tyna s obzirom da se doslovno samo ja bavim oko svoje male stvarno ne znam šta bi da nam noći nisu mirne, da malo napunim baterije.. šta koristiš za grčiće
mrkvice baš to hahah
lady smiješ to dvoje kombinirati...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pinky ista? a joj, kaj se to onda spustilo prema bradavici ili? masiraj samo i dalje, izvući će se to van...bitno je da ne kuriš i da i dalje dojiš da ima protok mlijeka, ali svakako nemoj drugu zaboraviti.
Renata, da, pa nisam mogla vjerovati. Taman sredim kvrgu kad drugi dan boliiii skroz desno (na desnoj). Baš sam baksuz... Dojim stalno,pazim na poredak. Nisam mogla ni taknuti pa onda kad je popapao sam još malo pod toplim tušem masirala. Mm mi je opet pomogao. On nema špičaste prste 😊 Jedva jedvice smo uz ulje to danas počeli razbijati. Bile su po 3-4 male kvržice u 1 kanalu! I tako u 3 ili 4 kanalića.Bolje je sad,al sam mislila noćas da ću na hitnu od bolova.Ima još malo i još boli kad se napuni ali ide na bolje uz puno patnje i truda.
Lady,ja sam uzela Sab jer to razbija mjehuriće zraka u crijevima,a izlučuje se iz organizma,ne razgrađuje se. U ljekarni mi je žena uz to nudila i probiotik. Znači da se smije uzimati skupa jer to uopće nije ista stvar.
I loj guguce da mi je mob vec pun snimki baloncice je i on itkrio kao i ruke u usta trpat naravno uz moje rame majicu tetra pelenu ma sve sto nadje ude u usta
Lady nasi su bas isti..i koj kad netko dodje spava ili gugucr i onda je savrsena beba..mm i ja mu govorimo da mize ic po oscara kakav je glumac
Joj pinky tebe je bas odlucila zezat ta sisica
I mi smo budni od 7 do otprilike pola 1 navecer, tada ju najvise muce grcici...zasada smo na Biogai, ali ako se ovako nastavi svaku vecer, kupit cu i sabsimplex. Pedijatrica nam je preporucila 3d kapi, a mislila sam uzeti Biogaiu sa 3d ima 2 u jednom. Jel ima tko iskustva s tim?
Inace, danas je nasoj princezi mjesec dana 💕
pinky imaš bome tvrdoglavu kvrgu, super što ti muž pomaže ja mislim da bi mene moj pustio da se patim sama, a nije lako sam sebi nanosit bol.. ja sam onaj dan kad su bile one jezgre bila pod vrućim tušem ne znam da li je to preporučljivo ali meni to godi i mlijeko je počelo kapati i onda je malena navalila i nema ih više a baš sam se prepala pa kud na obje uhhh, ali osjetim kvržice malene prije podoja redovno poslije ih nema.. baš se zna zakomplicirati.. eto sinoć sam joj u ponoć i u 5 dala istu sisu i to tek poslije podoja skužila jebemu bila u polusnu..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
O Pinky baš te zadesilo! Riješiti ćeš ti to uz puno truda i volje!
Kako je bila kvrga bio je i zastoj, pa se blokirao izlazak mlijeka a samim time povećali su se kanalići u kojima lako može doći do novog zastoja, treba će jedno vrijeme dok se to ne smiri, ali opreza nikad dosta. ako malecki papa i osjetiš da se smanjilo nemoj poslije podoja još i dalje masirati jer daješ klik tijelu da još može netko papati, bilo kakve radnje poslije podoja mogu stimulirati tijelo na novu proizvodnju. Sve što obavljaš samo prije podoja, obloge si isto stavljaj, ubiti sve znaš. Samo hrabro, možeš ti to!
Al se muž namasirao ovih danaaa!
axia kivi može promijeniti okus mlijeka kao i tipa neki agrumi, ne mora biti da će bebi smetati, pojedi malo pa ćeš znati za reakciju, mislim da ne bi trebalo ništa biti.
mia sretan 1 mjesec!Baš smo komentirale na jesenskim bebama da ta Biogaia ili kako već, ne sadrži dovoljno vitamina D koji bi bebi bio potreban, većina mama se odlučila baš samo za kapi D vitamina jer u ovoj kombinaciji nisu dovoljne, pa porazgovarajte sa pedijatrom o tome.
Renata, ili ostatak ekipe...puno puta se idem tusirati nakon podoja ako mala zaspi pa imam vremena. Moze li mi to smetati mozda na ovu desnu koja je punija i nakojkj sam primijetila kvrzice iako je danas bolje? Mislim prije je neizvedivo skoro jer nikad ne znam kad hoce a kad hoce onda krene plakanje
Sortiraj odgovore
Najstariji