Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    18. Listopad 2015. 22:32

evo chicco ulošci jesu to ti koje tražite? http://www.bubamara.in/sve-za-mame/chicco-higijenski-ulosci-30-kom/17.01143.008003670666271

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    18. Listopad 2015. 22:39

I ja sam uzela buaba tetre... Ostalo ovisi koje cu dobit. Ljudi su obavjesteni da ne zelim jednokratne i ako bas zele kupit pelene neka kupe tetre . Pa sad... Kaj donesu, posluzit ce . S obzirom na to da za sad imam samo 2 paketa, sve ce bit dobre 

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 23:05

Pepita hvala na odgovoru, znaci te uzimam. I da, to su ti ulosci.

Pinkypik tako sam i ja mislila utorak jer sam napravila onu karticu pa mogu ganjati neki popust.. jos je i dan trudnickih trbuscica. Mozda se stvarno sretnemo heheh (mala,okrugla, crvenokosa s naocalama) 

Chicco uloske sam mislila uzeti ipak u chiccu jer u dm-ovoj knjizici s popustima tamo ima 20%popusta. Na dva paketa i to je nesto.. kuna po kuna, skupi se.

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 23:07

Pepita tetra maramice, krpice kako god sam uzela u dm-u. Mislim da su lola, 6komada 44kn ako se ne varam.. sad gledam mozda su u bubamari jeftinije. Ali svakako mislim da ce biti korisna stvar..

Ines24
    18. Listopad 2015. 23:12

Ooo da, žgaravica je, bez sumnje  nema više jela poslije 17 sati 

Pinkypik
    18. Listopad 2015. 23:24

Vidiš, vidiš, u bubamari ima i ovih tosama sitnica.Možda su njihove jednokratne gaćice i jeftinije nego Chicco. A za te ogromne uloške mi je prodavačica u Chicco dućanu rekla da je obično1 paket dovoljan. Mrkvice može ti netko i naknadno skočit po to. Ipak je 50kn paket.. (ako se sretnemo ja sam...uh..stvarno neznam što da kažem...mala s velikom bušicom,od iza ko da nisam ni trudna ha ha)

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 23:45

Ines probala i meni ne pomaze.. cak mi zna biti gore jer mi se samo cista kiselina dize zbog praznog zeluca.. kada nisam vise znala sto bih osla sam u ljekarnu i trazila nesto za zgaravicu. Sada prije spavanja kada me uhvati i kada je kriticno pozvacem rupurut. Prestane jako brzo.

Pinky a znam da je mozda puno,ali opet vidim zene uzimaju po 4-5 paketa vira, to je opet puno.. nisam pametna stvarno.. najgore mi je sto neznam sto ocekivati. Koliko jako krvarenje i to..

Mrkvica2
    18. Listopad 2015. 23:47

Btw jednokratne gacice sam uzela u ljekarni.. mrezaste m velicina, 5kom 15kn.. cine mi se skroz okej, razmisljam uzeti jos bar jedan paket.. iako i to neznam jel potrebno, ali kvragu i 15kuna.

19. Listopad 2015. 07:49

Jutro okruglicee
    Sto se tice ugravice,ja sam je imala nebitno dali sam jela navecer ili ne,peklo je mao vrag,...i stalno se vracalo,....neke dana una da me ulovi oko 12h,neke dane nista,evo sinoc u 8h najela se u Mexickomi nista,...a dvadana prije pocela iz cista  ira u 17h,...
    A sa prduckanjem sam se bas ismijala,.... mene sad manje lovi ali tamo negdje do 20tt,strasno....isla sam na neki tecaj u pocetku na koji par puta nisam otisla,...jer ne znam na sta bi to slicilo,...nema tu ono kulturno otici cu do wc,pa ja sam onda komotno mogla da se uselim u wc 😂

visnjass
    19. Listopad 2015. 08:33

Jutro okruglice 
    Kod nas danas konačno počinju radovi jjjeeeeeeeeee
    S obzirom da će biti bušenja, buke, prašine i hladno na neko vrijeme mjenjam adresu 
    Napokon da se počelo nešto konkretno događati 
    Kad bude gotovo onda se napokon možemo posvetiti kupovini za malenog 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.