Inace,
mi smo danas bili na pregledu <3
31+2 po mjerama, a mjere i tezina onak skroz skolski i jos nam glavica fino bila dolje. Mali je pisulinca ponosno pokazivao ali lice po obicaju skrivao iz sake i pupcane vrpce, valjda bu se slijedeci put pokazao.
Inace mi ginekolog rekao da kod njega mogu ici na preglede do kraja i onda za porod fino u bolnicu.
Can't stop the signal.
Evo da se i ja malo uključim u razgovor
Termin mi je 05.02., planiram roditi u Petrovoj.
Za badnjak sam tamo završila na hitnom pregledu jer je moj dr. skužio da sam već za prst otvorena i da imam lagane kontrakcije.
Tada sam bila 34.tjedan.
U TA je bio dr.Tomičić koji mi je rekao: a vi bi se mogli uskoro poroditi, ali probajte da se to ne desi.
Preporuka:magnezij, normabel i strogo ležanje.
Danas sam opet bila u TA kod dr.Blajića. Nakon tri sata čekanja i pregleda od dvije sekunde rekao je samo: moglo bi to uskoro, nemate vi još puno.
Eto, toliko o korisnosti pregleda u TA
Sad i dalje ležim doma i čekam
Trudnice kako ste? Ima kakvih novosti?
Evo, pročitah danas zanimljiv članak, pa ga odlučih podijelit i s vama
https://medium.com/human-parts/you-have-plenty-of-time-to-love-them-later-1a553d2e9dc8
Can't stop the signal.
Pozdrav! Mi sutra punimo 37 tjedana :)
prst ipo otvorena, dosta sam mirovala ovu T zbog jakih kontrakcija, uloživosti pa otvaranja. Jeste spremne?
ja u 38t, otvorena "malo, skoro pa ništa" kako kaže moj dr.
inače se dobro osjećam a i bebica je življa nego ikad dosad! stalno štuca ili se privrće
Mi 32+3, sve za sada dobro, doduše napisao dr na zadnjem pregledu (prošli tjedan) da je cerviks skraćen. Što to točno znači za nas?
Inače je sve po ps-u i mali je skroz u prosjeku.
Danas smo imali prvi dan trudničkog tečaja u domu zdravlja zapad i bilo je super <3 baš se veselim sutra.
Vas dve ste skoro pa na cilju, obje u terminu. <3
Bljubica, moj sad već štuca i aktivan sto na sat prek dana. Nekad bolno ali definitivno utješno jer znam da je sve ok i mali napreduje. Doduše, nekad imam osjećaj da mu smeta kaj ima manje mjesta pa se laktari da si proširi prostor.
Još bu on i ranije došao jer bu mu dosadilo i bilo bu mu pre malo mjesta.
Can't stop the signal.
Sortiraj odgovore
Najstariji