E meni je danas točno 2 tjedna do termina....dragi i ja danas završna čišćenja i spremanja imamo....ja sutra planiram peglat robicu koja mi je za sad samo složena i tako :) i da....nestrpljiva sam totalno i ne mogu vjerojat da ću za 2 tjedna možda već u ovo vrijeme biti mama :)
I ja jos nesto robice imam za popeglat, to cu isto danas i sutra! Malac se polako smiriva, ocito mu ponestaje mjesta! A i meni postaje sve teze, i sve veci mi je pritisak na zdjelicu i leđa. Jedva cekam svog malog bebaca uzeti u ruke! :)
ja još nisam ni pipnula pranje i peglanje robice, a ni pripremanja torbe za rodilište. Još mi je sve nekako prerano. Al kad počnem paničariti, bit će sve gotovo u dva dana :-D
E ja svečano torbu danas složila :) da sam i to riješila pa sam sad mirna...iako sam to više zbog dragog nego zbog sebe...da je on mirniji
Pa da...vrijeme fakat leti... sveke godine mi se čini da sve brže i brže vrijeme prolazi
moje zimske bebe stigle Petar 3030,49 i Jakov 2560,47..mamini i tatini smotuljci ljubavi 30.12. carskim rezom
Pozdrav svim mamama ;)
Mi smo malo kasnili, termin nam je bio 29.12. ali se frajeru nije žurilo...
Rodila sam u Rijeci, 1.1.2015. malog frajera Lukasa, teškog 3450kg i dugog 51cm
Sortiraj odgovore
Najstariji