Mile bar imas pomoc od svojih kao i ja ...moj beba puni 14.6 godinu dana ali imam srece jako je vesela i dobra beba.hoda od 9 mj.samostalno; igra se sam pa mogu i prileci u njegovoj blizini i ne trazi na ruke :-) dobrica mamina !
Jos 4 mjeseca pa ce ti muz doc uhh... taman da se uspijete koji put skupa okupati :-D
A na zimu isto ili trenerku nizeg struka ili tajice i preko duzu majicu a bundu ostavit otkopcanu :-) stavis sal da se zagrijes...uvijek se da nesto komb.
Bok curke, nije me puno bilo zadnjih tjedan i kusur, mada sam tu i tamo skicala kaj se dogadja.
bok svim novim trudnicama. bas nas ima.
Evo, pocetkom tjedna sam sluzbeno usla u drugo tromjesecje, vec sad ima tjedan i pol da se uopce ne osjecam trudno (citaj - prosle mucnine i umor). odjecu jos uvijek nosim, zapravo mi nis nije malo iako sam dobila 2 kile, a mozda je to zato sto inace volim siru ljetnu odjecu pa imam par sirokih lanenih hlaca. trbuh si vidim samo ja i MD, jer mi je onak mrvu ispupcen ispod pupka, ko da sam se naklopala i zaboravila uvuci trbuh, samo kaj sad vise nemam kamo uvuci.
iduci tjedan imam pregled, to ce biti na 14+ nesto i bas me zanima koliko je mrva narasla i da li cemo nesto novo saznati. i tak.
bljuckalice, drzite se i da vam sto prije prodje.
Antonia je moji mi puno pomognu, sestra isto, i svekar i svekrva kad zatreba, svi su blizu pa nije problem. Ali bio mi je malo čudan u početku osjećaj da toliko ovisim o drugima... Ipak puno mi to znači.
A čekati tatu čini se bit će lakše kad prodje još mjesec dana pa počnemo brojati drugu polovicu prema kraju, bar da pola prodje
Hejjj cure!
Ja danas bila na pregledu. Bebica je veca nego sam racunala, tako da je danas 11+6. Vrpolji se toliko da okom jedva uvatis. Sva sam uzivljena i odusevljena, osjetila sam car trudnoce kad sam vidila kako se okrece! Posteljica je potpuno razvijena i nuhalni nabor i nosna kost su uredu! Moji nalazi krv, urin, kilaza i tlak isto odlicni. Gin. Kaze da bi mucnine trebale uskoro prestati i da jedem koliko mogu i sa sto manje zacina, da jedem ono sto mi odgovara. A elevit kad nema muke da popijem a ako mi je mucno da mogu preskocit! Ma sva sam se uzivila!
url=https://lilypie.com]
Mile ko ceka taj i doceka :-) proc ce i to..
Majooo bas mi je drago da je bebica u redu... super :-) naravno da ces bit sretna :-D
Bokic evo nas s pregleda
Bili smo na prvom pregledu i sve je SUPER. Mrvica je vec 2cm duga,i stara 8+4
Srceko kuca,nogice i rukice rastu...ma sve super.
Doktorica i sestre su jako ljubazni,i opskrbili su me hrpom novina i letaka u vezi trudnoce i svega toga,toliko da imam za mjesecima citati...
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
drage moje klokanice...
nije me bilo 1oo god iako vas stalno citam i pratim.. i vidim ima puno novih, doro dosle!
puno vas novis se zali na probadanja, opustite se.. maternica se siri i to je sve ormalno, bolovi u ledjima takodjer..ja sam malo malo imala krvarenja jer su mi pucale kapilare pa sam bila sva u komi od toga ali i to je sada fala bogu gotovo..
mucnine skoro stale iako mi se jos uvijek dogodi da povrati koji put ali samo ujutro.. kaj se kilaze tice jos sam uvijek u minusu.. jedem jako malo mesa i kruha i ubiti zivim od svjezeg voca i povrca ...
u srijedu sam bila na pregledu, isli smo dragi i ja skupa... to je bilo cudesno!!!
beba se proteze i vrpolji i sisa palac i preslatka je!! ja sam naravno prplakala od emocija... nevjerojatno je koja ogromna promjena od 8 tt do sad! imamo 73 mm i po velicini bebe sam cak u 14 tt iako je po mengi 13.. vidjet cemo.. termin izmedju 1. i 10. 12..
takodjer na karaju sam napravila kombinirani oko kojeg sam radial frku. nalaz je super i krvni i ultrazvucni.tako da sam tu na miru
sve sam obavila privatno jer se i onako u bolnici placa.. isti drek na kraju, ovako sam sve kod moje dr obavila... jedino imam neku bakterijicu u urinu pa sam za to dobila antibiotik ali nista strasno...
btw.. kod mene je curica! meni je iskreno bilo svejedno ali dragi je bio preeeoduseljen, to je i zelio haha tako da stize nam Tara..
slike od uzv su nestvarne... nevjerojatno je da je to gotov mali covjeculjak i ima apsolutno sve organe, vide se cak i kosti i krvne zile... sve sve.. a kod mene trbuha nigdje.. jedva malo nesto.. i onda se pitas di se to malo cudo skriva..
nadam se da cu konacno poceti dobivati na tezini. nisam mrsava, izgledam isto ko prije trudnoce ali nekako mislim da bi se u glavi bolje osjecala kad bi dobila bar pola kile
cuvajte mi se, pazite na bebice i ne forsajte se jako!
ako ima kakvih pitanja.. tu sam !
Ceza pa to je divno!! curica!!
kako su ti već rekli joj blago ti se :) ja ću se morat strpit. nadam se da će me ginićka pogledat prije 20tog tjedna.. joj joj koja sreća.. curicaaaa Taraaa <3
Ceza bas super, mala curica! Drago mi je da su ti tegobe prosle i sad moze opustanje!
url=https://lilypie.com]
Cure moje. Evo ja maloprije izasla iz ordinacije. Vidjela je bebicu. Gestacijska, zumanjcanja i plod se vidi. Na kontrolu za dva tjedna trebali bi se cuti otkucaji lagano hvala Bogu da je sve u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji