Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    23. Siječanj 2016. 13:09

Vidim da je show posvuda

Mrkvica zaboravila sam ti odgovoriti za aspirator. Place grozno. Ali samo kada moramo bas jako usisavati da sluz izadje. Ono kada samo smrklju tjeram van bez zatvaranha druge nosnice nije tako strasno. Ali barem smo otkrili kako da ne place kada ispiremo fizioliskom. Zagrijemo je na 37 stupnjeva i onda joj je okej. Malo se mrsti i zakasljuca ali nije dreka.

axia
    23. Siječanj 2016. 13:16

Jel itko od vas imao problema da proljevom? Jel moguce da je zato sto sam lupocet popila jucer?

Lillany. Dobro kszes, posvuda show. Kad ono postaje lakse?

Mrkvica2
    23. Siječanj 2016. 13:17

Buffy meni je pocelo blago rozi iscjedak i onda pocelo krvarenje.. evo jos traje vec 4.dan tako da sam sigurna da je m dosla 

Pepita slobodno nakapaj kapi u kapi. Ja sam u espumisan kapala 4 d3 i smazala bi ih samo tako. Sada kada ne koristimo vise espumisan dam joj samo ove ali ajde navikla je vec..

Pinky kupus izvuce upalu tako kazu. Meni je neizmjerno pomogao, ublazio bol a bolilo me ko sam vrag, lijepo hladi i sprijecio je upalu uz koji neofen tu i tamo. 
    Ja sam stavljala preko noci listove pa me mm sprdao eto mala ima i salatu uz veceru 

Ines ako ju kupate situ bljucati ce po svuda, gladna ako bude urlati ce tijekom cijelog kupanja i oblacenja sto nije bas ugodno. Probaj ju nahraniti nekih pola sata prije kupanja da se slegne pa ju kupajte. A presvlacenje opcenito nevole nek te to ne cudi.. evo moja tek od nedavno ne place kada ju presvlacim.

Mene ova moja djevojcica neizmjerno veseli zadnjih dana. Pocela je na smjesak odgovarati smjeskom  stalno bi se druzila i stalno nesto prica i guguce. A mm-u se raduje nenormalno, dijete se toliko smije kada ga cuje da nemogu sebi doci 

Mrkvica2
    23. Siječanj 2016. 13:21

lillany nasa je samo prvi put plakala na fiziolosku ali sada vise ne. Nasa stoji u ormaricu u sobi pa nikada nije bas hladna, a to sto malo negoduje na to nista strasno. A za usisavanje sam pitala jer me zanimalo oce se naviknuti kad prodw neko vrijeme ali vidim vasa jos place iako vec dosta usisavate.. mozda kada porastu malo..

Axia kazu da sa 3 mj prode dosta tih tegoba i da se stvari malo posloze.

Mrkvica2
    23. Siječanj 2016. 13:23

Axia sumnjam da je od lupoceta. A zasto mislis da ima bas proljev? Ako je zbog rjede stolice nemora biti.. ja sam tako mislila da ima proljev ali mi je patronazna rekla da je proljev kada jako puno puta kaka doslovno po vise od tri puta u sat vremena i tekuce.. Ako ima proljev nazovi pedicu jer gadno je to teeba paziti jako da ne dehidrira posto je jako mala jos.

renata6
    23. Siječanj 2016. 13:31

Pinky česta pojava  jer si se koncentrirala na ovu koju je imala kvrgu i samo jedan podoj manje na ovoj i eto....postupak znaš i kreni čim prije da ne dođe kao na ovoj.
    Spomenule ste skokove,3,6,9 dana, tjedana mjeseci, ovo 2,4 ima ali su rijetka pojava...
    axia koliko je to stolica u sat-dva? Koja boja?

lady6
    23. Siječanj 2016. 13:32

Axia, bas sam htjela.pitqti kako znas da je proljev? I ostale cure ako znaju? Mislim kad im je kakica tak i tak kasasta pa kak skuziti. A i citala sam da su svakave stolice ok za dojene bebe

I mi imamo goste danas...i mala ocito osjeti nervozu jer samo hoce cicu.

Sto se grceva tice...kod nas su skoro cijeli dan ali ne bas jako intenzivni da sad neutjesno vristi tri sata. Vec svaki put poslije jela nekih 40min se jave ili cak tokom jela i onda par epizoda da place par sekundi pa se smiri ili ako joj dam cicu onda samo stenje na njoj dok ne prode pa zaspi. Mi smo na biogaii sad jos nisam kupila sab jer mislim da joj mozda biogaia regulira malo probavu pa bude lakse

axia
    23. Siječanj 2016. 13:34

Mrkvice, pelena je puna od ruba do ruba i mogu iscjedit stolicu iz nje (oprostite). Al bije su samo dvije, u 8 i u 10. Sad je mir... Vidjet cu.
    Bitno da mi mema temperaturu...
    Mrkvice, kad cujem.kako ke tvoja dobra, jedva cekam drugi mjesec :) imas divnu curku

lady6
    23. Siječanj 2016. 13:36

Isto tako...ako cica i malobse zalikne pa ju dignem da podrigne cim ju spustim pocne to grcenje u zeludcu. Kao da joj zmuckam nesto...zapravo tako je skoro svaki put kad podrigne onda neko grcenje. Jel se kome to dogada? A po noci ju ne dizem na podrigavanje kad malo pocica i zaspi i tad nema te grceve

MaliV
    23. Siječanj 2016. 13:37

Aaaa preslatko mrkvica...  Jedva cekam da i nas pocne kuziti stvari

Gagica, i mojem je show nakon skoro svakog hranjenja, evo sad mi se nakon hranjenja koprca i place, ali znam da ce prestati cim mu se malo "slegne".. A grcevi nam krecu tek navecer od negdje 6 ili malo kasnije i to onda ne prestane do ponoci ako ne damo kapi, tako da mu to dajemo samo navecer. Mozes probati, homeopatske su, pise da nema nuspojava i iz Kanade su.. Kod nas ih nema u dosta ljekarni, pa nema ni bas nekih iskustava na hrv forumima, ali nama su pomogle.. I frendica se kune u njih, a na amazonu isto imaju dobre ocjene. Ja sam bila skepticna bas zato sto nisu, ajmo reci, popularne, kao espumisan i sab simplex (makar nije ista skupina aktivnih tvari), ali nas spasavaju na vecer kad krene show

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.