Cloudy i Zac :)
Drzim se jos, cak mislim dobro da se drzim! Hahaha
Nije mi se jos spustio trbuh, malo da, al moja mama kaze da nije to jos to! Vjerujem joj, imala je i vidjela vise trbuha nego ja!
Kako se vi cure drzite? Negdje sam pricitala da je tvoja Cloudy bebica okrenuta na zadak, znaci carski?
Mum_to_be... a eto, ali ipak imas terminuse, i yay za moj termin i tvoj rođendan ;) I moj tata je blizu, pa cemo vidjeti kad ce ovaj mali :) <3
Posto meni nisu zadnji dani, mi smo jos dobro, samo je mali poprilicno aktivan. Nekak ga drugacije osjecam danas i jucer, mozda se okrenuo? ili smo samo prosli jos jedan growth spurt.
Can't stop the signal.
ja sam super, za sad :) bas sam napisala dei jer je i ona 15.1. da mislim da necu tako skoro, ali nikad se ne zna... Vidis kako nas je cloudy sve presisala :)
hehe ja si isto mislim da neću skoro..a čudni su ti zadnji dani. pomiješan strah, uzbuđenje, sreća, nervoza.. ono, i bi išla rodit i ne bi! haha
slazem se s tobom, neznam ni sama, cas bi jedno, cas drugo... Bas me zanima koja ce od nas tri sad prva :) mene ta cinjenica da sutra mogu rodit, ali i da se to moze jos dva tjedna otegnut cini bas nervoznom...
Ja samo ne bi htjela ići po noći, ne znam zašto. Tak bi da se ujutro lijepo dignem, popim kavu pa onda XD Oduvijek sam bila jutarnji tip
Bas tako sto ste rekle i mene drzi osjecaj, jedva cekam rodit, a opet me strah kako ce to sve proci! Citajuci sinoc ovo sa Cloudy i ja sam nocas sanjala da mi je pukla plodna voda, al neman trudov, pa mi ukljucili drip, al beba nece dolje, i tako dalje, srecom sam morala na wc pa sam se probudila, u znoju! Hahaha
moj je od 24. tjedna glavom dolje. nadam se da mu nije dosadilo bit u tom položaju
Ja sam sad u 36.tjednu i zadnja dva tjedna moram lezati i mirovati jer sam se pocela otvarati. I tako sam se jedan dan zalila kak mi je grozno biti cijele dane u krevetu i biti na miru. A veli meni moj tata: a zamisli kak je tek bebi, kak bi tebi bilo da dubis tak na glavi i cekas, a ono nikak docekat?
Bas sam mu se nasmijala.
Sortiraj odgovore
Najstariji