Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • heki
    04. Lipanj 2016. 14:51

Pozdrav cure! Evo i mene napokon na ovoj temi :) Trudna sam 4t4d, znaci jako malo ali tu sam da vas pitam da li ste vi u ovoj fazi imale grceve u stomaku i bol u leđima? Dugo sam cekala na ovo pa sam malo u strahu.

• Meow
    04. Lipanj 2016. 15:34

Dobrodosla! Ja imam stalno grceve kao kad imam mengu, a u ledjima ja generalno nemam pa nemrem reci, ali znam da se druge cure komentirale kak one imaju. Mislim da nema brige. Opusti se, jedva si docekala tu srecu:)

malazvjezdica
    04. Lipanj 2016. 17:03

Nista ne brini tako sam i ja u 4 i 5 tj imala bolove u ledima a sada nema vise ni grceva

• Ceza
    04. Lipanj 2016. 18:34

Briem da je ovo s otkucajima nebuloza... Vidi se spol po spolu pobogu... Po organima... Znači 14 tt se vide apsolutno svi organi pa se curicama ranije vidi zbog jajnika. Dečki se vide kasnije jer se vanjski dio spolovila kasnije razvija.. I to je to.. 
    Inače su mi super te priče kako ljudi pogadjaju po temu, držanju trudnica itd... Uvijek se smijem! Meni svekrva bila uvjerena da nosim sina jer sam puno povracala hahaha ( ona je rodila 2 sina, zna žena) grozna sam haha

Mallla
    04. Lipanj 2016. 18:48

Heki dobro dosla. Tako rano sam i ja imala bol u donjem djelu leđa i nekad po sredini leđa, više kao neki pritisak. Al sve to prođe s vremenom!

A jesam se ovih dana naslusala teorija o predviđanju spola da je to čudo...a sve su to nebuloze dok se ne vidi spolni organ koji je! To je moje mišljenje, sve drugo su nagađanja!

url=https://lilypie.com]

antonia123
    04. Lipanj 2016. 18:53

Ma naravno to za spol su gluposti... meni je sa 16 tj. U trudnoci rekao : evo Antene :-) hahahah vidilo se odma da je musko ali vidilo bi se sigurno i s 14 ali pregled mi je bia s 12 pa sa 16 tj. A sada ce mi pregled biti sa nepunih 15 tjedana iako mi je po uzv za tjedan manja trudnoca ...pregled mi je 15.6 nadam se da cemo saznati spol :-D

• Blaubeere
    04. Lipanj 2016. 20:53

Pozdrav cure! Nova sam ovdje. Trudna 8t i 5d, embrio 13.4mm. Doktor je rekao da je sve uredu  Nemam apsolutno nikakve mucnice poput povracanja naprimjer sto me cudi. Na trenutke se osjecam slabom, umorna sam svaki dan sve vise haha  ponekad se jave bolovi u ledama. Sto me zabrine su bolovi dolje, uvijek me bude strah da nije nesto bebi,al i to je normalno. Jos imam vodenasti cistu na jajniku koja se pojavila odkad sam trudna jer je jajnik prestao da radi,kako kaze doktor, da je zanemarim skroz al da su bolovi i od nje. Jedva cekam da produ ti kriticni mjeseci od pobacaja ovako me prate neki strahovi, iako sam presretna radi trudnoce!

• malena123
    05. Lipanj 2016. 02:36

Cure moje. Uvijek kad sam slusala o trudnoci samo lijepe stvari su bile. Ali nitko nam nije rekao da trudnoca boli. Leda me ubijaju, trbuh kao pred mjesecnicu, grudi jedva mogu dotaknuti i nesanica. Uzas preko dana bi spavala navecer muka dok zaspem. Danas sam 5+4. Haha a otkako mi se dogodilo ono krvarenje od dragog bjezim na sve strane. Sve je okay al me strah. Od sutra pocinjem piti folnu kiselinu. Kakva su vasa iskustva s time? I ovako imam mucnine uzasne bojim se da ih nebi dodatno izazvale 

malazvjezdica
    05. Lipanj 2016. 08:31

A i ja se zalim kako je tesko i pogotovo emocionalno mene lovi tuga ali tjese me kako ce proci al da nesmijem biti tuzna.
    Jucer sam si kupila banana jastuk i mogu rec da sam spavala ko beba i samo jednom isla piskit i to pred jutro. Cijeli zivot spavam sa malim jastukom pod prsima i trbuhom tako da sam jedva docekala da kupim ovaj jastuk.

Ja nisam primjetila da mi je muka bas od folne,ali cula da od ostalih vitamina prenatala i toga moze bit.

Danas idem kod mame,mislim da ce biti ugadanja 😃vec sam narucila lubenicu. Seka je poslala robice tako da cu danas uzivat u slaganju kod mame za sad,dok ne saznamo spol i pocnemo doma pripremat.

Prekosutra moj prvi pregled,nemojte zaboraviti.cujemo se!uzivajte!

Mallla
    05. Lipanj 2016. 10:30

Blauberre dobrodosla! Cestitam na trudnoci! Budi sretna sto mucnina nema i neka te zaobiđu u sirokom luku!
    Malena o daaa boli boli, toliko se neke zene ispate da smo stvarno nista manje nego super heroji! Ja sam ti folnu pila prije trudnoce 2mj i prvi mj trudnoce, drugi mj od mucnina nisam mogla pomislit na tu tableticu, al probaj ne znaci da ce ti povecat mucnine. U moja usta nije islo nista od jakih mucnina. I dr. Mi je rekla da ne brinem i da jedem koliko mogu kad mogu i sta mogu da se uopce ne opterecujem hranom. Da probam jest vise puta dnevno male kolicine sto manje zacinjene hrane jer zacini poticu mucnine.
    Uglavnom da te utjesim dva dana prije 12tj su mucnine polako slabile nisu one skroz nestale al sad stogod mogu i pojest a da ne povratim.
    A pocele su me bolit desni i mucit vjetrovi - to su moji novi simptomi!

Mala zvjezdice i ja namjeravam nabavit taj jastuk :) 
    Uzivaj danas kod mame s robicom. Ja sam mami naredila da izvuce onu vrecicu moje i bratove robice pa da vidimo sta valja....polako mi postaje jasno da sam stvarno trudna, pogotovo kad sam na uzv vidila da je moje malo zivahno :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI