Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Funky
    01. Prosinac 2014. 14:42

Evo i nas..dve zimske bebe,curka i decko! Termin 13.2 mada svi kazu da cu prijevremena.Secer naravno imam i osim bolova u ledjima koturamo se solidno! 

Funky

cloudy
    01. Prosinac 2014. 15:11

Dobro nam došla Funky :)  kolko ja znam ti si nam prva s blizancima u zadnje vrijeme :)

• Funky
    01. Prosinac 2014. 18:24

I meni se cini da nas nema previse s twinsima a svaki savjet bi dobro dosao! Nadam se samo da mame blizanaca nisu toliko izbezumljene s dvoje djecice pa da se zato ne  druze s nama 😁

Funky

mum_to_be
    02. Prosinac 2014. 09:53

Mi sko jučer bili na pregledu, sve je u redu, opet za 3 tjedna! Mišić mali je težak 2360 g! Nadam se da neće bit pretežak ili da ne bude nekih komplikacija pa da rodim u Sinju u rodilištu, da nas ne šalju dalje!

cloudy
    02. Prosinac 2014. 11:13

Mi smo onda tu negdje po težini...moja je u petak prvi dan 33 tjedna,bila 2323 grama... jel ti rekao dr šta misli kolko bi mogao do kraja imati?

tena123
    02. Prosinac 2014. 12:46

ajme u 12 mjesecu skoro svaki dan je nekome termin.. bit će bebica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.