Hvala ti puno renata ja sam mislila da se mora stvrdnut..oko mene se svi hvale kako su im se brzo stvrdnule i kako imaju puno mlijeka pa sam ja mislila da je meni ova jedna skoro pa prazna..a ova druga se stigne stvrdnut inako bas jako samo tokom noci kad on spava
A ne ne, kad se stvrdnjuju znak je da su kanalići prebukirani, da mlijeko stoji, i vrlo lako može doći do zastoja, iako dosta mama misli da zapravo ako nisu velike i tvrde da nema mlijeka, upravo je suprotno!
malidebeli da pustim ju da zaplače, u početku sam skakala na svaki šušanj a sad ne eto sinoć se u neko doba probudila i samo sam čula kako siše (ruku) i zaspala...
pinky meni se to događalo nedavno pred skok, ali ja bih pod tušem ubila to i manje je boljelo nego da ovako masiram
mrkvica jeste prešli na vel 3 pelene meni se sve čini da sam bezveze kupovala dvojku sad zadnje -_-
lady i mene počelo sada grlo zezat -_- a šta se tiče mliječnog, ovako sir jedem nema problema, mlijeko isto,ali kad makarone sa sirom eto ima, ne znam možda zbog količine?? a ipak tu se mješa i mlijeko i sir i vrhnje za kuhanje (bar ja tako radim, možda je previše mliječnog), ja inače ne pazim,samo pratim...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pinky ja jednom.ruku nisam mogla podignuti..ja sam svog hranila na stolu za preavlacenje dok je mm mijenjao pelenu
Pepita i.meni je zao za 2 pelene da sam kupila polako ga stiscu u nozicama i samo cekam potrosit paket a kupljen je u petak
Ma bila bih i na kruhu i vodi da znam da ce njoj biti bolje. Da, ne.jedem skoro nista a sad jos i mlijeko. Zelenu salatu sam cula s vise strana pa i patronazne da moze smetati bebi. Problem je sto mi nemamo neki recimo uobicajeni dan pa da.ja skuzim ako nesto pojedem da njoj smeta. Sad je bolje sad gore. Pepita, mi smo na 1 jos s.pelenama. nadam se da te grlo nece copiti do kraja.
Lady eto neznam sto bi ti rekla.. nisam pametna.. ali svejedno mislim da je to previse rigorozno. Ionako kazes da ima boljih i losijih dana..
Pepita ne, mi smo vec dugo na dvojci. Bas sam u nedjelju kupila jumbo paket. Jedinicu smo promjenili malo prije navrsenih mj dana kada je bila oko 4kg iako je jedinica do 5kg nekako su mi se cinile tijesne. Dvojka joj sada kada ima 5kg lijepo pristaje, taman su joj i nisam primjetila da ju stiscu mozda jer je ovaj mjesec manje dobila na kilazi nego prvi.. neznam. Trojka je 6-8kg?
Cure sto mislite jel moguce da bebi od dva mj krecu zubici? Ja mislim da je to kod moje u nekakvom pocetku ima sve simptome.. Guranje rukica i nevjerojatno jako slinjenje je pocelo otprilike u isto vrijeme kada je i pocela nervozirati. Slini nenormalno i saku bi valjda u zeludac strpala.. neznam mozda grijesim ili je to nekakav pocetak. Sveki kaze da je mm prvi dobio sa 3 i pol mjeseca sto je dosta rano..
Svima zelim ugodnu i mirnu noc
Vecer svima 😘 Skroz mi je cudno kad ne odem na klokanicu cijeli dan 😄 Mi smo se danas napokon isli prijaviti, kupiti par stvari i zaletili se do firme, to mi je bio prvi izlazak "u svijet" nakon poroda 😄🎉
Lady, ne dojim, pa mi je nekad malo glupo davati savjete, jer nisam isprobala na vlastitoj kozi, ali kako sam se pripremala na dojenje u t, stvarno sam svasta citala i istrazivala... Mislim da ti je ok jogurt, on ima manje laktoze, a i ovo sta kazu cure, mozda da se ne ogranicavas tako strogo...
Lillany kako ste vi danas?
Pozdrav mamice, kad ste prvi put izvele svoje bebice van? Kod nas je svaki dan divno sunce ali puše bura i dosta je hladno, čekam da prestane vjetar pa bih s njom malo van, sutra će joj biti tjedan dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji