Ja sam se hvala Bogu, ostavila svih losih navika na pocetku trudnoce dok mi je bilo mucno. Cigare, kava, masno i slatko.... sve sam bacila i niti sada ne ko zumiram. Cudno je to kako ti se stvari koje godinama volis i mislis da ne mozes bez njih, ubiti su bili prisutni bezveze.
Sada trenutno strasno uzivam u ribi i to smuđu. Moj dragi peca i uvijek nesto donese...ili som ili smuđ.
Jako puno se trpam vocem i povrcem... sto prije nisam. Bez mesa skroz mogu kao i prije...
Ma svaki dan se osjecam da sam za nesto drugo.
Moji niti sveki niti mama se ne petljaju u nista oko priprema za bebu niti ikada jesu. Jesu davali savjete i slicno ali mi smo radili onako kako smo.mislili da je najbolje i tako je i bilo
morske okruglice, želim vam dobro vrijeme i super more. uživajte i odmarajte. čuvajte se sunca i mazite trbuščiće.
meni trbuh već neko vrijeme "smeta". kako je mama rekla, kao kit se valjam kad trebam ustati iz nekog položaja. jučer smo vodili sineka da gleda paradu, pardon mimohod. prespavao je i grmljavinu migova!!! tako da smo muž i ja gledali što to hrvatska ima, samo mi je žao muža jer je on malog nosio cijelo vrijeme.
moja svekrva se ne petlja. zapravo, prekjučer je prvi put stavila ruku na moj trbuh, a do sad me nijednom nisu pitali kako je beba. malo tužno, jer im je to ipak unuk. ali navikli smo da je njihov sin, moj muž, zadnja rupa na sviralu pa se ne opterećujemo s tim.
Jutro okrugliceee,
Curkama na moru zelim ljep provod,da se odmorite i uzivate 😁
Ivylory cestitam na blizancima,inace sam se uvjek divila zenama sa blizancima i djecom sa malom razlikom u godinama,....treba to sve postici 😀
Tyna24 i Allegrazg samo se drzite,sve ce se to brzo srediti,i biti ok
Pepita2109 bas mi je drago sto je nalaz uredan 😁
Sto se tice hrane inace nisam imala problema,nisam imala mucnine niti sam povracala. Jedino sto mi se jedan dan orada tako zgadila da je ne bi skoro pojela,a inace je obozavam,isto se desilo i sa kupusom 😑
Kavu sam prestala piti kada sam ostala trudna ,ne jer mi nije pasala nego radi trudnoce. I tako mi nekad zafali pogotovo ovako ujutro ....
Sto se tice baka i deda stvarno se niko ne mjesa,niti mi je sta rekao,...jedino me pitaju sta bi htjeli da nam kupe,mada to jos uvjek ne znam jer nisam pocela niti planirati niti praviti spisak....cak me svekrva bas pazi,zive pored nas i posto moram sad mirovati,svaki dan mi kuha i dodje me pitati sta bi jelaa ☺bas me pazi
Sad prije koji dan sam osjetila bebu 😀😀😀 mislim osjecala sam i prije nesto ali sad sam bas sigurna,bas sam se obradovala,onako mi se trbuh pomjera i osjecam tapkanje ili lupkanje,pa sad maltretiram m da drzi ruku na trbuhu,ne bi li i on osjetio .....
Jutros sam vadila krv za tsh jer mi se povecao u trudnoci na 4.9 a ref je 4.2 i srela sam dosta cura koje imaju istih problema,pa me zanima kako je sa vama situacija?
Jutro svima!!!
Ja još nisam osjetila bebu i jedva cekam da je osjetim... Čitala sam da se to često u prvoj trudnoći osjeti između 18.i 20.tt, mi sad ulazimo u 17...pa se nadam čim prije.
Što se tiče mojih i njegovih, svi su mi super, ne miješaju se ni u šta. Mi čak nismo ni vjenčani, a nitko nije od njih rekao da se mora :-)
Ja sam dobila isto euthyrox,prvo 25 ,onda 50,i sad zadnji put 75/100 neizmjenicno,a tsh mi je na zadnjoj kontroli 3.2
Ja nisam prije radila hormone,tako da ne znam da li je od trudnoce ili ne,....
Sad cekam nalaze,danas sam vadila krv
I bila kod moje ginek. Nije me pregledala,rekla da ce sve u bolnici,posto su me i oni zakazali. A bas sam se nadala da ce mi reci je li cura ili decko 😁
Joooj i ja imam danas pregled i jedva cekam :) vrijeme mi od jutra takoo sporo prolaziii.
[/u
Znam kako vam je...ja imam pregled za 5 dana...nestrpljiva hoće li vidjeti spol
P.s.ja jos nisam vadili te neke hormone ili sta vec su te vrijednosti...mozda sad dobijem te uputnice
Sortiraj odgovore
Najstariji