Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mum_to_be
    30. Studeni 2014. 16:39

Hvala vam na odgovorima! 
     Sutra sam na pregledu pa ćemo vidjeti kada će nas opet naručiti!

• tina92
    30. Studeni 2014. 17:06

Pozdrav,
    Evo termin nam je za par dana-11.12.i prva nam je beba(deckic).planiramo rodit na sv.duhu.

Xyz

tena123
    30. Studeni 2014. 19:07

fico meni je termin isto 28.12. 
    meni je doktor rekao da za dva tjedna opet dođem njemu na ultrazvuk a ništa ne spominje kada bi trebala u bolnicu ići.. on je u domu zdravlja, ja ću tada biti 38 tj tako da mi je to malo čudno..

cloudy
    30. Studeni 2014. 21:20

Meni je moj u oetak rekao da se vidimo za 3 tjedna kad ću bit 36 i onda u 38 tjednu da procjeni veličinu bebe i da tad krećem u TA u bolnici...a idem kod socijalca u dom zdravlja

kleaiva
    30. Studeni 2014. 21:22

Ja sutra idem u trudničku na Merkur, a termin mi je 15.12. koliko znam tamo se ide svaki tjedan do termina pa nakon termina svaki drugi dan.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    30. Studeni 2014. 21:23

Meni je prošli put rekao da dođem k njemu u 34. tjedu, idem u utorak i da je onda sljedeći pregled u bolnicu. Oće to biti prerano za bolnicu?

kleaiva
    30. Studeni 2014. 21:27

Ma neće, reći će ti u kojem tjednu da ideš...idu ženice već od 36 tjedna u trudničku a neke čak bolnice primaju i od 35.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    30. Studeni 2014. 21:30

Neko mi je rekao da me neće primiti. Mislim, ali ako me ovaj više neće, a ni ovi me neće, kaj bum onda sirota haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.