Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    22. Siječanj 2016. 17:25

https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/svakoj-mami-koja-je-ikad-pomislila-da-je-promasaj-ovo-morate-procitati-3903?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=3903&utm_campaign=FB+page+statusi

Tyna24
    22. Siječanj 2016. 21:15

Nadam se da budu se te noći stabilizirale...nemogu ni funkcionirati kad sam cijele noći budna..danas sam užas.a nemogu otići spavat s njim po danu jer imamo radove u kući..

gagicamamica
    22. Siječanj 2016. 22:12

Tweety dobro nam dosla. Cestitke na bebici!🎈🎈 

Čitam vas redovito...al nikako se javiti. Ili napisem post pa obrisem il me na pola pisanja zovu klinci i tako u krug .. Evo ja jedva gledam...zadnja dva dana moj mali razdrazljiv...cijeli dan skoro na meni...nema mrdanja. Tek popodne odspava konkretno. Ovo sve povuci potegni. Neznam kako mu pomoci...ponekad pomislim da kakva sam ja to mama da neznam prepoznat sto moje dijete treba. 🙈  stenje,cvili, meškolji se...cica,bljuca...i tako u jrug. Neznam kako da to dovedem u red??? 

Mali kako je dalje s onim kapima protiv grveva?? Jel djeluju ??

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Pepita2109
    22. Siječanj 2016. 22:31

Pozdrav drage moje

Super za mirne i prospavane noći, a onima koje to nisu bile neka ova noć bude ugodna i mirna 
    Renata hvala na savjetu te tvrde jezgre više nema, sise ne bole i fino su mekane 

Jučer nam je do 1 ujutro bilo tako da sam mislila da ćemo na hitnu ići jer nisam bila sigurna da li ju što boli koliko je plakala, sisu odbijala ma sve, na kraju zaspale zagrljene i spavale do 6 ispratile tatu malo papila i nastavile do 10.. danas je mirnija, puno

jučer sam čitala o tim skokovima i kao što vrijedi pravilo 3,6,9 ima i pravilo 2 i 4, to nisam znala,ali zanimljivo je znati hehe

Moja malena je počela sliniti dosta, ruke želi pojesti i baš si trlja desni hmmmm

i eto nisam ni pola napisala,ali vas napuštam zove princeza  ugodnu noć vam želim

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    23. Siječanj 2016. 07:14

Jutro svima... Moj maliV je jucer bio toliko nemoguc, doslo mi je da zapalim cigaretu ponovo nakon 10 mjeseci 😂🙈 nije spavao od popodne do 11 navecer, kenjkao, vristao, pa se izmorio, i taman kad smo mislili da ce zaspati, eto ga grcevi navecer 😩 Pomogle su kapi ( mogu se dozirati 4 puta max svakih 15 min), mi smo radili vece razmake izmedju doza, ali smirio se tek nakon 3. i napokon zaspao... Ja nisam mogla vjerovati da moze biti toliko dugo budan, ali evo zato je sad odvalio do 6.30. 
    Gagica, kao sto vidis, pomazu, ne znam kako bi izgledalo bez njih, iskreno.. mislim da bi izgubio glas

Pepita, da nisu i vama zubici vec?

• buffy
    23. Siječanj 2016. 09:52

Jutroo svima..nadam se da ste se uspjele bar malo naspavati.. maliV  bas mi je zao za grcice al superbza kapi moj jucer popodne iato nije bas spavao cak ni u setnji nije odmah nego tek nakon sat vremena i navecer svejedno jije do 12 zaspao
    Sinoc smo imali i prvo hranjenje tokom noci..on se probudio tek toliko da mi da do znanja sta zeli i znireci posisao i nastavio spavat do jutra
    Meni se cini da cu dobiti mengu..malo roskastog je bilo i sad mi je bas obilan iscjedak jos nekome tako ili??? Sorry na opisu al ne znam koga da pitam
    E da pinky jad svoju sisu nagovoris da kije svaki put na radu otkrij tajnu kako si uspjela jer i moja to misli pa ju ja izdajem

Malidebeli
    23. Siječanj 2016. 09:53

Tyna bit će bolje, erik se još privikava..
    Gagamamica, meni se čini da djeluju..ipak se manje grci i place. 
    Pepita meni se čini da je još prerano za zubice, i moj gura rukicu- rekli su mi da je to utjeha i da si pokušava pomoći da mu.zrak izađe van..
    Maliv bas mi je zao kaj se i vi mučite...moje cure su hvalile neku mr Brown bocicu koja kao smanjuje grčeve,  ali ne znam iz prve ruke.
    Mi opet ne spavamo.od 2 imamo show, već 2 suhe pelene....
    Jel vama bebe nemirno spavaju? Ja svako malo idem gledati jel budan koliko se glasa, negoduje, okrece..
    Jel zna netko kako olakšati?

Ines24
    23. Siječanj 2016. 11:07

MaliV koje kapi koristite?

Kad je najbolje vrijeme za kupanje, prije jela, poslije jela ili dok je napola sita? Naime moja curka se nikako ne voli presvlačiti tako da to radimo dok je napola sita ili joj netko drži dudu dok ju ja presvlačim... Kad su je patronažne kupale bila je mirna, tako da se danas planiramo i u tome okušati 

Pinkypik
    23. Siječanj 2016. 11:30

Cure moje....došlo vrijeme šize očito. A nije još ni skok mislim. Htjedoh vam napisati kako se osjećam a onda sam pročitala vaše i odustala. Samo ću reći - isto. Ovaj malac je odlučio ovaj tjedan maksimalno zafrkavati po noći,ja budala nisam spavala po danu a mm radi i oboje smo gotovi..
    A cica...popiz. skroz. Riješila sam kvrgu i bilo je super a jučer me ulovili bolovi u desnoj strani..a to tek boli! Jedva da mogu i taknuti a masiram nikako...taj dio je puno osjetljiviji. Stvarno neznam čemu bi trebao služiti kupus?! Poklanjam cicu. Želi netko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.