jel vasim bebama pucketaju zglobovi? Ne mora biti onako cujno kao kod odraslih ali npr kada ju primim za noge kada ju presvlacim osjetim pod rukom ili rame kada ju hocu primiti..
MaliV tnx, uvijek ga dignem na rame u pravilu podrigne, ali ne uspije uvijek i kao da mu to nije dovoljno.
Ne znam kako da mu pomognm on bu siroti spavao ali ne može, a nije dobro za njega da spava samo 5 sati dnevno!..😦😦
Hvala curke..
Pokušala sam u trbuh i sve..sab simplex dajemo prije svakog podoja...stvarno ne znam. .
Uff malidebeli, ne znam šta bi ti još rekla.. tako je nekad i nama, kao da mu jelo sjedne nekako teško, i podrigne i sve, ali svejedno se meškolji i bude nemiran i plačljiv sve do sljedećeg hranjenja nekad.. ali to je samo nekad, ako je vama to često, možda ga nešto muči :/ jel kaka, prdi, piški normalno?
Mrkvica, mojem zna rukica puknuti, kao u ramenu :O prvi put kad sam čula, smrznula sam se, onda sam skužila da on nije ni trepnuo mislim da to njih ništa ne boli, i spada pod normalno.. ali užasno zvuči, ja se naježim svaki put od pomisli da mu tako malom krcne nešto
I kod nas se cuju pucketanja u rukicama.
Jucer prijepodne bilo super... al zsto popodne imao peripetije...🙈 zaspao oko 21. Noc bila telativno mirna. Pocica i nadtavi spavati al nespava duze od 3 sata u komadu. Jutros opet veselo. Nije da sad on urlice al stalno negoduje. Kad jede u pola jela pocne cvilit mahat rukama nogama, napreze se crveni u licu...dignem ga da podrigne pa kasnije jos nesto pojede pa onda opet nova epizoda... Premecem ga s ramena na potrbuske u avion pa sebi na koljeno...umoran a spava mu se a nikako zaspat.. Onda opet trazi papat pa bljucka... Kad napokon zaspi to traje kratko...i u snu se napreze stenje...vidi se da ga nesto muci.
Uzimamo biogaju nekih vec cca10dana. Sad cu u nabavu ovih homeopatskih colic relief kapi. Bas mi ga je tesko gledati tako...
Lijep dan...bas zove na šetnju.
Jucer goste obavili...danas opet...🙈
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji