Ines ako izades kreni polako, prvo malo terasa ili dvoriste na 5-10minuta i postupno povecavaj. Nama je tako patronazna savjetovala a u pravu duzu setnju sam je odvela sa negdje 4 tjedna kada je bilo sunce i lijepo vrijeme. Nemoj stvarno dugo s njom na ovu hladnocu, bude jak minus a na vjetar pogotovo.
Jutro svima... nadam se da je bila mirna noc
Sinoc nakon dugo vremena je zaspao na meni tako mi je sisa bila vani on spava snom pravednika a mm s mobitelom u ruci i upaljenom igricom.ma bas mi je smijesno bilo jucer je imao neki dan kad se mazit htio bas me zanima sta me danas ceka.
Ines ja sam isto najprije polako ga izvodila po 5minuta a sa 17 dana smo isli ubsetnju od nekih 20tak minuta ali nije bilo ovako.hladno tako da je i moj savjet da pricekas za duze setnje jos malo
Pozz i od nas..iza nas je jos jedna neprospavana noc......ja sam na izdisaju..
Mrkvice, moja isto vec dosta slini i gura cijelu rukivu u usta a za nas bi bilovstvarnno nemoguce da su zubici
Mi jos uvijek van izlazimo samo na terasu ili dvorise.
Ma vjerojatno ste u pravu sto se hrane tice ali htjela sam vise izbjeci ovo nespavanje ako je moguce
Jutro svima :)
Ines, cure su već sve rekle, polako i postepeno, mi se još uvijek družimo samo na terasi pošto to ne traje dulje od 10ak min, pa mi se ne isplati voziti ga van.Važno da udahnu malo svježeg zraka, a sad je li to na balkonu, terasi ili vani, svejedno.
Cure moje... Ja sam još uvijek u šoku i nevjerici pitala sam neki dan za onaj Kids Relief Colic pošto muku mučimo s grčevima svaku Božju večer. Jučer smo ga kupili, pustila sam ga jedno pola sata, 40 min da budem uvjerena da su grčići i onda mu dala te kapi.. znači on se, ali doslovno istog trena umirio i za par minuta zaspao :O mm i ja gledamo i ne vjerujemo. Odspavao od ponoći od 5... to nam je bilo prvi put, pa ne mogu reći da će svaki put djelovati, ali sinoć je djelovalo i to svjetski.. pa eto, ako je netko već lud od grčeva (kao mi
), ja preporučam...
Pozdrav drage moje
lady vi još na jedan, a mišica malena, moja beba je velika sa mjesec dana imala je 4,5kg :)
buffy tako i moju i treba mi malo vremena da joj lijepo namjestim, buckići naši hehe
mrkvica mi smo prešli na dvojku kada i vi hahaha.. mislim da te kilaže na pelenama ovisi od bebe do bebe da li je tih 5kg više u dužini ili ipak buci buci hehehe a moja je oboje hahah :)
ima 5kg već sad sigurno..
Mi još nismo bile u poštenoj šetnji, prvi put sam ju iznijela van kad je imala 2 tjedna, ovih dana je bura ludo puhala,danas je lijepo pa ćemo vidjeti
Popratne tegobe nicanja mliječnih zubi razlikuju se od djeteta do djeteta: neka djeca ih gotovo i ne primjećuju dok drugu potpuno obuzmu pa nemaju apetita, obrazi su im crveni i hrapavi, plačljiva su i razdražljiva, loše spavaju, guraju sve što im dođe pod ruku u usta, rado žvaču i vlastite šačice i pojačano sline. Neke bebe uz sve navedeno dobiju i proljev, pelenski osip, osip po cijelome tijelu, laganu temperaturu i hunjavicu – popratne pojave oslabljenog imuniteta u tom razdoblju.
Podebljala sam simptome koje moja malena ima..
Šta se tiče tih zubića lady naravno da je moguće da ju već sada počinju zezati, to ujedno ne znači da će odmah niknuti, to je ipak dug proces, njih to svrbi, boli i šta ja znam šta još heh..
a za neispavanost samo pomalo i moja je bila nemirna nešto sinoć nikako joj ugoditi, još cijeli dan sama sa njom kad je muž došao sa posla nadala sam se bar 20min da ću imati pauze da odmorim međutim on ju je uzeo samo da mu večeru napravim i odmah ju uvalio meni -_-
e da i do sad kad bi plakala ne bih joj odmah uvaljivala sisu nego bih joj dala svoj prst da vidim da li je gladna, i do sad bi ga uvijek uhvatila kao sisu a u zadnje vrijeme ga stisne sa desnima baš dosta i miče glavicom lijevo desno kao da ga napada..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jooojjj pepita ovo sto si podebljala je i kod mene i od jucer se samo pojacalo..bas sam vas htjela pitat sta da mu stavim na obrascice i od cega bi bilo da su hrapavi... on je od jucer apsolutna maza..evo jedva ga presvukla cim ga spustim place...
Meni je isto tesko povjerovat da su zubici pa jos ni 2mj.nema
Mame,kak uspjevate skuhati rucak?moj u inat tad nece spavati,samo bi se nosio na rukama,place.
Tyna ja sam do sad 2 rucka napravila... ne stignem ni ja pogotovo u dane kao sto je danasnji...mene mama spasava
Buffy ja namažem melemom malo pomogne ali nije nešto extra.. a mogu ga mučiti mjesecima dok ne izbije... a i još nešto mojoj se počelo sviđati spavanje na meni samo ja tvrdoglava pa ne popuštam iako mi teško odolit
Tyna po danu nikako, evo jučer navečer sam si skuhala onako skoro do kraja pa sada samo završila i to je to, još je bolje kad si napravim za više dana pa samo mjenjam priloge hehehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji