Mora da je takav dan..moj nastavlja natezati bradavicu ko zvaku tak da ne znam kako će se najesti..😦
Lady, nemoj odmah sve izbacit. Moras nesto jesti, sigurno joj ne smeta sve to
Pokusaj samo jedan dan, ako se grcici ne smamje, znaci da nije problem u tome. Ako se i smanje, opet ne mora znacit da je do toga...
Nisam uvela jos nista umjesto mlijecnog, planiram potrazit neki nadomjestak u obliku tableta ako ne smislim prirodnije rjesenje..
Lady, slazem se s Mrkvicom, nije ti to papice, jedino možda mlijeka ali sumnjam.
To je nazalost jednostavno tak.proći će.
Dobar dan cure.. evo mi sad setamo svali dan skoro do mraka iskoristavamo sunce..a i onda on spava navecer je uvijek isto kod nas spava od 1 i pol ili 2 do 6 i pol ili 7
ja ga ne budim..kad se meskolji i nesto gundja pustim ga neka sam nastavi spavati..nekako me dok vi niste spomenule nije bilo strah da ce zeznut proizvodnju.. sad sam se zamislila.. on navecer spava meni po 6 sati u lomadu..mozda da se dognem na 3 i izdojim jer.mi je njega zao budit da ne bi bio nervozan i da ne zeznem sve
joj sad sam se bas zabrinula..i ovako mi prakticki jede samo na 1 sisi
Ne znam tocno koliko podoja..do sad nisam se bas s tim oprerecivala jer mu na svaki njegov kme dam sisu..evo danas se probudio u 7 i po i tad je bio prvi..pa u 11 drugi..u 13 treci..u 15 cetvrti i sad je oko 5 nesto malo cico onu koju ne voli i sad se sprema trazit opet..a negdje od 9 je na sisi prakticki do spavanja a to je oko 12 i pol 1 ujutro..sinoc je do 1 i pol nacicavo..
Sorry malo sam oduzila i zbrckala al sam se sad i nalo zabrinula
Drugu u vecini slucajeva izdajam iako ga "tjeram" i dalje na nju..samo se buni..a i mislim da u njoj mu nema toliko mlijeka pa se zato i buni..ona mi se nikad ne stvrdne onako jako i znatno je manja od ove druge..
Do ovoga kad su napisale za smanjenje mlijeka radi noci ja se nisam brinula jer vidim da on piski uredno ikaka svaki ili svaki drugi dan al ibda to posteno obavi...samo sad sam se zabrinula radi noci..a izdajalicu sam sto vise izbacila iz uporabe i jedva sam se nekako uskladila s njim da bar jednu ne moram izdajati non stop
renata da se izdojim jednom u noci ili?
U principu niti jedna ne bi trebala biti stvrdnuta jer kad osjetiš da je već punija i onako teška već ti zastoj prijeti, cice u principu što su mekše to je bolje uspostavljena ponuda i potražnja jedino nakon skoka onda su definitivno punije zbog veće količine mlijeka. Ako izdajaš i ovu drugu u toku dana, ako ti ovako provede večer na cici kako pišeš nema potrebe za izdajanjem po noći.
Sortiraj odgovore
Najstariji