Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    04. Siječanj 2015. 19:12

Čestitam svim novim mamicama! 

Ja sam torbu vecinu spremila ulaskom u 9 mj ( dr mi stalno govorila da cu ranije). Neke sitnice sam ubacila onaj tren kad smo isli u rodiliste, a prethodno pripremila dva popisa jedan za te sitnice u zadnji tren i drugi za izlazak i magnetima pričvrstila na frizider tako se ni dragi nije mogao pogubit.

kleaiva
    04. Siječanj 2015. 19:20

Čestitke svim novim mamama :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Piki2
    04. Siječanj 2015. 22:44

jos 2 mjeseca do termina..trudnoca zasada super osim zgaravice ufff..torba se polako sprema i za bebu vec skoro sve spremno

Nikolina B.

Dea23
    05. Siječanj 2015. 08:07

Meni je sve spremno za bebu i mene od 7.mj trudnoće negdje. I takav je gušt sad pred kraj ne razmišljat o ničem 

cloudy
    05. Siječanj 2015. 08:51

Mum to be... al zato smo nas dvije skoro terminuše...ja dva dana poslije tebe :) jel ti se spustio trbuh?

Zac11
    05. Siječanj 2015. 11:02

mum to be, mi smo terminuše i vidim da i ti imaš pripremne trudove :) jel se držiš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.