Joj ja sam pocela malo razmisljat o svemu i samo se nadam da ce N cekat tatu da nam se vrati sa terena. Dosta cura rada ranije. Mogu i ja al neka nam tata dode pa onda
ja bum rodila prije, sto posto. Neda nam se više ni jednoj ni drugoj :D
Malamuca ja odavno vicem da cu rodit ranije pa jos nisam, izgleda da se mom malisu svidja unutra. Samo se nadam da necu prenijet. Termin mi je 5.12. Pa mi je u planu oporavit se do Bozica i gustat maksimalno u najljepšim blagdanima ikad!
Sad cekamo da moj deckic kaze sta misli o mom planu!
i ja imam neki osjecaj da cu ranije...mozda je to zbog iscekivanja iako sutra tek ulazim u 34t
Ja ponekad imam osjecaj da cu ranije... al onda s druge strane se javlja osjecaj da bi mogla prenijeti sto mi bas i nije cool opcija jer tko ce docekati strucu malu
Ja nemam takav osjećaj...iako bi volila koji dan ranije rodit da se ranije družimo s našom curkom...al volila bi poslije nove godine rodit...da se izguštam još malo u francuskoj i kolačima :)
Kad se ja bacim na kolače od svoje bakice,moram nadoknaditi 3 mjeseca dijabetesa
I ja imam osjećaj da ću ranije ovaj put a ne znam zašto. Prvi put sam prenijela i još se zezala da će se roditi 7.7. i na kraju sam stvarno rodila 7.7. Sad se zezamo da ću roditi 12.12. da bi bilo baš fora...pa ćemo vidjeti
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma ja mislim da smo mi cisto nestrpljive da ugledamo nase mrvice pa zato svaki dan iščekujemo trudove. Doduse sad pred kraj san na dane tako sita trudnoce da bi isla u rodilište isti sekund. Naravno da mi je bebac najbitniji al.na dane jedva cekam rodit!
Sortiraj odgovore
Najstariji