Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady_Dy
    22. Siječanj 2015. 07:12

Evo ja sam jučer rodila. Točno ušla u 38.tjedan,ali se malena požurila. Budem u temu o porodima napisala kako je sve prošlo, ali mala princeza ima 3220 g i 50 cm 

Lady_Dy
    22. Siječanj 2015. 07:12

Evo ja sam jučer rodila. Točno ušla u 38.tjedan,ali se malena požurila. Budem u temu o porodima napisala kako je sve prošlo, ali mala princeza ima 3220 g i 50 cm 

Neni5
    22. Siječanj 2015. 10:34

Lady_Dy čestitam!!!! 
    I ja bi volila da se moja cura pozuri  sve je spremno i neda mi se vise 
    Inace pocela sam osjecat kontrakcije ili navecer kasno ili ujutro, nekad su bolnije nekad laganije. E i vec nekih 5-6 dana traje ciscenje, koliko sam kukala zbog zatvora sad sve ekspresno izlazi 

Jucer sam isla u malo duzu setnju i naravno popodne nisam mogla hodat koliko me je sve zatezalo a i cura se razigrala kad se mama umirila  
    Gustam kad se razbaciva po stomaku pa mogu napipat nogicu, ceskat guzu

Croheidi
    22. Siječanj 2015. 10:59

Lady dy čestitke!! 
    Očekujemo pričicu kad stigneš!
    Neni tebi malo ~~~~~~~~~~~~~~~ da krene!

Dvenas
    22. Siječanj 2015. 12:54

Čestitam Lady_Dy!! :)

Can't stop the signal.

tena123
    22. Siječanj 2015. 13:32

lady dy čestitke

Croheidi
    23. Siječanj 2015. 12:58

Meni su prsti natečeni do neprepoznatljivosti 

Dvenas
    25. Siječanj 2015. 18:00

Croheidi... si bolje?

Generalno pitanje... ako trudnocu vodim privatno do kraja, da li i dalje mogu ici u bilo koju bolnicu roditi?

Can't stop the signal.

Croheidi
    26. Siječanj 2015. 10:39

Niti ne baš  tankam se malinom pa koprivom, onda ne mogu spavat po noći 
    Vidiš, uvik me zanimalo kako je to s vama u Zg, u koju bolnicu možete ići roditi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.