Uf, i mi smo imali dugu noć...
Spavala je navečer do nekih 1, a ja pametna nisam spavala...i onda je bila budna do 5 😳
Papala je sat i po. Pa zaspala, prebacila je u njen krevetić pa se probudila...pa opet cica (druga), pa malo kod dragog na prsa...pa presvlacenje pa opet cica. Pa plakanje. Pa sam joj dala opet onu prvu i tek se tad smirila. Poslije sam skužila da je bila nervozna zbog te druge cice jer joj mlijeko nije dobro išlo. Moj položaj joj nije bio dobar 😔
Brižan moj mali miš.
axia proljev da ti je bio bi konstantan, znači papa i istovremeno kaka i to rijetko, sluzavo i vodeno, skoro pa tekuće...ako ti nije više od jutra do sad ne bi trebao biti, prati ju i dalje...može biti da si ti nešto takvog pojela, popila tipa sok, kompot neko varivo ...
bas sam ljubomorna na vase bebice koje vam davaju spavati.evo,nas jucer nije spavao od 2 u noći na dalje,a danas od 1.evo,ja vise neznam kaj napraviti...nosimo ga,pjevamo,stavim ga k sebi u krevet,stisnem uz sebe al on tako plače da me doslovno strah.danas je papao svakih pola sata.i to je bilo jedino vrijeme kad se smirio.
najgore od svega je da ja mislim da nisu u pitanju grcevi.cim ustanemo ujutro (danas u 6) on se tolko smiri,leži u krevetiću ko bubica.i naravno,sad cijelo vrijeme spava od jutra.
lady ja sam svojoj stavila slinavac nisam mogla drugačije čak i balončiće radi prase malo hehe
gagicamamica ako je problem u prduckanju nama su sab simplex zakon i malo vježbice sa nogicama.. odmah počnu djelovati, daje se po potrebi, mi smo davali prvo jednom dnevno, pa povećali na dvaput i tad bilo super i smanjili i opet kao da ima grčeve od danas opet dvaput dajemo.. a dajem popodne oko našeg ručka i navečer poslije kupanja, uglavnom prije podoja...
axia mi smo nedavno imali par vodenih stolica, bitno da sisa da ne dehidrira.. i da pratiš.. s tim da sam i ja popila lupocet jer me glava ubijala možda je stvarno do toga..
mrkvica hvala onda ću i ja tako nastaviti tako sam sigurna da neću zaboraviti
aaaaa dušica, moja se meni smije i "priča" sa mnom i baš mi se veseli, muža gleda i gleda rijetko mu se nasmije ali doduše rijetko je i sa njom, pa ko mu kriv poslije će biti da mene više voli hahaha
Tyna a miš mali baš zvuči ko grčevi takva je moja od 20 sati do ponoći.. katastrofa toliko zna plakati da se počne gušiti u plaču, jadni mišići mali srećom se poslije ne sjećaju tih grčića.. jesi ga probala nositi onak u pozi aviona preko ruke moju to zna smiriti nekad ne uvijek ali većinom da...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
jesam ga probala ali to mu je još gore... ajde tvoja bar do pola noći prestane pa se poslije naspavaš.. a naš tek onda počne...
nadam se da s 3 mjeseca stvarno ti grčevi prođu...
Lady nama je tako....kad imamo te "lude" dane. Tocno kako si opisala....
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Axia mislim da ti to nije proljev. Slazem se s renatom, to bi ti bilo puno puno cesce. Po par komada u sat vremena bude..
Lady pa daj probaj maloj dati sab ili espumisan. Kolko sam shvatila tvoju bas muci zrak a te kapi sadrze simetikon koji pomaze laksem izbacivanju zraka. Mozda vam napokon olaksa nemas sto izgubiti..
Nas su kapi i masiranje trbuscica spasili. Sada vise ne pije ni kapi ni ne masiramo. Vise se ne pati kao prije. Sada malo divlja nogicama i isprdi se ko prase malo.
Tyna a tako kazu da prestaje sa 3 mjeseca..
Pepita tako sam ja jednom mm-u bila rekla da ce ga mala zvati stricek a ne tata
Axia, nije ti vjerojatno od Lupoceta, ja sam jučer popila 3 pa ništa. Ali kakica mu je dosta rijetka inače pa zna iscuriti na leđa nekad.
Ja sam shvatila da poslije grčeva i probavnih tegoba kreću zubići,tako da...očito ne prestaje.
Renata, to je ista cika, drugi kvadrant 😖
Moj miš je isto počeo sa brbljanjem i guuu i aaaaa, eeee, i osmjesima. Mojoj mami se valjda najviše smiješi jer mu ona puno priča.Osim meni naravno. A najbolje mi je kad se ujutro probudi pa mi se tako lijepo osmjehne i šarmira me okicama 😄😍
Mrkvice, ma ne znam vise kaj ju muci, zrak ili nesto drugo...jer jako rijetko podrigne a i ne prducka puno....sab smijem uz biogaiu? I dalje se nacicava, a ne spava dulje od 15min cijeli dan.
Jos navecer gosti...i kakve sam srece dok ce oni biti onda ce spavati a kad odu sou program se nastavlja, tako svaki put kao da zna.....
Moja se zadnjih par dana bas puno smije i guguce (kad nije na cici ili se ne grci) i prati pogledom kad joj se netko obrati...
Pepita, i moja baloncice radi
Mrkvice, ma ne znam vise kaj ju muci, zrak ili nesto drugo...jer jako rijetko podrigne a i ne prducka puno....sab smijem uz biogaiu? I dalje se nacicava, a ne spava dulje od 15min cijeli dan.
Jos navecer gosti...i kakve sam srece dok ce oni biti onda ce spavati a kad odu sou program se nastavlja, tako svaki put kao da zna.....
Moja se zadnjih par dana bas puno smije i guguce (kad nije na cici ili se ne grci) i prati pogledom kad joj se netko obrati...
Pepita, i moja baloncice radi
Sortiraj odgovore
Najstariji