Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    25. Studeni 2014. 12:55

u prvoj trudnoći sam ih imala skoro svaku večer zadnjih mjesec dana, i bolilo je da sam se svaki drugi od tih dana spremala otići u bolnicu a na kraju sam prenijela. 

Sad u drugoj samo tih sat vremena me frkalo i više ništa odonda....ma i bolje Taman me sve prestalo boljeti...jedino se zadišem ko slon cim napravim 3 koraka.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• malamare1986
    29. Studeni 2014. 20:08

hej,curke,evo malo da vam se pojadam...peru me lažnjaci,svako malo mi se zgrči cijeli trbuh pa popusti skroz bez nekog reda i ne boli. sinoć me malo boliodonji dio stomaka kao pred mengu ali bez grčeva pa ni to nije ono kaj treba...ma što se više pratim sve sam zbunjenija. Danas sam bila na ctg u petrovoj i bebini otkucaji 145-155 ali više nisu kao prije skokovi 120-170 nego nekak više ravna crta nego one planinice kao dosad... ali zato su dvije lijepe kontrakcije moje bile između 80 i 100 ali nepravilne i u čudnom razmaku. kaže dr Blajić da je to ok,lažni trudovi i da se tijelo priprema i da ne trebam brinuti,ali kad gledam stare ctg-e ovaj je skroz drugačiji... Tlak mi je bio 150/100 i već je bio na vagi dali da me smjesti na puni pansion kako to od milja kaže dragi dr(posljedica toga kaj smo u predrađaoni čekale nas desetak ctg i slušale divne vriskove nove mame,ali ipak čule i divan zvuk bebinog prvog plača) ali nakon pola sata mirovanja vratio se na 140/90 pa mi je samo poduplao dozu aldomeda i poslao kući do utorka kad moram na pt1 na puni pansion do poroda...a sad se polako moram psihički pripremati za vlastite vriskove i nadati se da ću i ja uskoro čuti divan plač vlastite princeze.

ninika11
    29. Studeni 2014. 23:56

Malamare kad ti je termin? Ja sam bila par puta na pt2 al na kratko dok su mi guk radili. Nadam se da ce u pon sve biti ok pa da me nece na bolnicko slat. Poludila bi

Bljubica
    30. Studeni 2014. 15:36

Pozdrav svima! :)
    Ja sutra ulazim u 31. tjedan, termin je 06.02.2015., od sutra krećem na tečaj za trudnice u splitskom rodilištu gdje ću i rodit, prvo mi je dijete treba se informirat :)

• sarah94
    30. Studeni 2014. 16:02

meni je termin 15.01 i nosim dečkića .... I još ne znam što trebam ponjeti u bolnicu, prva mi je beba...malo me hvata panika. A što se tiče rodilišta još se dvoumim između Osijeka i Našica.. Ako ima koja mama da je rodila u tim bolnicama slobodno napišite iskustva .

mum_to_be
    30. Studeni 2014. 16:19

I meni je prva beba, dečkić!  I termin mi je 15.01. Ja ne osjetim još nikakve lažne trudove, leđa me malo bole navečer, al to je sve! Do sada sam išla na preglede sva 3 tjedna, zanima me kad se krene s češćim odlascima kod doktora?

ninika11
    30. Studeni 2014. 16:29

Dobro dosle. Ja sam sad 36+2 isla sam svaka tri tjedna evo sad idem sutra nakon dva tjedna. Valjda sad sve cesce ce biti.  Vidjet cemo sutra sto ce reci doktor.

ninach1903
    30. Studeni 2014. 16:33

ooo kolko novih mamica  dobro dosle curke!  Ja sam inace isla na preglede jednom mjesecno i kad sam usla u 36 tjedan me moja dok poslala u trudicku ambulantu i od tad moram ic svakih tjedan dana, a termin mi za 6 dana 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.