Ah, meni je za 9 dana termin... a ovaj nikako da izađe, a bole me šake od vode u njima, leđa kolju prestrašno, pritisak na mjehur... pišam k'o luda...
Moj prvi post na Klokanici :)
Već neko vrijeme špijam nekoliko foruma i odlučih se ovdje javiti.
Prva beba, dečko (pišu ponosno pokazuje, lice skriva), 25 tjedana i 2 dana, termin 15.03., taman pred kraj zime. Planiram roditi ili na Merkuru ili u Vinogradskoj, još nisam ništa fiksno odlučila, ima tko kakve savjete?
Malo imam trauma/PTSPa što se tiče Vinogradske jer sam tamo bila tri puta hospitalizirana zbog hiperemeze (jako puno povraćanja i puno mučnina od 6. - 18. tjedna), svašta se naslušala i nagledala.
Inače, nakon što smo "odradili" hematom i krvarenje te svo to silno povraćanje sada smo konačno u mirnim vodama. Trenutno bez tegoba (konačno) i nadam se tak ostati do kraja
Mali se super razvija, uvijek par dana do tjedan dana naprednije mjeri.
0 neg krvna grupa pa će nam biti zanimljivo, ima tko još tak?
Can't stop the signal.
Prošla hematom i nula negativna sam.Nema ti kaj biti zanimljivo,ići ćeš u Petrovu na testove senzibilizacije u 6 i 8 mjesecu i to je to,ne vjerujem da će nešto biti loše,poslije poroda ako je tata + i beba + dobiješ injekciju Anti D imunoglobulina.
Imaš temu porod u Vinogradskoj,pa si malo prouči,kod naših cura su više pozitivna nego negativna iskustva,sretno dalje
Ja cu u vinogradsku! Cula i citala vise dobrih od losih stvari.Doktori odlicni a sestre kako koja.Ima nas svakakvih tak da mislim da je dosta bitno i kak se mi postavimo prema njima.
Funky
Rodila sam u Merkuru i opet ću, mogu samo preporučiti, i sestre za bebe su super ako si ti prema njima NORMALNA
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji