Kod mene ništa novo. ctg je očitavao trudove ali očito ništa posebno jer sam još totalno zatvorena. umjesto doktorice koja je bila do sada svaki put bio je doktor i kad me pregledavao zvijezde sam vidjela, užas, kad je doktorica nije mi čak ni nelagodno a kamoli bolno. opet idem u subotu. danas me opet toliko boli sve dole da ne mogu hodati, jedan dan boli drugi dan ne boli. kad sam došla doma legla i zaspala i sad je kao mrvicu bolje i da, poslije pregleda sam našla na ulošku malo sluznog čepa (pretpostavljam da je to to, zeleno i kao žele ali malo, kao pola malog nokta) to je valjda ovaj nježni doktor potencirao
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja to te oni i namjerno razrovare samo da pokrenu otvaranje.
Prosli put je ovaj zamjenski dr. bio njezan..rekoh juuhuu.
A jucer sam zvijezde brojala jer je htjeo da me sam malcice otvori..i jos je rekao da ce biti krvi i sluzi a ono nista.
Iz iskustva znam da te jedino trudovi otvaraju tako dok ne krenu dzaba kopanje po mojoj gospodi
a kaj ćeš aleksandra bit će onak kak mora biti, nema nam druge nego slijedit upute. bitno da za sve ima rješenje na ovaj ili onaj način
Lina to njihovo otvaranje me podsjetilo kad sam u seriji 'privatna praksa' vidjela doktoricu da je na porodu uzela neku željeznu štangu i 'ručno' otvorila rodilju do kraja.. e kad nisam pala u nesvijest, nadam se da toga nema za stvarno i da je to tak samo u seriji jer inače doma ostajem i doma rađam
Hahaha..Visnja nesto slicno dobijes kada ti gleda plodnu vodu.
Zeljeznu hvataljku koju kada vidim pitam se gdje to ugura
Izgleda da su za kraj ostala tri ljenivca.
Evo i kod mene od danas krecu pitanja jesam li,kad cu,zasto nisam,sta cekam da rodim.
Ajte vi svi lijepo u 3pm.
Cekam ukazanje blazene djevice Marije da cu roditi!
Grrr!
Visnjass:nadoci ces,pravo lina kaze; kad ga vidis jednostavno nekako instinktivno znas sta bi trebao raditi.vidis,ja sam se bas nasekirala sto mi nisu pokazali dojenje i uzimanje iz krevetica prvi dan ali sam sada ponosna na sebe jer sam ga uzela kako sam znala i odmah ponudila siku.pa smo tak nekak bili dok nisu dosli oni koji su mi objasnili.jest to sve smjesno i smotano izgledalo ali i za sve postoji prvi puta i nekako se snadjete.. :)))
ovaj moj smrce vec od rodjenja a mene pocinje kao grlo boluckat,cijeli dan glava boli... trebali bi kuci u nedjelju,nadam se da nas nece ostaviti....hajde okruglice moje,nagovarajte te svoje decke van. :D ♡♡♡♡
nama je dan prosao savrseno i ukakano xD .papali,mucili ga grcevi(svi mi govorili nemogu grcevi vec sada...jest jarca...) i onda sam se sjetila da bi mogli voziti bicikl sa nogicama.kad je moj decko poceo kakat...ukenjo i bodi i tetre za svedsko i mene,ma sve sve...pitala sam se gdje to stane...xD onda su mi donjeli novu robu i pelene pa sam ga prvi puta i presvukla cijelog. :D eh da,info: ruke i noge mu izgledaju kao kod deda i baka smezurano zato sto je prenesena beba i dugo je bio u vodici a noktici su dugi ajme.preslatko!i to su svi u sali komentirali.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lady,s koliko su tebi inducirali porod ? Vidim da nema nekog pravila,svaki doktor po svom
JustSmile, snaci ces se ti,samo malo pomalo. Boli li te rana od carskog reza ? Drzim fige da u nedjelju idete doma
Dobro jutro okruglice i mamice
Napišem post i stranica se sruši
kod mene nema ništa novo.
uopće se nisam naspavala jer sam najmanje 10 puta išla na zahod i svaki put kad bi se kotrljala iz kreveta muž me pitao; kaj je bilo, kud ideš?
idem pišat daj spavaj
i onda me neki ružni snovi proganjali i sva sam slomljena
JustSmile navijam da idete doma u nedjelju
Alekssandra i ja sam bila na indukciji i ne smatram da je to nesto strasno, ali ja sam isto uzela epiduralnu. Najbitnije je da ces uskoro imati bebicu uz sebe
[/u
Sortiraj odgovore
Najstariji