Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    23. Siječanj 2016. 11:33

Pinkypik-bez brige, sve će to proći... manje-više sve smo imale muke po cicama. Poklanjaš cicu? Može za mog maloga od 13 mjeseci, njemu ni dvije nisu dovoljne pa i moju mamau nateže...  Drž'te se cure, možete vi to. Sve za naše bebe, samo što smirenije i opuštenije. 

lady6
    23. Siječanj 2016. 11:52

Poozz i od nas! Naravno da i nas prati opet nervoza, grcevi, nacicavanje, nespavanje i sl.....
    Pepita, i moja hoce cijelu saku u usta i to cestobali obicno kad bi cicu pa malo rukicu pa kad nije dovoljno onda plac za cicu.
    Mi smo jucer postavili baby gym i bas se lijepo zabavila i smijala cijelo vrijeme, pa smo je okupali pa je papala i taman bilo oko 10 navecer i mislim sad ce spavati...kad ono nista...kratki intervali spavanja pa ju boli pa bi cicu pa kaka pa ispocetka
    Pinky, drz se....nemoj odustat od svoje cice
    Axia?

lady6
    23. Siječanj 2016. 11:57

Da, pepita, i moja jako slini...vec sam mislila joj slinavac staviti....i malo mi to smeta kad joj kali dajem jer ne znam dal i njih izbaci sa slinom

Buffy, ja jos nemam mengu iako me tu i tamo mal jajnici cope kao da cu dobiti...narucila sam se kod gin. 3.2. pa se nadam da necu do tada

MaliV
    23. Siječanj 2016. 12:04

Znaci svi su popizdili 😜 Sad mi je lakse 😅

Ines, to su ove, nema ih u svim ljekarnama (znam da ima u Gajnicama ili na http://herbal.proteka.hr/product/colic-kids_kapi-3523), nama su stvarno pomogle, a preporucila mi je frendica kojoj mala isto muku muci s grcevima. 

A probali smo i dr.Brown bocicom, i MAM anticolic, ma nista.. Na kraju se vratili na aventove obicne, nekako na njih jos najbolje reagira.

MaliV
    23. Siječanj 2016. 12:19

Sad vidim da link ne radi, upisi u google "kids relief colic proteka" pa ce ti odmah izbaciti. Ako imate bas prave grceve (koji traju satima i nista ne pomaze), probaj s ovime. Ja mu dam tek nakon sat, dva plakanja, kad se uvjerim da nije nista drugo nego grcevi i da nema naznaka prestanka

Pepita2109
    23. Siječanj 2016. 12:28

MaliDebeli kad stavlja rukice u usta da se smiri i sl ona ju siše kao dudu(sisu) ovo je baš napad, stavila sam joj prst da vidim je li gladna a ona je tako stisnula i počela žvakati onako baš žvakati da sam se prepala da se ne ozlijedi... i sa jezikom nešto izvodi baš je smiješna hahaha
    MaliV a po simptomima sve ukazuje na to,ali ne znam šta bih mislila...

moja je opet vrištala do ponoći gotovo tak da i ja mislim da su grčevi, a moguće jer smo izbacili jednu dozu sab kapi.. ali smo ne naspavali se nego i preeespaavali.. btw ja one d3 kapi redovno zaboravljam -_- sab joj dajem prije papanja..
    ne znam da li se smije te dvije kapi staviti u sab da proguta jer počne vrištati kad joj ih dajem ovako čak i sa mlijekom? jednom sam dala skupa i bez problema je sve sa žlice pokupila

ugodan daaaan vam želim

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    23. Siječanj 2016. 12:29

kod moje i ovo pali da zaspi hehe evo taman pokušala https://www.youtube.com/watch?v=8fLxmHziqNo&list=RD8fLxmHziqNo#t=8

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

gagicamamica
    23. Siječanj 2016. 12:36

Pozdrav svima. 
    Drage moje stvarno covjeku bude lakse kad zna da i drugi imaju iste brige. 😳 
    Nama je noc bila dobra. Budio se u 1,4 pa u 6 pa do 8. Svaki put pocica i nastavi spavat.... Danas je nesto bolja situacija neg jucer. 😉 
    Pepita spomenula skokove sa 2 i 4, pa se tjesim da je mozda skok. Mi smo taman 4 tj. 
    U utorak idemo kod pedojatrice na prvu kontrolu.. Bas se veselim. 
    Probala bi s tim kapima al neznam kad da ih dam jer nama kad to krene onda traje...skoro cijeli dan. Doduse nije da vrišti al cvili i napreze se 100na sat. Neznam kako bi ga ni primila samo se koprca. 

Meni se isto poceli jajnici javljat.. Malo zabole tu i tamo. A isjedak neki smedkasto zuti povremeno bude crvenkastiji. Ahhh cijela paleta boja. 😵 Nikako se riješit tig uložaka.  🙈🙈🙈🙈

Ovaj vikend opet gosti.... 
    Nadam se da nam svima bude miran vikend....❤ 

Jos nesto htjedoh napisat al naravno zaboravih... .🙈 
    Puseee svima😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

axia
    23. Siječanj 2016. 12:50

Vidim da tih grceva svuda ima. A jesu se namnozili -_-
    Lady, mi smo imali ok noc, al je jutro koma. Jucer nije imala stolicu, al je zato jutros proljev
     I to kakav. I nervozna je i place, a nemogu ju vise naslonit na sebe koliko me cice bole. Sve me strah kad ide cicat. A moramo pojacat podojoe ubog proljeva. Jao meni.

Eno, place...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.