Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    18. Siječanj 2016. 13:07

Lijep pozdrav, drage mame i strucice... Iza nas je ok noc i ok dio dana. Nije savrseno, ali... Kome je?:-) 
    Lady, ja sam primijetila da joj smetaju svi mlijecni proizvodi. Jucer sam pojela majusni komadic sira i po noci mi se budila vriskom. Nema vise zezancije.
    Pocela mi je dosta bljuckati, sto prije nije... 2-3puta dnevno. Jel se trebam brinut?

Malidebeli
    18. Siječanj 2016. 14:20

Pepita, mrkvica, znači vi čekate da zaplače po noci? 
    Budem probala..malo me frka  jer ovaj  jede u prosjeku svaka 3 sata, pa ak mi prespavati noc da mi se ne zezne proizvodnja...i ovak imamo mali broj podoja..
    Lady drz se tak ti je nama bilo identično pa se smanjilo u 9 tj..mi smo imali smjene od 8-11 mm,11--2 ja, pa opet on...da se bar malo naspavam između podoja...
    I tak skakali na lopti cjelu noć. .kad bi bi zaspao dubokim snom, stavila bi ga na trbuh..nije baš dugo spavao, ali bolje nego na boku..

shimmer
    18. Siječanj 2016. 14:47

mrkvice jel ti to imas onu neku maramu iz mullera?
    mi imamo kopiju ergo babyja, dva puta smo ju koristili za po kuci. oba puta kao zadnje utociste za smirivanje i uspavljivanje. imamo i onaj newborn umetak.
    ja jos ne znam razlike marame, slinga, mei taija hm.

pinky, ako imas kvrzice i zacepljenja nemoj hladiti cicu. vruce siri kanalice da se lakse razbiju krvzice. meni se redovito prave na lijevoj kod pazuha. ja uzmem vrecicu za zamrzivac i napunim vrucom vodom pa stavim tetru na cicu i na tetru tu vrecicu. fi no se formira po cici i bude kao termofor. onda izdajanje.

nama su jucer prosle prve babinje. iako smo bili turbo nervozni od jutra, uspjela je prespavati dok su je nanasali i razvlacili.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lady6
    18. Siječanj 2016. 15:16

Ne znam....jedino da mlijecno izbacim.....al onda ne znam kaj cu jesti i od kud kalcij uzeti.

lady6
    18. Siječanj 2016. 15:20

Inace pazim kaj jedem...uzasno mi se smanjio meni zbog toga...niti zacinjeno niti sto napuhuje niti svjezu salatu niti luk niti ikakve salame i sl.

lady6
    18. Siječanj 2016. 15:22

Shimmer znam kako je...namacsadcskoro svaki vikend netko...ja nervoznaca di nece ona...s tim da ja nedam nanasanje..mili ju ja drzim ili je u kolicima...jedino prva familija.
    Axia a kaj jedes umjesto mlijecnog?

Mia007
    18. Siječanj 2016. 16:01

Cure, jel znate gdje ima za kupiti nekuh majica za dojenje? Cijelo vrijeme sam u spavaćici, imam 2 košulje, a htjela bi kupiti par majica da imam ako idemo negdje..

Pinkypik
    18. Siječanj 2016. 16:21

Shimmer, ma kaj je najbolje nije mi ni kvrga ni kvržice. Baš je upala. Tak dio je malo istaknutiji i nekako čvršći, tvrđi,ali nije tvrd kao kvrga. Sve me već i od masaže boli i crveni se,a hladila sam da utrne malo da mogu stisnuti. Masiram nakon dojenja jer je praznije pa ide lakše i boli manje. Zadnje mi preostaje još kupus...sad čekam da mi ga mm donese.

Pinkypik
    18. Siječanj 2016. 16:24

Lady, možda kozje mlijeko ili bademovo, rižino ili sojino?

Mrkvica2
    18. Siječanj 2016. 16:50

Pinky ako ne prestane odi ipak kod doktora da nebi nastala bas jaka upala. Nadam se da ce ipak prestati..

Malidebeli ne dizem ju ako vidim da ima zatvorene oci i da nakon tog stenjanja i nervoze nastavi mirno spavati. Obicno kada se probudi zakmeci, ne place ali javi se i onda kada ju dignem krene plac da ju nahranim. Mi jedemo jednom, dva puta po noci i nije utjecalo na proizvodnju..

Lady pa zeno draga sto ti jedes onda? Zasto ne jedes zelenu salatu? Ne bih se slozila da to sve moze smetati maloj.. ajde mlijeko to sam cula ali salama ili slicno mislim da stvarno nema potrebe za takvim rezimom prehrane. Pa srusit ces se od gladi negdje..

Mia ja nemam majce nego nosim potkosulje za dojenje pa preko veste ili kosulju ili najobicniju majcu pa i kada moram dojiti negdje lako je i nista se ni ne vidi prakicki.. grudnjak ne nosim.

Shimmer da elasticna iz mullera.. za ergo sam cula sve pohvale jedino mi se cini da beba dok je manja ne vidi van pa mislim da bi moju to nerviralo.. 

Nama se nervoza i deranje nastavlja.. nije gladna a vristi koliko je umorna i nervozna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.